Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece hiç bir şeyden değil -- asılmalıdır--- deyin olsun bitsin.Yuh yani kontrolleri yönünden hoşuma gitmedi ve o yorumu yaptım.
    Tevekkeli değil ikide bir kavga oluyor forumda.Yüksek rütbeliler erlere görüş hakkı tanımassa olacağı bu...
    ------------------Emredersiniz komutanım.-----------------------
  • kötü diyenler şu yeni Videoya baksınlar
    ayrıca call of cuthullu süper oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 22 Haziran 2008; 20:32:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

Sadece hiç bir şeyden değil -- asılmalıdır--- deyin olsun bitsin.Yuh yani kontrolleri yönünden hoşuma gitmedi ve o yorumu yaptım.
    Tevekkeli değil ikide bir kavga oluyor forumda.Yüksek rütbeliler erlere görüş hakkı tanımassa olacağı bu...
    ------------------Emredersiniz komutanım.-----------------------

Ne kontrolü ya? Mouse ve WASD tuşlarıyla kontrol etmiyor muyduk? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Bence oyun bir çıksın, oynayın, ondan sonra karar verin iyiliğine kötülüğüne. Daha çıkmadan "mükemmel" ya da "rezalet" yorumları komik gözüküyor.

@ ismailt, kendi yorumundur saygı duyarım. Ancak şahsen Call of Cthulhu'nun, gerek hikaye, gerek atmosfer bakımından ismini oyun tarihine altın harflerle yazdığını düşünüyorum.
  • Konsollarda genelde joypadolduğu için.. ynai kontrol problemi şu an konsollardavar. PC için bilemiyorum. Ama klavye ve fare avantajı olacaktır tabi.
  • Evet Pir doğru hatırlıyorsun ama yavaş koşması benim çok canımı sıkmıştı.Bir kaç ufak tafek daha hata vardı tabi.
    İkincisi kötü dememden ziyade '' yani hep kontrollerden dert yanılmış AİD de ya bende o oyundaki kadar kötü değildir '' demek istedim ama demekki yanlış anlaşıldım...
    Üçüncüsü iki oyunu karşılaştırmamda pek anlatmak istediğimin merkezine pek oturmamış gibi kabul ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailt -- 22 Haziran 2008; 20:44:04 >
  • ing si çıktı arkadaşlar.int.ten tabiiSöleyimde.hadi modeminize kuvvet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ddd1907

ing si çıktı arkadaşlar.int.ten tabiiSöleyimde.hadi modeminize kuvvet

benim mekanda niye yok ya
  • bilemiom artk nerde war nerde yok ama yarına olur çoğu yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Atari kızmış puanlara............

http://www.neoseeker.com/news/8260-atari-upset-over-alone-in-the-dark-reviews-suing/

Atari puanlara değil bazı sitelerin oyunun kaçak versiyonunu kullanarak inceleme yapmasına ve oyun çıkmadan bu incelemeyi yayınlamasına kızmış,ayrıca verdiğin linkte İngiliz sitelerinin verdiği puanlardan Atari'nin memnun olduğu yazıyo

• çıkan sürüm oynanamıyor bilginize
  • Galiba kontrollerden dolayı inanılmaz bir puan kaybı var.
    Zaten bizi ilgilendiren PC oyunu,konsolları bilemem artık
    Bu arada @DMC sen oyunu oynadın galiba (Rusça) SS koymuşsun
    Bence Ekran kartı 8800 ve üzeri olanlar Hight ayarda SS koymasın aynı şey Assassin Creed ve GRAF2'de olmuştu
    8400'de Assassin Creed Grafik barı 3'ken 8800'de 4 bardı
  • Oyun çıkmadan incelemesi yapılırsa, korsan olduğu belli olur ve haliyle kızar firmalar :) Hatta burada mı okudum yoksa başka yerde mi hatırlamıyorum, Hollandalı bir siteye dava açacakmış bu yüzden sanırım.

Bu arada Atari'ye bende yıllardan beri kızgınım. ATARI firmasını satın alıp Infogrames olan ismini değiştirdiği için:) Atari'nin ismini kullanıp prim yapmaktansa efsanevi ismi kalsa daha iyi olurdu. Yeri geldi paylaşayım istedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

Call Of Cuthullu dan damı kötü olacak?Canavar gibi bir oyun bizleri bekliyor.
    Ama o bizi neden çıkmıyor ortalığa anlamıyorum... :)

Call of Cthullhu ya kötü diyen oyundan anlamıyor demektir
  • @Dante, sanırım yeni bir felsefe türü çıkmak üzere. Kaçarı yok gibi
  • artık bu ucu bucağı olmayan tartışmaların post kasmak amacıyla yazıldığını düşünmeye başladım çünkü okurken dişe dokunur hiç birşey göremiyorum.burası AiD5'in topici, oyun hakkında bilgi olur detay olr haber olur vs.konuşulan konu ise yok cod4 iğrenç yok call of cthulhu rezalet(ki bunu söyleyene koca bir)bırakın artık tartışmayı.

JUST LET PLAY diyorum

• ya neden çıkmıyo bu oyun saatlerdir arıyorm ama ingilizcesini bulamadm
  • Bir çıksın ingilizcesi hemen sömürecemde hadi bakalım hayırlısı.Bence beklediğimiz gibi bir oyun değil
  • İngilizce oyun çıkmış. Galiba sanal sürücü ile oynancak şimdilik
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.