Şimdi Ara

Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyada sosyal demokratlar sandik cikis anketine göre %32 alip Afdnin kale eyaletlerinden olan dogu alman eyaleti Brandenburgda tarihi bir zafer kazandilar !

Yeni kurulan sol parti BSW ise bu eyalette ilk defa girdigi secimde %12 almayi basardi !

Olaf scholz olmadan secim kampanyasi yapmalari ise yaramis bu eyaletin sosyal demokratli basbakan adayi scholzun miting icin bölgeye gelmemesini rica etmisti

Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 22 Eylül 2024; 19:31:37 >

• Alman gurbetcimiz konuya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Psikomu ?

Ahahah afd ucacak diyip duruyordu

• adf %30 almış :D bizim ak alman cdu spd'ye gitmiş. grüne fpd hepsi spd'ye gitmiş (tabi seçim şaibeli değilse) :D

hala "uşajak diyoduyyah" :))))))) uçmuş işte! çakal çukal birleşmiş ancak geçebilmiş. neyse öbür seçime gümbür gümbür :D Berlin'i sağ parti alacak bir dahakine. Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

hakkı bulmak için, namertin oklarının namlularını takip edin! çünkü onlar hakka karşı birleşmişlerdir Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

• Hani sağcılar Yükseliyordu

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Evet evet daha doguda alamayan parti yabanci orani %45 olan yerde Berlinde alacak Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

• Alamalanya'da sıgıntı olarak iç güveysi şeklinde yaşayan Alamalancı konuya bekleniyor Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2014 => 10% oy

2019 => 18% oy

2024 => 30% oy

AfD "kaybeddi" :))))

yazdım yazdım simdi. hani daha aşağıya çekmemek için bu cahillikle fazla uğraşmamak için geçebildiğim kadar geçtim özeti :)

• bir sonraki seçimde

tek başına iktidarız...

tıpkı 05.03.1933 seçimleri gibi

heil führer, Adolf Hitler !

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Shout! Studiosyoutube
    Downfall (2004) - Clip 1: Steiner's Attack
    https://www.youtube.com/watch?si=-jDZZwcwdS3Jd2o4&v=xBWmkwaTQ0k&feature=youtu.be

2019 da AfD bu eyalette %24 aldi algiya gel 2019 dan bu yana okadar olay oldu ülkede ukrayna savasi gaz krizi milyonlarca mülteci asi fasizmi maske fasizmi buna ragmen sadece 5 puan arttirdi afd üstüne bir dogu eyaletinde milliyetci kaynayan bölgede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 23 Eylül 2024; 11:32:28 >

Almanyada ki Bir sonraki seçim Göçmenler ile Mülteciler arasında geçer muhtemelen.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Etki - Tepki prensibi Fizike dair bir prensip olsa da

sosyolojide de geçerliliği vardır.

Almanya'da mülteci-göçmen vb. ne kadar çok ve görünür olursa

Almanlar da AfD etrafında toplanacaktır

burada etkenler devreye giriyor. Hala spd grüne fpd ekseninde dolanan çoğunluğu 40 yaş altı olan, sağcı analarının babalarının dedelerinin evlerinde yaşayan pembe totolu alman liberaller var. bunların etkisi %25lerde.

bunlar tüm günlerini bahçeli veya dairelerinde ama alman mahallelerinde geçirirler. kira vs ödemedikleri için gider olarak pek takacak şeyleri yoktur. mesela metro veya otobüs gibi kamu taşıtlara binmezler. çünkü korkaktırlar! bindiklerinde oralarda gerçek almanya'yı göreceklerini aslında kendileri de bilir. ama sürekli saçma sapan pembe bir sosyal demokrat portresi çizlerler gün içinde ve bu hayat boyu böyle sürer.

