Şimdi Ara

Almanyadan alınan iphone 5i fransadan hat alıp kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Almanyadan iphone 5 almayi düşünüyorum fakat erasmusla 5 ay fransada kalacağım. Orada fransız hattı alıp almanyadan aldığım ve türkiyede kayıt yaptığım telefonu fransada kayıt yapmadan kullanabilir miyimi? AB ülkeleri arasında bir anlaşma falan var mi acaba? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanyadan apple store dan lsiginiz cihazlar sim freedir. Gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz:) ben suan almanyadayim apple storedan aldim cihazimi tr ye de gitsem bangladese dhi gitsem sorun yok. Sadece bano simin olmamili

• türkiyeden başka cihaz kaydı yapılan ülke zaten yok.
  • Kullanilir biliyorum ama sordugum o değil, pasaporta kayıt yaptırıyoruz ya burada hat takip kullanmak için, fransada da ücret ödeyip kayıt yaptirmak gerekiyor mu? Hani başka ülkede kullanmak için de para ödemek gerekiyor mu sonuçta oradan hat alıp takacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

türkiyeden başka cihaz kaydı yapılan ülke zaten yok.

.

• zaten eskiden türkiyede de pasaport kaydı diye bişey yoktu.. millet yurtdışından telefon getirmeye başlayınca zorluk olsun diye böyle bişey çıkardılar.. şimdide harç alıyolar.. bakalım ilerde ne yapacaklar.. beyinsizler azcık aldıkları vergiyi düşürse de insanlar burdan alsa telefonu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Aralık 2012; 12:16:04 >
  • Şengen vizen varsa kullanabilirsin kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.