Şimdi Ara

ALONSO'YU MCLARENDA İSTEMEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f1 forumundaki arkadaşlar;benim ne kadar koyu mclaren taraftarı oldugumu bilirsiniz
    hatta fanatik denecek kadar koyu taraftarım
    hatta ferrari yi sevmesemde "shumi mclaren'a gelse yine mclaren'ı tutarım" demişimdir ki isterimde shumi gibi bi pilotun bizim takımımızda yarışmasını
    ama alonso gibi pasif bi adamın bizim takımımıza gelmesini istemiyorum
    soğurum ben bu adam yüzünden takımımdan yaa
    hatta 2007de kendim için taraftarı olucagım başka bi takım mı arasam ne yapsam

• Ben de istemiyorum. Geldiğinde takımdaki diğer pilotu destekleyeceğim kesin. Tabiki Mclaren'ın başarısı için Alonso'nun yarış dışı kalmasını istemem ama birincilikleri öbür pilotun almasını isterim. Artık kim olursa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ben de istemiyorum. Geldiğinde takımdaki diğer pilotu destekleyeceğim kesin. Tabiki Mclaren'ın başarısı için Alonso'nun yarış dışı kalmasını istemem ama birincilikleri öbür pilotun almasını isterim. Artık kim olursa.

takımda kim olursa olsun kimi varken diğerleri herzaman 2. pilot seçilecektir zaten takım tarafından.. kimi mclarenin sembolü gibi artık üzerine alonso olsa olsa kaaymağı olur sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 28 Aralık 2005 21:56:43 >
  • İnşallah dediğin gibi olur Technics. O zaman keyfim nispeten yerine gelir ama söylentiler genellikle Alonso'nun 1. Pilot olacağı yönünde.

Ben şahsen 1. Pilot 2. Pilot ayırımı yapmadan takımın ikisini de serbest bırakmasını bile kabul ederim. Hangisi üstünlük sağlarsa onun üzerine devam edilsin.
  • arkadaşlar dediklerinize katılıyorum ama şöyle birşey var mclaren da 1. pilot veya 2. pilot diye birşey yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar dediklerinize katılıyorum ama şöyle birşey var mclaren da 1. pilot veya 2. pilot diye birşey yoktur

görüntüde öyle :)) ama kalite olarak ve tarz olarak bariz farklı seçilir mclarende pilotlar hep. alonsoyu 2-3 birincilik alan gerikalanında yatan bir şampiyon olduğunu unutmadan, kimse bence onu asla raikonenle bir tutmamalı bile zaten..polemik yaratmak istemem ama mclaren motoru patlata patlata zorla şampiyon etti alonsoyu.. yetenekli ve genç ayrı..ama kimiyle kıyaslamayın bile aslaaa
  • Ben önce mclaren-mercedes taraftarıyım. Sonra pilot pilot olarak ise Mika hakkinenin benim varismdir dediği Kimi Raikkonen şimdi bu takıma Kimi burdayken kim gelirse gelsin kimi desteklerim. Çünkü bu adam bu renkler için doğmuş. Mclaren takımı bu pilot işini her zaman yapıyor örnek prost senna ardından biri gidiyor. İnşallah böyle olmaz ve Kimi biryere gitmez ama alonso istediği takıma gidebilir. Hatta hiç zahmet edip gelmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler alonso renoda yaptığı şovu mclarende 2 katına çıkartacak haberiniz yok.Hadi şükredin yıllar sonra alonso sayesinde şampiyonluk alacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Beyler alonso renoda yaptığı şovu mclarende 2 katına çıkartacak haberiniz yok.Hadi şükredin yıllar sonra alonso sayesinde şampiyonluk alacaksınız.

varmısın iddiaya
  • quote:

Beyler alonso renoda yaptığı şovu mclarende 2 katına çıkartacak haberiniz yok.Hadi şükredin yıllar sonra alonso sayesinde şampiyonluk alacaksınız.

bütün sezon boyunca burada söyledim yine söylüyorum
    kimi alonso dan kat kat iyi bir pilot
    ikisi aynı arabayla aynı şartlarda yarıştığında bunu hepimiz göreceğiz
    bence alonso mclaren a gelmesin kendisi için iyi olmaz çünkü bu sezonki şampiyonluğunun gerçek yüzü ortaya çıkıcaktır
  • Allahım deli olmamak elde değil

Şimdi forumdan 10 tane mclarenci çevirip sorsak 10 u da derki mclaren renodan daha iyi

Ayrıca forumdan 10 tane kimi ci çevirip sorsak 10 u da derki kimi alonsodan daha iyi.

