Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __InCuBuS__

bu oyunu yarın almaya gidiyorum.

aylardır bu oyunu bekliyordum

Hele bi çıksın da sonra almaya gidersin patlama Daha nete düşmedi nereye alıyon
  • sabır mı kaldı arkadaşım
  • Oyun cikti

Alone in the Dark da aktivasyon (SecuRom) gerektirecek

Atari yaptığı açıklama ile Eden Games tarafından geliştirilen ve Avrupa'da bugün piyasaya sürülen korku macera oyunu Alone in the Dark'ın PC versiyonunda SecuROM kopya koruması olduğunu ve oyunu oynayabilmemiz için aktivasyon gerektiğini duyurdu. Aktivasyon olayı aynı BioShock ve Mass Effect oyunlarında olduğu gibi olacak. Oyunu ilk çalıştırdığımızda oyun aktive edilecek ve İnternet'ten oyunu oynayabilmemiz için gereken dosyalar bilgisayarımıza indirilecek. Daha sonra ise oyunu İnternet'e bağlı olmadan da oynayabileceğiz.

Ayrıca BioShock'ta olduğu gibi oyunu başka bilgisayarlara kurmak istiyorsak, ilk önce oyunu kendi bilgisayarımızdan kaldırmamız gerekecek. Bu korumanın ne kadar mantıklı olduğu tartışılır, çünkü her ne kadar korsan oyun satışı engellemek istense de orjinal oyunu alanların bile sırf bu uygulama yüzünden başları ağrıyabilir. Alone in the Dark'ın önümüzdeki haftadan itibaren ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

• PC

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

alintidir

• oh be!!!!!!!!!! sonunda çıktı bu oyn bence yenibir devir başlatacak! umarım bir an önce wii'ye de çıkar
  • Resimler Wii ve Ps2 versiyonunun görüntüleri gibi eğer PC de gerçekten böyleyse yine SEGA'nın kazığı gibi bi kazık geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 20 Haziran 2008; 20:16:09 >
  • ss deki grafik pek iç açıcı değil ama malum yere gelsin yinede alacam
  • konsol bölümünde pek beğenilmemiş oyun,fazla ümitlenmeyin derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

konsol bölümünde pek beğenilmemiş oyun,fazla ümitlenmeyin derim..

Hangi konsollarad beğenilmemiş acaba? Bir tek PS2'ye geldi onu biliyorum. Ki ben orada denedim, haliyle grafikler iyi değil. Oynanabilirlikte biraz zor, ama aksiyon var oyunda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Hangi konsollarad beğenilmemiş acaba? Bir tek PS2'ye geldi onu biliyorum. Ki ben orada denedim, haliyle grafikler iyi değil. Oynanabilirlikte biraz zor, ama aksiyon var oyunda :)

ps2'den başka bir de arçelik marka uzay mekiklerine gelmiş.bi göz gezdir istersenhttp://oyun.donanimhaber.com/Alone_in_the_Dark_(Xbox360,PS3,PS2,PC_ve_Wii)_(CIKTI_-_Region_Free)/m_21342507/tm.htm

• Oyuna bak kontroller kötü grafik kötü pc de, bide konusuda kötü olsunda tam olsun. Üstelik securom koruması var. Beni oyanama diye zorluyor kendini
  • quote:

beğenilmemiş de neden beğenilmemiş ona da baksaydın bi keşke.adamlar oyunun yawaşlığından kontrollerinden yakınıyor.ikiside konsollara özgü mallıklar.PCde ikiside olmaz
  • SEGA

hani bu oyun Efsane olucakti

hani Hit olucakti
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

beğenilmemiş de neden beğenilmemiş ona da baksaydın bi keşke.adamlar oyunun yawaşlığından kontrollerinden yakınıyor.ikiside konsollara özgü mallıklar.PCde ikiside olmaz

olur mu canım.fps olsa diyeceğim ki kontroller daha rahat olur pc'de.bu tür oyunlarda konsol genellikle daha rahat olur.ama yine de bilemem tabii,bi çıksın ona göre biz de gerekirse söveriz veya sayarız...
  • quote:

quote:

quote:

ps2'den başka bir de arçelik marka uzay mekiklerine gelmiş.bi göz gezdir istersenhttp://oyun.donanimhaber.com/Alone_in_the_Dark_(Xbox360,PS3,PS2,PC_ve_Wii)_(CIKTI_-_Region_Free)/m_21342507/tm.htm

Senin kafa hala arçelikte mi kaldı, git birde bosch'a falan bak. Efendi gibi konuş ukalalık etme bana lütfen. Sadece PS2'ye çıkmış demek istedim ki öyle biliyordum.

•  Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

PC

• full çözünürlük ve detayda ssler olduklarını sanmıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin kafa hala arçelikte mi kaldı, git birde bosch'a falan bak. Efendi gibi konuş ukalalık etme bana lütfen. Sadece PS2'ye çıkmış demek istedim ki öyle biliyordum.

oldu

• anaa bütün hayallerim yıkıldı yahu :( neyse gene de görmeden değerlendirmek yanlış olur
  • Grafik her şey demek değildir konusu görevleri oynanışı iyi olsun yeter..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.