Şimdi Ara

Alpha Protocol (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de gametrailerdan videolarını izledim oyunun. Mimikleri pek becerememişler gibi, ana karakter bir tuhaf duruyor. Grafikler de o kadar da etkileyici değil.
  • Obsidian`a bir türlü kanım kaynayamadı malesef. Yaptıkları her oyun ek paket gibiydi, kendi fikirleri yokmu bu adamların ya da var da bu kadar mı beceriksizler diye düşündüm her oyunlarında. Ama AP`da edindiğim izlenime göre keşke ek paket tadındaki oyunlarına devam etseler zira bu oyun olmamış gibi...
  • Az kalmış çıkmasına.
  • Bu oyunda fall out 3 veya oblivion gibi serbest dolaşma imkanı olacak mı?
  • Umutluyum bu oyundan.
  • Eyer fallout gibi open world bir oyun olursa tam bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Eyer fallout gibi open world bir oyun olursa tam bana göre.

Maalesef oyunda öyle bir serbestlik olmayacak. Seçimlerde ve diyaloglarda çeşitlilik ve bir serbetlik olacak ama Fallout 3 gibi bir oyun beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Eyer fallout gibi open world bir oyun olursa tam bana göre.

Maalesef oyunda öyle bir serbestlik olmayacak. Seçimlerde ve diyaloglarda çeşitlilik ve bir serbetlik olacak ama Fallout 3 gibi bir oyun beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.

Uğradım bile
  • çıkmış oyun 10gb cik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

çıkmış oyun 10gb cik.

lanet dil seçenekleri işte :(
  • İşte bu oyunu merakla bekliyordum

Dil seçeneklerinde problem yok. İngilizce var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2010; 13:45:08 >
  • Arkadaşlar oyunun diyaloglarına baktım biraz önce düzenlenebilir halde yazılar.

Yani Türkçeye çevirilebilir.

Ama çok uzun sürer bence.Çünkü int. klasörünün içinde tam 550 dosya mevcut.

Bunun yarısında çevirilecek şeyler çok az iken yarısında da bir o kadar fazla.Oyun sağlam çıkarsa bir ekip oluşturulup çevirilebilir aslında.
  • Xbox 360'da her oyun benzer boyutlarda çıkar. DVD9 olduğu için. Sıkıştırılıyor Xbox 360 için, PC de öyle değil.
  • iyide clonedvd, oynanabiliyor mu ki prison break gibi ?
  • Yapay zeka biraz andavallı sanırım. Ben bu Obsidian şirketini pek tutmuyorum. Ama ön yargılı olmaya gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

iyide clonedvd, oynanabiliyor mu ki prison break gibi ?

Yok oynanmıyor ya.

Önyükleme gibi birşey oldu bizimkisi.

Bekliyoruz artık ne zaman zımbırtısı çıkarsa o zaman oynarız oyunu.
  • Oyun videosuna baktimda yapay zeka diye birsey yok !!! adamlarin nereye ates ettigi belli degil sanki korler ellerinde silah saga sola ates ediyor hissi var !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Oyun videosuna baktimda yapay zeka diye birsey yok !!! adamlarin nereye ates ettigi belli degil sanki korler ellerinde silah saga sola ates ediyor hissi var !!!

evet öyle görünüyor ama tek başına ilerlemiyoruz takım arkadaşları var o videolarda onlarla çatışıyorlar o sıra ve easy de oynanmış galiba. ama easy değilse büyük saçmalık olur.
  • Oyun vıdeolarından pek tatmın edıcı durmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.