Yaw ben anlamıyorum geçen sene nasıl olduda reno ve alonso şampiyon oldu.

Yapmayın allah aşkına duygularınıza yenilmeyin.
  • McLaren 2005' te Renault' dan daha iyi yarışsaydı şampiyon McLaren olurdu.
    Formula 1' de yarışmak ne demek?
    Yarışmak takımın bir bütün halinde yapabileceğinin en iyisini yaparak mücadele etmesi demek.

Şimdi bakıyoruz 2005' e McLaren ne yapmış?
    Yarış tamamlayamayan, dayanıksız, ama çok hızlı bir otomobil yapmış. İçine de hızlı bir pilot oturtmuş.
    Yanlış! Neden? Çünkü teknik elemanlar iyi çalışmamış. Ilmor doğru dürüst motor üretememiş. Hızlı ama dayanıksız motor üretmiş. Yani çuvallamış.

Renault ne yapmış?
    Rakibi zaten kendi başını yediği için zorlamamış. Geriden tın tın tın diye gelmiş. Çünkü McLaren yarış kazanacağım, aradaki farkı kapatacağım derken aşırı riske girmiş ve kendi kendine kaybetmiş.

Eğer McLaren dayanıklı bir araç yapsaydı ve kaybettiği yığınla yarışı kazanmış olsaydı, o zaman Renault da zorlardı. Renault da mücadele için bir şeyler yapardı. Ama buna gerek duymadı.

Şimdi otomobillerin hızına bakarak "McLaren daha iyiydi, Renault daha kötüydü" diyemeyiz. Çünkü Renault' un hızlı olmak için bir nedeni yoktu.

Ha şöyle denilebilir: "Renault ve Fernando Alonso hep temkinli gitti, hiç zorlamadı, mücadele etmedi, bu da seyir keyfini yok etti". Evet doğru. Ama McLaren de zorlattırsaydı.

2002 ve 2004 sezonlarında sürekli Ferrari kazandığında herkes ver yansın ediyordu "hep Ferrari kazanıyor, seyir zevki kayboluyor" diye. E iyi de. Rakiplerinin neyi eksikti? Elleri armut mu topluyordu? Onlarda adam akıllı araba yapsaydı. Yarışsaydı, kazandırtmasaydı.

2005' te de McLaren başta işi sıkı tutsaydı, sağlam ve hızlı araç yapmayı başarsaydı da kaybetmeseydi. Geçmiş ve bitmiş "salak" bir sezonu hala tartışıp, "şu daha iyiydi, bu daha kötüydü, bu şanssızdı" demek çok saçma artık. Çünkü sezon zaten saçmaydı. Kurallar zaten saçmaydı.

Eğer yaptığınız gibi sadece 2005' e bakarak bir değerlendirme yapacak olursak:
    Kimi Raikkonen çok hızlı bir pilot.
    Fernando Alonso istikrarlı bir pilot.
    Renault, çok güçlü bir takım.
    McLaren, hızlı ama beceriksiz bir takım.
    Ferrari ortalama bir takım.
    Michael Schumacher, kazandığı 7 şampiyonluğu ve 84 birinciliğin çoğunu şans eseri kazanan ve artık hiçbir işe yaramayan bir pilot.

Sizce bunlar mantıklı mı? Akla yatkın mı?
    Eğer akla yatkınsa 1993 ve 1994' ün başına bakarsak Ayrton Senna da yarış bitirmeyi beceremeyen bir pilot olur.

Bir de şuna bir karar verin artık:
    Takım mı tutuyorsunuz? Pilot mu?

Eğer takım tutuyorsanız, takımınıza kim gelirse gelsin desteklemeye devam edin. Gelen pilotu sevmek zorunda değilsiniz.
    Eğer pilot tutuyorsanız, nereye giderse gitsin siz de arkasından gidin.

