Şimdi Ara

ALMANYADA MEKATRONİK OKUNUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam forumdaşlar okumak için almanyaya gideceğim.Şuan aklıma en çok yatan mühendslik mekatronik mühendisliği.Genelde forumlarda vs eğitiminin türkiyede eksik kaldığı söyleniyor.Almanyada bu bölümü okumak sizce beni ne seviye bir mühendis yapar veya gerçekten beni en iyisi yaparmı(herkes yaptığın işin en iyisi olursan aranan kişi olursun dedği için sordum)?(mezun olduğumda ingilizce+almanca biliyor olacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fstsrp -- 20 Temmuz 2017; 10:37:7 >

• knk mezun oldugunda o kadar donanimla turkiyeye ihtiyacin bile kalmayacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

knk mezun oldugunda o kadar donanimla turkiyeye ihtiyacin bile kalmayacak..

yani bende dönmemeyi düşünüyorum ama bakalım aile hasreti falan değiştirebilir fikrimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fstsrp

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

knk mezun oldugunda o kadar donanimla turkiyeye ihtiyacin bile kalmayacak..

yani bende dönmemeyi düşünüyorum ama bakalım aile hasreti falan değiştirebilir fikrimi

ya aileni de yanina alirsin

• Bölüm içine sindiyse kesinlikle okumalısın mekatroniğin almanya ve japonyada çok önemli olduğunu duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firfave

Bölüm içine sindiyse kesinlikle okumalısın mekatroniğin almanya ve japonyada çok önemli olduğunu duymuştum

aslında düşündüğüm bölümler e.e,bilgisayar müh.,yazılım müh. ve mekatronik.Anladığım kadarıyla hepsi iç içe geçmiş bölümler hepsi içinde birbirlerinden şeyler barındırıyorlar.Benim ilgim teknoloji ve bilgisayara ama mekatronikte statü olarak çok cezbediyor.biraz karasızım aslında
  • upDullah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyedeki mekatronik eğitimi TAU'deki Technik Mechatronischer Systeme dışında genelde eksik kalıyor evet, normalde acayip mantıklı bir meslekken burada kulaktan dolma bilgilerle de onun yerine EE yaz Makine yaz Bilgisayar yaz deniyor, arada kalmış bir bölüm olarak tanımlanıyor.Aynı şekilde Endüstri Mühendisliği de öyle gerçi, yeni yeni gördüğüm kadarıyla insanlar tarafından hiçbir şey bilmeyen mühendis olacaksın, en gereksiz mühendislik olmasına rağmen neden puanları yüksek gibi sorular soruyorlar Neyse Mekatronik eğitimini alabileceğiniz en yetkin yer Almanya olabilir zaten, bitirebilirseniz gayet önemli işler yaparsınız.Hangi okulda okuduğunuza da bağlı tabi, nereyi düşünüyorsunuz?
  • İstanbul >>>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Türkiyedeki mekatronik eğitimi TAU'deki Technik Mechatronischer Systeme dışında genelde eksik kalıyor evet, normalde acayip mantıklı bir meslekken burada kulaktan dolma bilgilerle de onun yerine EE yaz Makine yaz Bilgisayar yaz deniyor, arada kalmış bir bölüm olarak tanımlanıyor.Aynı şekilde Endüstri Mühendisliği de öyle gerçi, yeni yeni gördüğüm kadarıyla insanlar tarafından hiçbir şey bilmeyen mühendis olacaksın, en gereksiz mühendislik olmasına rağmen neden puanları yüksek gibi sorular soruyorlar Neyse Mekatronik eğitimini alabileceğiniz en yetkin yer Almanya olabilir zaten, bitirebilirseniz gayet önemli işler yaparsınız.Hangi okulda okuduğunuza da bağlı tabi, nereyi düşünüyorsunuz?

hocam ''bitirebilirseniz''kısmı biraz korkuttu .açıkçası çok zor yerleri düşünmüyorum.almanyada orta ile iyi arası bir üniversiteye gitsem benim için yeterli.yok işte münih tekniğe gidenler bitiremiyo intihar ediyo mevzularına hiç girmeyeceğim.kabul de alamam zaten

• fstsrp F kullanıcısına yanıt
    Almanyada çoğu okul benzer bir kalitede eğitim veriyor zaten, bizdeki gibi bir uçurum yok, ayrıca çoğu da bizim en iyilerimizden iyi zaten.Fakat Almanyadaki lisans eğitimi gerçekten zor, yüksek lisanstan daha zor.Buradaki lise disipliniyle gidince baya zorluk çekiliyor gibi yorumlar aldım ben, o yüzden bitirebilirseniz dedim ama onlar bitirebiliyorsa biraz çabayla sen de bitirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Almanyada çoğu okul benzer bir kalitede eğitim veriyor zaten, bizdeki gibi bir uçurum yok, ayrıca çoğu da bizim en iyilerimizden iyi zaten.Fakat Almanyadaki lisans eğitimi gerçekten zor, yüksek lisanstan daha zor.Buradaki lise disipliniyle gidince baya zorluk çekiliyor gibi yorumlar aldım ben, o yüzden bitirebilirseniz dedim ama onlar bitirebiliyorsa biraz çabayla sen de bitirirsin

inşallah biter hocam 7 senede üniversite okumak istemiyorum
  • quote:

selam forumdaşlar okumak için almanyaya gideceğim.Şuan aklıma en çok yatan mühendslik mekatronik mühendisliği.Genelde forumlarda vs eğitiminin türkiyede eksik kaldığı söyleniyor.Almanyada bu bölümü okumak sizce beni ne seviye bir mühendis yapar veya gerçekten beni en iyisi yaparmı(herkes yaptığın işin en iyisi olursan aranan kişi olursun dedği için sordum)?(mezun olduğumda ingilizce+almanca biliyor olacağım)

Zaten uluslar arası diploma alacaksın raad ol

• quote:

Orijinalden alıntı: monstfaq

quote:

selam forumdaşlar okumak için almanyaya gideceğim.Şuan aklıma en çok yatan mühendslik mekatronik mühendisliği.Genelde forumlarda vs eğitiminin türkiyede eksik kaldığı söyleniyor.Almanyada bu bölümü okumak sizce beni ne seviye bir mühendis yapar veya gerçekten beni en iyisi yaparmı(herkes yaptığın işin en iyisi olursan aranan kişi olursun dedği için sordum)?(mezun olduğumda ingilizce+almanca biliyor olacağım)

Zaten uluslar arası diploma alacaksın raad ol

aynen hocam bu işin en büyük artısıda bu bence

• UPdownfunkyouUP
  • up
  • fstsrp F kullanıcısına yanıt
    UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.