ama merak etmesinler :) bugün 12 milyon arap afrikalı hindu bengalli mülteci ile dolmuş durumda. hepsine devlet bakıyor. kirasından cep harçlığına oradan otobüs-tren biletlerine kadar aylık sol hükümet ödüyor. tabi vergilerden. almanlar azalıyor. 70 nesli artık 55lerine geldi. 80 doğanlar kalacak sonra. 90 doğanlarda pek ışık yok. ya 2000 lere gelenler? işte orada zartlıyor zurna. o zaman belki 1926 dan sonra spd hükümeti dönemi neden sokaklarda atların ölmesini beklediklerini, sokakta su birikintilerinden neden su toplamak zorunda olduklarını ve neden hitler gibi bir manyağa eyvallah dediklerini hatırlayacaklardır.

vergiler demişken: ben bu vergileri 5 sene kadar ödedim. 2 senedir kendim yiyorum. yeter. eşim okulunu bitirene kadar böyle gidecek. sonra bizde bu lağın deliği germanistan'dan kurtulucaz hayırlısı ile. niyeti olan varsa buyursun gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Eylül 2024; 16:36:5 >

Erken seçim şart Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu sağcı anne babalar neden çocukların gerçekle yüzleşmelerini engelliyorlar? Halbuki bu çocuklarına bu gettoları göstermeleri lazım. Teşvik lazım, ısrar lazım. Almanyada Eyalet secimleri - Dogu Alman eyaletinde Sosyal demokratlarin sürpriz zaferi ! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayir aksine 30 yas alti Afd ye kanip oy verenler. Afd sosyal devlet düsmani bir ultra kapitalist bir parti. Afd sosyal yardimlari herkes icin kaldirmak istiyor. Afd basa gelirse issiz kalan herkes sokaga düser. Sirf bu yüzden sosyal demokratlara oy veren irkci kesim bile var sosyal devlet icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Eylül 2024; 9:55:10 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    bak ben evde tv açmıyorum. mesela kika diye tv var. bana "çocuğun izlesin almancası gelişir" dediler. açtım baktım bir tane dizi var; 11 12 yaşında kızlar çocuk beğeniyorlar. bildiğin child sexualization var.

sonra bir defasında da bir başka çocuk dizisinde ana karakter erkeksi zenci velet koymuşlar. herkesi etrafında oynatıyor :) dedim durrrr! burada sübliminal var. okullar da bunlarla dolu. çocuğa tokat atmaya kalk anında elinden alıp gay lgbtci çiftlere veriyorlar.

ben bu şeyler kaç defa alman 50 yaş üstünden eleştiri olarak duydum. adamlar da farkında. Almanya'yı almanlar yönetmiyor cümlesi almanlar arasında gizlice fısıldanan cümledir.

yani bunların hala neden yapıldığını anlamıyorsan, daha nasıl anlatayım bilemiyorum. küçükten beyinlerini yıkamak istiyorlar.

ben sana daha iğrenç birşey göstereyim. liseden alman kızlarını alıp13 14 yaşında bunları freedom house adında liberal solcuların bizim bankalara kendimizii kazıklattığımı paralarla kurulmakta. Almanya'da tüm eyaletlerde var. bu evlerde mülteciler alınıyor ve bulundukları şehre dağıtılıyorlar.

iğrençlikler bu lgbt yurtlarında başlıyor. 12 13 14 yaşında kızları okullardan alıp bu yurtlarda 35 40 yaşlarında olan mültecilerin yanlarına götürüyorlar ve adına "yabancı kültürel kaynaşma" deniyor.

iğrençlikler burada da bitmedi. o lgbt yurtlarında mültecilere "nasıl beyaz kızları yatağa atarsınız" şeklinde dersler veriliyor.

[simage][censored][censored]https://store.donanimhaber.com/f6/07/53/f60753763ae781f344feb269ecfbfa7f.jpeg[/censored][/censored][/simage]

aslında bunu farklı konu olarak açmam lazım.

işte bunları mesela bir liberale anlatıyortsun. inanmıyor. "afd zihniyeti uydurması" diyor. sana bu hitab şekli tanıdık geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Eylül 2024; 13:51:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O oy verdigin Afd genel baskani escinsel o mu bu sikayet ettigin sorunlari cözecekmis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Eylül 2024; 13:47:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.