Şimdi Ara

Almanyada Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 11.sınıfım. Seneye üniversite sınavına gireceğim. Derslerim baya iyi.Türkiye'de tıp okumayı düşünüyordum. Sonra aklıma birden Almanya fikri geldi. Biraz araştırdım gayet mantıklı geldi. İngilizcem günlük konuşma seviyesinde denebilir. Lisede 2.dilim Almanca ama pek de ileri değil. Dile yeteneğim vardır.

Sizlere sorularım şunlar:

1-Almanya'da tıp okuma hakkı kazanmak için ne yapmalıyım? Nerelere başvurmalıyım? Hangi sınavlara gireceğim? Sınavlar matematik fizik gibi sınavlar mıdır?

2-Almancayı oraya gidince kurs aracılığıyla mı öğreneceğim yoksa buradan öğrenmiş olarak mı gitmem gerekiyor?

3-Oradan doktor olarak mezun olunca işsiz kalma gibi durumlar olabilir mi?

4-Almanya'da Türklere karşı bir ırkçılık var mıdır? Dindar birisi sayılırım ibadetlerimi yerine getirebilir miyim?

Okuduğunuz için teşekkürler.Sorularımı tek tek cevaplarsanız sevinirim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hünkar1453 -- 26 Mayıs 2018; 23:39:34 >
  • Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    Ailemin durumu iyi sayılır. Orada da part time tarzı çalışmayı düşünüyorum. Bu tarz çalışmak mümkün müdür?

Bir de Almanya da yaşayan Türklerin youtube dan videolarına bakıyorum herkes yine Türklerle arkadaşlık yapıyor. Almanlar Türklerle arkadaşlık yapmak istemiyor mu? Neden herkes böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

Ailemin durumu iyi sayılır. Orada da part time tarzı çalışmayı düşünüyorum. Bu tarz çalışmak mümkün müdür?

Bir de Almanya da yaşayan Türklerin youtube dan videolarına bakıyorum herkes yine Türklerle arkadaşlık yapıyor. Almanlar Türklerle arkadaşlık yapmak istemiyor mu? Neden herkes böyle?
    Yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 240 gün part time calisma hakkin var o sikinti degil. Fakat derslerini ihmal edersin almanlar bile part time calisinca okullari uzuyor dikakt et. Bu kismen dogrudur fakat bunun almanlarla alakasi yoktur Türkler orada kendilerini kisitliyorlar Türkleri yakin görüyorlar onlarla arkadaslik ediyor.Fakat sen bir almanla arkadaslik etmek istersen sikinti degil . Yani irkcilik vs yok . Okumaya gidersen özellikle Berlin Mannheim vs Türklerin cok oldugu yerler.Daha bilinmedik sehirler tercih edersen daha cok alman arkadas edinme firsatin olur

• 1- Aynı bölümü yani Tıp'ı burda da kazanman gerekiyor. Daha sonra yerleşme puanını NC yani Numerus Clausus'a çevirmen gerekiyor. Alman sisteminde 1.0 en iyi puan 4 en kötü. Almanca yeterlilik için de TesDaf sınavına gireceksin.

2-TesDaf'ı geçebilmen için orda dil kursuna gitmelisin. Burda da öğrenebildiğin kadar öğren.

3-Bu konuda bilgim yok ama zannetmiyorum.

4-Türk olduğu için ev bulmakta zorlananlar varmış onun dışında ırkçılık yok. Evet getirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.