Şimdi Ara

almanyadan gelen iphone 4 ü kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar almanyadan dayım iphone 4 gönderiyor. ama o kadar araştırdım ama bısey cıkartmadım herkes bıseyler dıyor...

bu telefon hat karsılıgı verılmıs burada calısırmıs unlock jb vs ıslemlerın detaylarını bılmıyorum sım kılıdı kırılıyormu kıracak bırısı varsa getıreyım gebzedeyım ıstanbul olur kac paraysa artık

• almanyadan gelen telefonu kullanabilirsin pasaport kaydı yapman yeterlidir
  • nasıl olacak kırdırmam gerekırmı? ayrıca pasaport derken ılla gırıs cıkıs yapan bırısımı olması lazım?
  • kırdırmana gerek yok 1 ay içinde tr giriş çıkış yapan türk vataandaşın pasaportu üzerine kayıt yaptırabilirsin
    veya 100tl karşılığında forumda bu işi yapan güvenilir birini bulabilirsen onlar yaparlar
  • kuzenim nereden bulduysa almanyadan iphone4 aldırmış birisine. ancak orada tahattütlü satılan bir yerden alınmış telefon.telefoncu denemiş çalıştırılamamış.telefon özelliği kullanılamıyor şu an.
    telefonu almanyadan gelip bu şekilde çalıştırabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

kuzenim nereden bulduysa almanyadan iphone4 aldırmış birisine. ancak orada tahattütlü satılan bir yerden alınmış telefon.telefoncu denemiş çalıştırılamamış.telefon özelliği kullanılamıyor şu an.
    telefonu almanyadan gelip bu şekilde çalıştırabilen var mı?

almanya nın hangi oparatorunden almış onu ögren yardımcı olayım? yada jailbreak yapıp sam i yuklersen unlock olur.
  • Arkadaşların bazıları biraz eksik bilgi vermiş. Cihaz kontratlı alındıysa unlockludur. Yani almanya hatlarından başka hatla çalışmaz. 2 aydır almanya serverleri kapalı olduğundan dolayı bu kilit sorununu aşmanda imkansız. Sam unlock yapılıyordu fakat apple onuda kapattı.. Şayet telefonda unlock varsa yani türk hatları çalışmıyorsa beklemekten başka çare yok. Ama yinede cihazın imei numarasını verirsen hangi ülke ve operatore bagli oldugunu anlar, açılıp açılmayacağınıda söylerim.. Pendikte cep telefonu servisim var. yardımcı oluruz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.