Şimdi Ara

ALMANYANIN EN İYİ ARABASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

ALMANYANIN EN İYİ ARABASI

(En Son Oy Tarihi: 4.5.2017)
Giriş
  • mcomertm aynen katılıyorum kardes , yıldızı takip et
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Can hocam duydunmu ilgilenir misin oylama ekler misin??

Ekledim kardeşim
  • BENCE MODELLERİNE GÖRE AYIRIRSAK MERCEDESİNDE GÜZEL ARAÇLARI VAR BMWNİNDE O YÜZDEN AYRIM YAPMAK ZOR AMA TASARIMDA MERCEDES 1 NUMARA.
  • en iyisi , güçlüsü = MCLAREN
    en büyüğü = mercedes
    en ideali = audi
    en sağlamı = BMW
    en karizması = Porsche
    opel

BMW nin hammer a çarpıp ters çevirdiğini fakat arabanın önündeki basit hasarda başka birşey olmadığına şahit olmuştum. bmw biraz daha sert vursaydı hammer ikiye bölünecekti neredeyse. birkaç yerde daha duymuştum BMW nin çok sağlam araçlar ürettiklerini. tabi bir SAAB yada VOLVO kadar olamaz fakat almanyanın en iyisi bana göre güvenlikte
    diğerleride benim görüşüm fakat bir 911 in karizmasına alman firmalarından çıkan hangi araç nail olabilir ? yada bir audi nin mutevazi fiyatına rağmen karizmasına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 15 Eylül 2005, 21:27:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Can

quote:

Can hocam duydunmu ilgilenir misin oylama ekler misin??

Ekledim kardeşim

Eyvallah
  • BMW M3

• arabanın iyiliği sadece tasarımları, performansıyla ölcülmez. mercedes otomobillerinin diger sürücüler üzerinde psikolojik üstünlügü oldugunu okumustum. baskada bisey demiyorum
  • KOSKOCA A8 VARKEN DİĞERLERİDE ARABAMI

BENCE
  • hakkaten porsche niye yok?
  • seçeneklerin hepsi iyi ve birbirine yakın herkese hoş gelen bir sıralama varsa benim sıralamam (porsche sayılmaz (:
    1-Audi
    2-Bmw
    3-Mercedes

Kimi Raikonnen ve Mclaren-Mercedes'i destekliyoruZ ayrıca.
  • tabiiki BENZ...
  • HER defasında karoser yenilerken otomobil lugatına yeni kelimeler, yeni technolojiler kazandıran Mercedes Benz'den (Chrysler) baska bir firma olabilirmi ?..
    Bakınız BMW'nin modelleri her zaman Mercedes'ten kalkısları her zaman daha iyi olmustur kimi zaman 1sn'ye kimi zaman 0.05 sn'ye ama Mercedes modelleri her zaman BMW'den daha kısa mesafede durmuştuR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatara -- 16 Eylül 2005, 15:24:51 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

M6 diyorum iş bitiyor başka bişi demiyorum 500 BG

Ben senin yerine diyeyim hocam

S65 AMG / 600Hp 0-100 : 4,2
    M6 : 4,6

BMW'nin F1 teknolojisiyle geliştirdiği 5.0 litrelik benzinli motoruna büyük ödül...
    10.06.2005

Her yıl düzenlenen ‘Dünyanın En İyi Motoru’ yarışmasının 2005 yılı sonuçları açıklandı. F1 otomobillerindeki motorlardan esinlenerek geliştirilen ve BMW M5 ve M6 modellerinde kullanılan 5.0 litrelik V10 motor ünitesi bu alandaki şampiyonluğa imzasını attı.
    Bu motor yedi kategoride düzenlenen yarışmada ‘en iyi yeni motor’, ‘en performanslı motor’ ve ‘dört litrenin üstündeki en iyi motor’ kategorilerinde birinciliği kimseye kaptırmadı.
    Yarışmanın 1.0 ve 1.4 litrelik motorlar kategorisini Fiat ve GM’in ortaklaşa geliştirdiği 1.3 litrelik dizel motor ünitesi kazandı.
    Hibrid kategorisindeyse liderliği Honda’nın Insight modelinde kullandığı 1.0 litrelik motor elde etti.
    ‘Dünyanın En İyi Motoru’ yarışmasında 26 ülkeden 56 adet gazeteci jüri olarak bulunuyor.
    Yarışmayı UKIP ismindeki otomotiv dergisi düzenleniyor. Derginin en büyük özelliğiyse hiç bir üretici firmadan reklam ve finans desteği almaması.

Arkadaşım motor yönünden bakarsak çok haklısın.Gerçekten BMW bu konuda çok iyi, çok hızlı motorlar yapıyor.Ama BMW'lerin motorlarının çok çabuk tükendğini duymuştum. Hız ve tasarım yönünden (yeni 5 serisi hariç) BMW güzel.Ancak dayanıklılık, konfor, sorunsuz kullanım özellikleri ile mercedes güzel.Benim tercihim mercedes.

• mercedes-benz tabiki
  • Audi A3 Sportback
  • hepsi iyi ama mercedes başkadır
  • Bencede mercedes... Adı yeter beee...
  • yaw gözünüzü açın artık bmw, mercedes ve porsche ye nasıl rakip olabilir....
    isterseniz biraz kastırıp bu üçüne orj. firmalardan kitler takalım...

bmw_hamann dan ne takacaksınız hava filtresi ve benzeri şeylermi hehehhehe....

mercedes_arkasında amg war daha ne olsun...
    porsche_RUF marka bi kitle bile 650 hp güç werebiliyo....(we ek olarak bir çok firma porsche için kit üretmektedir TECH_ART v.s...)

görüldüğü gibi herşey ortada aslında fazla söze gerek yoq
  • bence hepsiiiiiiii die bi seçenek lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.