Şimdi Ara

Alpha Protocol (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Xbox 360 versiyonu çıktı. Dün akşam denedim biraz. Oyunu kısaca özetlemek gerekirse Mass Effect'i alın Splinter Cell ile birlikte bir mikserin içine koyun. Kıvama gelinceye kadar karıştırın. Alpha Protocol'unuz hazır. Aksiyonu sağlam ama grafikler çok da iyi değil açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 27 Mayıs 2010; 11:04:07 >
  • Arkadaşlar oyunu birazdan oynuyorum.

Anladınız siz onu.

BABA EDIT:Alarmda sorun var.Yakında düzelir.Şimdilik beklemede kalın bence.En azından bende sorun oldu.

İsterseniz siz deneyin belki sizde düzgün çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 28 Mayıs 2010; 1:28:16 >
  • O zaman ben de oynarım arkadaş oh bee sağol oynadığın için, hiç haberim yoktu oynadığından şimdi haberim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mayıs 2010; 0:41:17 >
  • Bana göre değilmiş.
  • Keşke hiç ilaç çıkmasaydı da bu rezalet oyunu hiç oynamamış olsaydım. O animasyonları gördükten sonra yaşama isteğim kalmadı. Gerisini hatırlamıyorum. Alemin en hızlı shift+delete kombinasyonunu uyguladım dosyalara. Başları döndü o derece.

O animasyonlar neydi öyle ya kabus gibi. bu kadar dandik olmamalı bir oyun...
  • Yani fos çıktı bu oyun he.
  • Tam tahmin ettiğim gibi grafiklerden pek çok kişi bu ne lan deyip oyunu kenara atacak. Yapay zeka da biraz güdükmüş. Onun dışında oyunun aksiyonu ve RPG öğeleri sağlam. Daha önce de demiştim bu oyunu RPG manyakları dışında pek oynayan olmayacak.
  • Arkadaşlar oyuna giremiyorum New Game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum sonra Soldier Field Agent Freelancer falan var Soldier ı seçiyorum alttan Commit Changes diyorum başlıyor bi video geliyor izliyorum o videoyu bitiyor sonra tekrar menüye atıyor beni tekrar aynı şeyleri yapıyorum New Game zorluk seviyesi falan... sonra yine o video geliyor izliyorum yine menüye atıyor bir türlü oyun başlamıyor anlamadım gitti benmi yanlış birşey yapıyorum bi yardımcı olun lütfen
  • grafikler sorun değil benim için, sonuçta hala planescape torment kurulu bilgisayarımda. rpg öğeleri iyiyse bi şans veririm ama bi dünya boyutu var o da kötü çıkar diye tırsıyorum
  • hadi grafiği geçtim, yapay zeka acayıp dandik yaw hiçmi dikkat etmiyolar yapımcılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Arkadaşlar oyuna giremiyorum New Game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum sonra Soldier Field Agent Freelancer falan var Soldier ı seçiyorum alttan Commit Changes diyorum başlıyor bi video geliyor izliyorum o videoyu bitiyor sonra tekrar menüye atıyor beni tekrar aynı şeyleri yapıyorum New Game zorluk seviyesi falan... sonra yine o video geliyor izliyorum yine menüye atıyor bir türlü oyun başlamıyor anlamadım gitti benmi yanlış birşey yapıyorum bi yardımcı olun lütfen

Elindeki versiyon ski ve bu sorunu yapıyorsa şunları yap;

1. Regedit'i aç.
    2. HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE bölümüne gir
    3. Burda ‘SEGA Corporation’ yazılı anahtarı göreceksin ona sağ tuş yapıp sil de.Regedit'i kapat.
    4. Sonra C:\ProgramData klasörünü bul.Onun içinde "SEGA Corporation" klasörü olacak onuda sil.Sonra oyuna gir.

Bunları yaptıktan sonrada yine olmuyorsa yangın duvarından Alpha Protocol'ü engelle.

Oyun çok kötü.Ne animasyonlar,ne çevre detayları ne sesler,ne silahların vuruş hissiyatı zerre düzgün değil.

Yani test etmediler mi ne yaptılar anlamadım taş devrinden kalma gibi abicim oyun.

Obsidian'dan böyle birşey beklemezdim ama tarihlerine bu dandik oyunu altın harflerle yazdılar ya helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Arkadaşlar oyuna giremiyorum New Game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum sonra Soldier Field Agent Freelancer falan var Soldier ı seçiyorum alttan Commit Changes diyorum başlıyor bi video geliyor izliyorum o videoyu bitiyor sonra tekrar menüye atıyor beni tekrar aynı şeyleri yapıyorum New Game zorluk seviyesi falan... sonra yine o video geliyor izliyorum yine menüye atıyor bir türlü oyun başlamıyor anlamadım gitti benmi yanlış birşey yapıyorum bi yardımcı olun lütfen

Elindeki versiyon ski ve bu sorunu yapıyorsa şunları yap;

1. Regedit'i aç.
    2. HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE bölümüne gir
    3. Burda ‘SEGA Corporation’ yazılı anahtarı göreceksin ona sağ tuş yapıp sil de.Regedit'i kapat.
    4. Sonra C:\ProgramData klasörünü bul.Onun içinde "SEGA Corporation" klasörü olacak onuda sil.Sonra oyuna gir.

Bunları yaptıktan sonrada yine olmuyorsa yangın duvarından Alpha Protocol'ü engelle.

Oyun çok kötü.Ne animasyonlar,ne çevre detayları ne sesler,ne silahların vuruş hissiyatı zerre düzgün değil.

Yani test etmediler mi ne yaptılar anlamadım taş devrinden kalma gibi abicim oyun.

Obsidian'dan böyle birşey beklemezdim ama tarihlerine bu dandik oyunu altın harflerle yazdılar ya helal olsun diyorum.

Sağol hocam girebildim oyuna ama girmez olaydım! REZALET bir oyun.

• Oyunu edinecektim ancak hem boyutu fazla olunca hem de sizin bu olumsuz yorumlarınızı okuyunca vazgeçtim. Oyundan birkaç resim koyun bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Mayıs 2010; 13:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Tam tahmin ettiğim gibi grafiklerden pek çok kişi bu ne lan deyip oyunu kenara atacak. Yapay zeka da biraz güdükmüş. Onun dışında oyunun aksiyonu ve RPG öğeleri sağlam. Daha önce de demiştim bu oyunu RPG manyakları dışında pek oynayan olmayacak.

Şahsen RPG manyakları arasına giriyorum ben de. Hadi grafikler önemli değil oyun güzel olduktan sonra. Ama o animasyonlar ve nişan alma saçmalığı nedir ya. 2010 da böyle oyun yapıyorlar hala. Yazık. 2000'in Diablo 2'sinin animasyonları bile daha iyi yahu yok böyle bir saçmalık.
  • Hic sasirmadim.. oyunun ne oldugunu verilen videolardan belliydi !!!
  • Port olduğu için yönlendirme animasyonu da kötü. 45 derecelik açılarla adam dönüyor. Komik bir görüntü oluşuyor.
  • Bu animasyon olayını merak ettim açıkcası,video cekebilecek olan var mi ona göre karar verecegim de ben de
  • Grafik olarak çok birşey bekleyecek birşey olmadı ki hiçbir zaman. İlk yayınlanan görüntülerden de bu belliydi. Fallout New Vegas'ın da ekran görüntülerinde Fallout 3'ten farklılık gördünüz mü? Haftasonu bir oynayıp bakacağım. Pazartesi günü ben de yorumlarımı bildiririm.
  • Merak eden arkadaşlar için gameplay videosu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.