Ben bir Ferrari taraftarıyım. Ancak aynı zamanda Michael Schumacher hayranıyım. Eğer Michael Schumacher söylentiler doğrultusunda Red Bull' a geçerse, duvardaki Ferrari bayrağı inmez. Ama F2004 içerisindeki Schumi posteri de inmez. Hatta yanına Red Bull tulumu giymiş Schumi posteri de asılır.

Lütfen artık bir karar verin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

McLaren 2005' te Renault' dan daha iyi yarışsaydı şampiyon McLaren olurdu.
    Formula 1' de yarışmak ne demek?
    Yarışmak takımın bir bütün halinde yapabileceğinin en iyisini yaparak mücadele etmesi demek.

Şimdi bakıyoruz 2005' e McLaren ne yapmış?
    Yarış tamamlayamayan, dayanıksız, ama çok hızlı bir otomobil yapmış. İçine de hızlı bir pilot oturtmuş.
    Yanlış! Neden? Çünkü teknik elemanlar iyi çalışmamış. Ilmor doğru dürüst motor üretememiş. Hızlı ama dayanıksız motor üretmiş. Yani çuvallamış.

Renault ne yapmış?
    Rakibi zaten kendi başını yediği için zorlamamış. Geriden tın tın tın diye gelmiş. Çünkü McLaren yarış kazanacağım, aradaki farkı kapatacağım derken aşırı riske girmiş ve kendi kendine kaybetmiş.

Eğer McLaren dayanıklı bir araç yapsaydı ve kaybettiği yığınla yarışı kazanmış olsaydı, o zaman Renault da zorlardı. Renault da mücadele için bir şeyler yapardı. Ama buna gerek duymadı.

Şimdi otomobillerin hızına bakarak "McLaren daha iyiydi, Renault daha kötüydü" diyemeyiz. Çünkü Renault' un hızlı olmak için bir nedeni yoktu.

Ha şöyle denilebilir: "Renault ve Fernando Alonso hep temkinli gitti, hiç zorlamadı, mücadele etmedi, bu da seyir keyfini yok etti". Evet doğru. Ama McLaren de zorlattırsaydı.

2002 ve 2004 sezonlarında sürekli Ferrari kazandığında herkes ver yansın ediyordu "hep Ferrari kazanıyor, seyir zevki kayboluyor" diye. E iyi de. Rakiplerinin neyi eksikti? Elleri armut mu topluyordu? Onlarda adam akıllı araba yapsaydı. Yarışsaydı, kazandırtmasaydı.

2005' te de McLaren başta işi sıkı tutsaydı, sağlam ve hızlı araç yapmayı başarsaydı da kaybetmeseydi. Geçmiş ve bitmiş "salak" bir sezonu hala tartışıp, "şu daha iyiydi, bu daha kötüydü, bu şanssızdı" demek çok saçma artık. Çünkü sezon zaten saçmaydı. Kurallar zaten saçmaydı.

Eğer yaptığınız gibi sadece 2005' e bakarak bir değerlendirme yapacak olursak:
    Kimi Raikkonen çok hızlı bir pilot.
    Fernando Alonso istikrarlı bir pilot.
    Renault, çok güçlü bir takım.
    McLaren, hızlı ama beceriksiz bir takım.
    Ferrari ortalama bir takım.
    Michael Schumacher, kazandığı 7 şampiyonluğu ve 84 birinciliğin çoğunu şans eseri kazanan ve artık hiçbir işe yaramayan bir pilot.

Sizce bunlar mantıklı mı? Akla yatkın mı?
    Eğer akla yatkınsa 1993 ve 1994' ün başına bakarsak Ayrton Senna da yarış bitirmeyi beceremeyen bir pilot olur.

Bir de şuna bir karar verin artık:
    Takım mı tutuyorsunuz? Pilot mu?

Eğer takım tutuyorsanız, takımınıza kim gelirse gelsin desteklemeye devam edin. Gelen pilotu sevmek zorunda değilsiniz.
    Eğer pilot tutuyorsanız, nereye giderse gitsin siz de arkasından gidin.

