Bildirim
Alpha A100 ile 5 Ay
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bende kotalıyım ama hiç üzülme bu fotolar için değer gerçekten
eline sağlık devamını bekleriz -
Güzel fotoğraflar çekmişsin, aralardan çok hoş olanlar var. Kadrajı tam oturmuş olanlar çok. Siyah beyaz çalışmasını beğendim, bir kaç makro da var çok güzel. Çekimlerinin devamını dilerim. Tebriklerquote:
Orijinalden alıntı: ergin855
hepsi çok güzelmiş eline sağlık vallaquote:
tebrik ederim, gayet güzel fotolar. Beyaz ayarı, kadraj, netlik... fotolarını beğendim.quote:
Orijinalden alıntı: Yozi
Güzel fotoğraflar çekmişsin, aralardan çok hoş olanlar var. Kadrajı tam oturmuş olanlar çok. Siyah beyaz çalışmasını beğendim, bir kaç makro da var çok güzel. Çekimlerinin devamını dilerim. Tebrikler
Alıntıları Göster
saygılar... -
çok güzel kareler yakalamışsın makinede size eşlik etmiş a100 ve siz iyi iş çıkarmışsınızquote:
Orijinalden alıntı: @p4p800se
tebrik ederim, gayet güzel fotolar. Beyaz ayarı, kadraj, netlik... fotolarını beğendim.
saygılar...
Alıntıları Göster -
arkadaşın flickr profilini "mutlaka" ziyaret edin; harika çekimleri var;ellerine sağlık; her kareyi "istisnasız" çok beğendim; bu çekimleri gördükçe insanın gerçekten fotoğraf çekme azmi/isteği artıyor; bir de benim çektiklerim biraz adama benzese :) (tabi bunun için önce bir dslr sahibi olmak lazım; da ayrı bir konu...)quote:
Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs
çok güzel kareler yakalamışsın makinede size eşlik etmiş a100 ve siz iyi iş çıkarmışsınız
Alıntıları Göster -
Bir DSLR ile neler yapılabileceğini gösteren çok güzel fotoğraflar bunlar.Ellerine sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: barkodd
arkadaşın flickr profilini "mutlaka" ziyaret edin; harika çekimleri var;ellerine sağlık; her kareyi "istisnasız" çok beğendim; bu çekimleri gördükçe insanın gerçekten fotoğraf çekme azmi/isteği artıyor; bir de benim çektiklerim biraz adama benzese :) (tabi bunun için önce bir dslr sahibi olmak lazım; da ayrı bir konu...)
Alıntıları Göster -
Çok teşekkür ederim arkadaşlar:) Makro objektifim yok henüz close uo filtrelerle idare ediyoruz .Bu arada donanımhaber forumlarındak bu resmi yeniden boyutlandırma muhabbeti fotoğraf kalitesini çok ciddi olarak bozuyor, sıkıştıracağım diye yamultuyor resmen.quote:
Orijinalden alıntı: Dnn
Bir DSLR ile neler yapılabileceğini gösteren çok güzel fotoğraflar bunlar.Ellerine sağlık.
Alıntıları Göster
-
'buffalo'quote:
Orijinalden alıntı: buffalo
Çok teşekkür ederim arkadaşlar:) Makro objektifim yok henüz close uo filtrelerle idare ediyoruz .Bu arada donanımhaber forumlarındak bu resmi yeniden boyutlandırma muhabbeti fotoğraf kalitesini çok ciddi olarak bozuyor, sıkıştıracağım diye yamultuyor resmen.
Alıntıları Göster
İkinci gönderdiğin fotoğraflar arasındaki son fotoğraf hareket halindeykenmi çekildi?
Gerçekten cok güzel bir kare.
-
Evet Dnn hareket halindeki bir araçtan çekmiştim onu:)quote:
Orijinalden alıntı: Dnn
'buffalo'
İkinci gönderdiğin fotoğraflar arasındaki son fotoğraf hareket halindeykenmi çekildi?
Gerçekten cok güzel bir kare.
Alıntıları Göster -
Mkemmeller walla...quote:
Evet Dnn hareket halindeki bir araçtan çekmiştim onu:)
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: buffalo
Araçtan çekildiğine göre HDR olamaz...
Çok güzel bi HDR gibi duruyo...
-
teşekkürler, yok hdr değil , makineyi yeni aldığım zamanlardan kalma bir fotoğraf, gökyüzünün kontrastı artırmış olmalıyım:)quote:
Orijinalden alıntı: pirekarequote:
Orjinalden alıntı: buffalo
Araçtan çekildiğine göre HDR olamaz...
Çok güzel bi HDR gibi duruyo...
Alıntıları Göster
-
bu resimlerin herhangi birinde photoshop varmı herhangi bir filtre falan ?quote:
teşekkürler, yok hdr değil , makineyi yeni aldığım zamanlardan kalma bir fotoğraf, gökyüzünün kontrastı artırmış olmalıyım:)
Alıntıları Göster -
quote:
bu resimlerin herhangi birinde photoshop varmı herhangi bir filtre falan ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ergin855
Son fotoğrafta kontrast biraz artırılmış, gökyüzüyle oynanmış biraz, farketmişsinizdir. onda var.
Başkaa, en üstlerdeki sb kilise fotoğrafı aslında bir hdr.
Onun dışında auto levels ve sharpen gibi temel şeylerin dışında müdahale yok Zaten pek fazla photshop bildiğimi söyleyemem.
Hatta büyük kısmında hemen hiç müdahale yok.
-
Ben flickr'dan takip ediyordum zaten fotoğraflarını. Ama orda olmayan bazı fotoğrafların da var burada. Güzel fotoğraflar :) Eline sağlık...quote:
Orijinalden alıntı: buffaloquote:
Orjinalden alıntı: ergin855
Son fotoğrafta kontrast biraz artırılmış, gökyüzüyle oynanmış biraz, farketmişsinizdir. onda var.
Başkaa, en üstlerdeki sb kilise fotoğrafı aslında bir hdr.
Onun dışında auto levels ve sharpen gibi temel şeylerin dışında müdahale yok Zaten pek fazla photshop bildiğimi söyleyemem.
Hatta büyük kısmında hemen hiç müdahale yok.
Alıntıları Göster
-
güzel fotoğraflar; elinize sağlık...quote:
Orijinalden alıntı: noktvrn
Ben flickr'dan takip ediyordum zaten fotoğraflarını. Ama orda olmayan bazı fotoğrafların da var burada. Güzel fotoğraflar :) Eline sağlık...
Alıntıları Göster
ikinci seride altıncı foto çok hoşuma gitti... -
quote:
Orijinalden alıntı: adigehalil
güzel fotoğraflar; elinize sağlık...
ikinci seride altıncı foto çok hoşuma gitti...
Alıntıları Göster
Bu resim üzerinde oynandı mı yoksa çekilen orjinal resim bu mu?
-
Uzun pozlamayla elde edilen bir fotoğraf sanırım kontrast ve renk ayarları dışında oynama yoktur...quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Bu resim üzerinde oynandı mı yoksa çekilen orjinal resim bu mu?
Alıntıları Göster
fsert.deviantart.com
http://www.fotokritik.com/kullanici/fsert
Çeken kişinin ellerine sağlık çok hoş hepsi...
Benzer içerikler
- keysmart kimin
- fotoğraf dpi ayarlama
- fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini bulmak
- evkur sozlesme iptali nasıl yapılır
- dc 5v ne demek
- hdr ne işe yarar
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X