Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet oyun çok sağlam bi oyuna benziyor gelsede oynasak
  • Gerçekten etkileyici bir video teşekkürler.
  • Grafik Mükemmel
    Atmosfer Mükemmel
    Oynanabilirlik de güzel olursa tadından yenmez.
  • ben bu oyunu tek basima oynamam

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

Demo Mayis'ta cikiyor..

• efekler çok gerçekçi güzel bi oyuna benziyor
  • süper olucak
  • herşey iyi hoşta yeni gameplay videolarını izledim adam kütük gibi hareket ediyor illaki birşeyler eksik mi olmalı. Süper etkileşim süper -sayılabilecek tartışılabilir- grafikler, süper atmosfer ama adamımız heykelden bozma hareketler yapıyor olmadı inşallah çıktığında böyle olmaz
  • Beklediğim oyunlardan bir tanesi bu, diğeri de Alan Wake. Bakalım hangisi daha korkunç olacak...
  • Mayıs başında demosu yayınlancak. Atari forumlarında da admin Tenebra xbox ve pc için mayıs başını planladıkları bir hedefleri olduğunu yazmış

According to this post, a playable demo for the PC, PS3 and Xbox 360 versions of Alone in the Dark will be released in May. In the works at Hydravision and Eden, Alone in the Dark will hit the store shelves on June 20 in Europe and June 24 in the US, for the PC, Xbox 360, Wii, and PS2, with the PS3 edition to follow.
    http://www.gamershell.com/news_48264.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ben bu oyunu tek basima oynamam

Demo Mayis'ta cikiyor..

Çevre detayları kötü gibi

• resim bende açılmıyor sizde nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ben bu oyunu tek basima oynamam

Demo Mayis'ta cikiyor..

Çevre detayları kötü gibi

• Bende gayet normal ss ler gözüküyor
  • x360 yazıyor adresinde pc ssi değil
  • Oyun hakkında bazı bilgiler...

- Oyunda araba çalabiliyoruz, kabloları birleştirerek, eğer yanlış yaparsan aracın alarmı çalmaya başlıyor ve yaratıkları üstüne çekiyorsun.

- Arabayı çalıştırıp sürüyorsun, sonra istediğin yerde bırakıp, bir şişeye benzinini doldurup yanına alabiliyorsun.

- Oyundaki her arabanın kapısı açılabiliyor ama hepsine binilemiyor, ama çoğu sürülebilecekmiş.

- Yaratıklarla dövüşürken eğer çok güçlü sallarsan sopayı elinden düşürebiliyorsun.

- Keypad ile kitli kapılarda yine aynı şekilde key pad'i bozup, kablolarla oynayıp açabiliyorsun.

• Bu oyun oyananış bakımından bayağı bir gerçekci olacak herhalde. Bir sürü mantık yürütmek gerekecek anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Beklediğim oyunlardan birisi bu...Tam anlamıyla benim tarzım.

Benim de.
  • Büyük bir merakla beklediğim oyun olan Alone in the Dark'ın en son yayınlanan videosunu bu ay ki Oyungezer dergisinin dvd sinde izledim video gerçekten güzel ama bana göre daha da güzel olan bir şey var o da video da çalan muhteşem müzik Hemen hemen her Alone in the Dark 5 videosunda duyabileceğiniz o muhteşem müziğin bir başka versiyonu diyebilirim. Bu videodaki müziği de dayanamayıp X-Fi recoder ile 320 kbps ile kayıt ettim sizlere dinlemeniz için veriyorum

http://r a p i d s h a r e .com/files/114309137/Alone___305_n_the_Dark.m p 3.html

Boşlukları doldurmayı unutmayın Müzik hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum bakalım sizde benim gibi beğenecek misiniz?

NOT:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/170098.html buradaki videoyu da izleyin derim gerçi izlenecek bir şey yok ama siz o muhteşem müziği dinleyin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Mayıs 2008; 12:36:33 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.