Ben bir Ferrari taraftarıyım. Ancak aynı zamanda Michael Schumacher hayranıyım. Eğer Michael Schumacher söylentiler doğrultusunda Red Bull' a geçerse, duvardaki Ferrari bayrağı inmez. Ama F2004 içerisindeki Schumi posteri de inmez. Hatta yanına Red Bull tulumu giymiş Schumi posteri de asılır.

Lütfen artık bir karar verin.

+ 10000000,0 E+890

• quote:

Allahım deli olmamak elde değil

Şimdi forumdan 10 tane mclarenci çevirip sorsak 10 u da derki mclaren renodan daha iyi

Ayrıca forumdan 10 tane kimi ci çevirip sorsak 10 u da derki kimi alonsodan daha iyi.

Yaw ben anlamıyorum geçen sene nasıl olduda reno ve alonso şampiyon oldu.

Yapmayın allah aşkına duygularınıza yenilmeyin.

bunun cevabını sende biliosun bende.. kandırma kendini
  • Zaten her zaman sığınacak bir bahane vardır.
    Bu sene şansızlık oldu.
    Tabi size göre şansızlık bana göre arabayı gereğinden fazla zorlayıp tekeri koparttırmak motoru yakmak vs vs vs...
  • quote:

Zaten her zaman sığınacak bir bahane vardır.
    Bu sene şansızlık oldu.
    Tabi size göre şansızlık bana göre arabayı gereğinden fazla zorlayıp tekeri koparttırmak motoru yakmak vs vs vs...

kendi dediğin gibi alonsoyu şampiyon yapan onun üstün becerisi değil mclarenin beceriksizliği..buda birini şampiyon ilan etmek için yeterlidir. oyüzden çıkıp alonsoyu anlatmasın bana kimse :) ben malımı bilirim
  • Alonso şampiyon olduğuna göre o üstün görmediğin beceri demek ki başka kimsede yokmuş.Olsaydı zaten belli olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics
    kendi dediğin gibi alonsoyu şampiyon yapan onun üstün becerisi değil mclarenin beceriksizliği..buda birini şampiyon ilan etmek için yeterlidir. oyüzden çıkıp alonsoyu anlatmasın bana kimse :) ben malımı bilirim

İyi de adam hiç kendini zorlamadı ki? Becerisi olduğunu ya da olmadığını nerden biliyorsunuz? Rakibi yeteri kadar tehdit oluşturamadı. O da kasmadı.

Şu an Alonso' nun kapasitesini tam olarak görmedik. Belki sadece bundan ibaret, belki de daha da iyi. Ama henüz belli değil. 2005' e bakarsak benim için sadece şişirilmiş bir balon. Ama 2006' da göreceğiz. 2. bir J. Villeneuve vakası da olabilir. Biliyorsunuz, en hızlı ve güçlü araca sahipti ama son anda şampiyonluk kazandı. Sonra da başarısızlıklarla dolu bir kariyeri var. Babasına hiç çekmemiş.

• NEDEN RENAULTA GEÇMİYORSUNUZ
    toro rosso da olabilir
    İSTEMİYORSANIZ DEĞİŞTİRİN KOÇUM TAKIMINIZI
    KENDİNİZİ KASMAYIN STRESE GİRMEYİN YALAN DÜNYA
    BOŞVER

HEPİNİZ BIRAKIN MCLARENİ RON DENİS PİŞMAN OLUR ZATEN DUYUNCA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

f1 forumundaki arkadaşlar;benim ne kadar koyu mclaren taraftarı oldugumu bilirsiniz
    hatta fanatik denecek kadar koyu taraftarım
    hatta ferrari yi sevmesemde "shumi mclaren'a gelse yine mclaren'ı tutarım" demişimdir ki isterimde shumi gibi bi pilotun bizim takımımızda yarışmasını
    ama alonso gibi pasif bi adamın bizim takımımıza gelmesini istemiyorum
    soğurum ben bu adam yüzünden takımımdan yaa
    hatta 2007de kendim için taraftarı olucagım başka bi takım mı arasam ne yapsam

kardes sumi dısında kim gelirse gelsin eywallah.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.