Bildirim
Almanyadan telefon getirtmek?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modeline.gore fiyatlarini ogren uzerine pasaport kaydini ekle kesene aklina yatarsa getirt,genele model yukseldikce bradakine gore daha cok kara gecersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çinden sipariş veriliyormuş. Almanyaya kargo ile geliyor ve %20 orada vergiye tabiymiş. Türkiye'ye gelince de IMEI olaylarını çözmek gerekiyormuş.
Ayrıca şöyle bir sistem de varmış; bazı internet siteleri sipariş verilen telefonu direk avrupa içinden gönderiyormuş. bu şekilde %20lik vergi olayına gerek kalmıyormuş. Google dan bankınca bir çok bu tarzda satış yapan siteler var. ama bu sitelerde her model yok ne yazıkki.
Benim kafama ciddi ciddi yattı, ama Tr faturalı telefonu şirketime gider olarak gosterdigimden, vergi olayları sonrası aynı mantık gibi oluyor. Garanti olayını da düşününce TR cihazlar bana daha makul geldi.
Okuduklarımın özetini buradan paylaşarak başlığı görüp bakanlara yardımcı olmak istedim. -
vergi oranı 19 diye kalmış aklımda ama yuvarlak olsun diye %20 yazdım : )
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- global telefon ne demek
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefon tavsiyesi 2024
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X