|
almayı düşündüklerim
-
-
yok mu fikir verecek? -
Merhaba;
Çamasırı ; Profilo CGA242X0TR modeli alın Bosch üretimi sessiz sağlam hepsiburadada 2449₺
Bulaşık; Grundig GDF6502 modeli alın hepsiburadada 1849₺ güzel makine
Buzdolabını; Grundig GRNE 5050 alınabilir 3099 ₺ hepsiburadada
Ankastre; Silverline markası alınabilir fiyatları uygun güzel kaliteli
Süpürge ; Electrolux iyi alternatif olarak philips markasınada bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 5 Temmuz 2020; 12:4:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hiç aklımda olmayan modellerdi şimdi tekrar arayışa gireceğiz desene
teşekkürler yorum için -
Size tam isabet urunleri yazdim baska cihazlara bakip kafanizi karistirmayin
anladım hocam şu sebepten dedim etrafımda misal bulaşık makinesi kullananlar hep 3 programlı alıyor gerisini kullanmıyoruz hiç diyorlar sizin önerdiğiniz 6 program olunca şaşırdım -
hocam bende beyaz esya arayisindayim dediklerinize ek olarak grundig camasir makinesi sunu begenmistim www.hepsiburada.comGrundig GWM 10401 10 kg A+++ Çamaşır Makinesi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/grundig-gwm-10401-10-kg-a-camasir-makinesi-p-HBV00000RGPMJ
Grundig hakkinda endiselerim var bu konuda aydinlatabilecek birisi varsa icim tam rahat etmiyor almaya karar veriyorum bir turlu alamiyorum ya :)
-
6 programlı seri motor teknolojisi sepet tasarımı ve izolasyon olarak daha iyi
Profilo CGA242X0TR nasıl kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende takip ediyorum hepsuburadada 2530 tl idi suan 2780 e satiliyor acaba grundig 10 kg modeli var onumu alsam 10401 di sanirim -
CGA242X0TR aldım geldi eve şimdi servisi bekliyorum
memnun musunuz hocam makineden
-
Evet ama hassas ya :) 9 kg ise fazla atılmıyor onun dışında iyi yıkıyor. Sesi fazla çıkmıyor. 9'luk ama yinede 8 gibi kullanılırsa süper makina
herkes bir şey deyince kafası karışıyor insanın valla
bakalım ne alacağız sonunda göreceğiz
-
Sonuçta çamaşır yıkıyor uzay mekiği değil İnternette model numarası ile aratın, şikayetlere bakın, YouTube'ta videosu varsa oraya bakın tamamdır.
aynı fikirdeyim hocam sizinle bana kalsa altus, grundig 1000 devir 9 kg(vestel de düşündüm ama yük kontrolü ile ilgili sıkıntısı var galiba) alıp geçeceğim ama hanım adayı ne diyecek bakalım
-
Eski cihazlar gibi sağlam değildir diye düşünüyorum bende yeni kullanıcı sayılırım bakıcaz zamanla ama pişman etmeyecek gibi
-
hocam hangi üründe eski kalite var ki? grundig altus 3 yılda iptal olacaksa diğeri 5 yılda iptal olucak sonuçta 30 yıl sorunsuz çalışacak makineler eski de kaldı
-
Öyle tabii bundan önce Beko kullanıyordum 7 sene dayandı sonra arızalar peşpeşe geldi. Conta,atık su pompası, kazan rulmanı, kapak mandalı... Eee yeter dedim
-
selamlar hocam dediğiniz modelleri bugün itibariyle aldım düğün yaza inşaallah ama kenarda dursun dedim fiyatları görünce :)
çamaşır makinesi : 2514,30 TL
buzdolabı : 2585,55 TL
bulaşık makinesi : 1746 TL
süpürge (piyasanın az üzerinde bir fiyata geldi ama olsun toplamda baya uygun oldu) : 994 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X