slm arkadaşlar sonunda vatan pc ye win 7 li samsunglar geldi ama bn onlar yokken PACKARD BELL markasını araştırdım sorumda bunla ilgli şu modelin oyun performansı nasıldır sizce
ekren kartları aynı ama arada işlemci farkı var tabi bide para farkı aralarında ki 250 tl lik fark beni oyunlarda bahtiyar eder mi
son sorumda p8700 lü r 522 ye 1634 tl vermek mi mantıklı yoksa özellikleri daha iyi olan T9600 lü PACKARD BELL e 1768 vermek mi ? onun linki de bu ..http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861
oyunlarda ekran kartı ön palana çıkacaktır. gt240 ile 4650 aralarında çok fark yok ancak 4650 biraz daha önde gibi. bu farkı gözle görülür şekilde hissedeceğini sanmıyorum. en aznıdan işlemci farkı kapatır. bence bu iki bilgisaar arasında kaldıysan estetik ve diğer özellikleri göz önüne alarak seçim yapmalısın. tabi birde tl cinsinden farkıda unutmamalı. naçzane tavsiyem samsung olurdu. kolay gelsin.
Bende iki notebook arasında kaldım. PB yi gittim inceledim kasa biraz kaba geldi ses çıkışı HP ye göre pek iyi değildi. kalvyesii güzeldi touchpad çok farklı PB illa farklı olucam dıye kasıyo zaten. İşlemcisinin üstüne tanımam zaten 6mb bellek ne demek ekran kartı HD4650 ile çok az farkı var benim incelemem bu yönnce he bide unutmadan 16' led lcd monitörü vardı.
Samsung nasıl incelemedim nedendir bilmem samsung markasıan güvenirim ama notebook yapamıolar sanki dış görünüşü pek te iyi değil. HP den ötesi zaten kasayı yapamıyor.
işte benim gibi düşünen biri çıktı tasarıma önem veren
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler sanırım SUNGURBEY hocamın söylediği mantıklı gidip mağzaya hangisi estetik olarak yakın gelirse onda karar kılmalıyım r 522 p 8700 ü almaya biraz daha yakın gibiyim neyse artık hangisi olursa sorunsuz bi tercih olsun inşallah herkese selam...
quote:
Orijinalden alıntı: fbahadir07
Samsung nasıl incelemedim nedendir bilmem samsung markasıan güvenirim ama notebook yapamıolar sanki dış görünüşü pek te iyi değil. HP den ötesi zaten kasayı yapamıyor.
zaten samsung piyasaya performans bilgisayarı olarak çıktı. dış tasarım iyi değil. kasa göze hitap etmiyor. hatta bazı parçalarındanda tasarruf etmeye çalışıyor. ama bileşenleri çok iyi çıkarıyor ve ucuza. zaten aynı bileşenleri taşıyan başka bilgisayarlar var mesela toshibanın bunlar 2000tl üzeri gidiyo. türrkyede laptop almak için 3 tercih var ya performans ya estetik. yada ikisi ne yazakki ikisini ucuza alamıyoruz .
Samsungun işlemcisi daha iyi ve win 7 home premium veriyor, pb biraz daha göze hitap ediyor diye vaz gecmezdim ben olsam bende js02tr alacaım biraz bekliyorum sadece belki ucuzlar diye...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme