Şimdi Ara

Alpha Protocol (PC/PS3/X360) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu 1 saate yakın deneme şansım oldu.Level atlama olayı çok iyi bencede.Oyunun başı olmasına rağmen silah çeşitliliği baya iyi.Daha sonraki bölümlerde silahlar dahada çeşitlenecektir.Konuşma seçenekleri çok iyi olmuş.
    Grafikler yeterli değil.Kaplama sorunları var.Oyunun başında tipinizi değiştirebiliyorsunuz(sakal,elbise,gözlük vs.) Yalnız tipi değiştirdikten sonra giren ara videoda standart tipte gözüküyorsunuz,seçtiğiniz tipi es geçiyolar.Oyun başlayınca kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
    Bu hatayla ilk bölümde karşılaştım.Oyunun tamamında bu şekilde olacaksa can sıkar.
    Yapımcı firma belli ki RPG öğeleri ve genel oynanış,level atlama gibi olayların üstüne gitmiş.Grafiksel hataların ve grafiklerin üzerinde fazla durmamışlar.
    Karar verebilmek için en az bi 4-5 bölüm daha geçmek lazım ama şu haliyle idare edebilecek bi oyun.
    75-80 arası puan alır benden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 27 Mayıs 2010; 10:52:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oytun666

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Fikir degistirip OYUNSUZLUKTAN oyuna bir sans daha verip resim ve videolardan yorum yapmak ne kadar saglikli olur ki diyip oyunu edindim..
    Gece bakarim bi yorum yaparim artik,.
    Insallah yanilmisimdir..

Hocam bu kadar oyunun çıktığı bi dönemde de nasıl oyunsuz kaldın ya

Prince bitti Red Dead bitti hemsom :)
    Oyunsuzum , yolsuzum yani :) ama ne kadar yolsuz olsam da bu oyuna katlanamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHYSS??

1) Sega ysa boşver

2) Grafikler eski moda görünüyor

3) Paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım

Offff off.... nasil cehalet kokuyor bu mesaj.

En basta SEGA'yla hicbir alakasi yok konunun. Soz konusu Alpha Protocol ise burada bakmamiz gereken sey Chris Avellone. Oyunun yonetmeni bu zattir. Ve bu zat'in olayi aksiyon oyunu yapma falan degildir. henuz elime gecmedi ama Alpha Protocol yuksek oranda RPG ogeleri iceren bir oyun olacaktir. Cunku chris abimiz felaket guzel RPG'leri ile taninmistir. Saf aksiyondan falan anlamaz
  • Ya şimdi çöp diyince kızıyorlar falan ama. Demin oynadım oyunu. Hakikaten çöp be kardeşim. Boş zamanlarında şöyle can sıkıntısından bi oyun yapalım demişler bu çıkmış işte ortaya. O animasyonlar neydi öyle ya. Düşmanımın başına gelmesin bu animasyonları görmek o derece.

İşlemci ekran kartı falan kan ağlıyor böyle bir oyunu işledikleri, render ettikleri için. Bilgisayarımla aram açıldı bu oyun yüzünden. Aramızda soğuk rüzgarlar esiyor, artık daha isteksiz çalışıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya şimdi çöp diyince kızıyorlar falan ama. Demin oynadım oyunu. Hakikaten çöp be kardeşim. Boş zamanlarında şöyle can sıkıntısından bi oyun yapalım demişler bu çıkmış işte ortaya. O animasyonlar neydi öyle ya. Düşmanımın başına gelmesin bu animasyonları görmek o derece.

İşlemci ekran kartı falan kan ağlıyor böyle bir oyunu işledikleri, render ettikleri için. Bilgisayarımla aram açıldı bu oyun yüzünden. Aramızda soğuk rüzgarlar esiyor, artık daha isteksiz çalışıyor :(

Ha ha ha ..
    Hocam yeminle oyunu da kontroller bize birakildi adami yuruttum falan sakami bu dedim ya..
    Adam ordek gibi yuruyor.
    Kamera yonetimi o kadar kotu ki birde iki alarm deaktif bi kapi acma bi devre tamamlama koymuslar yarim saat oynadim 50 kere alarm kapattim bu mudur yani >?
    Yapay zeka bile demiycem yapay EMBESIL modunda dolaniyor.. Adam bana odadan ates ediyor ben kasidayim , karsisindayim ben yurudum saga gectim adam hala eski yerime ates ediyor...

Bu oyuna COP demek inanin bundan once COP diye nitelendirilen oyunlara hakaret.. Onlar copse bu LES olur herhalde..
    Dedigim gibi oynamayin Dante gibi ya PC nizden yada konsolunuzdan sogursunuz

• arkadaşlar oyun bu kadar berbat mı ya ? boşuna mı dvd yaktım oyuna ?
    prison break ile bu oyun arasında bi seçim yapsanız hangisi daha berbat dersiniz ?

not : prison break'i bitirdim :D
  • evet o kadar kötü her yönüyle, türü hariç rpg birtek onu doğru yapmışlar rpg olayı var...
  • sağolasın skywalker.
    yine de 1 görev bitirip bi bakalım. yaktığımız 2,5 TL'ye yazık
  • oyun bence ıgrenc bourne ultımaton benzerı ama grafık fılan yok. bazı fırmalar marsa gıderken sega gıbı fırma eşşege binmiş hayret yaw.
  • Üzüldüm Obsidian gibi Fallout,Neverwinter Nights 2 gibi oyunların yapımcılarından oluşan bir firma için alt bir oyun olmuş umarım bu oyunu aceleye getirmişlerdir Fallout:New Vegas'ta bu animasyon ve grafikleri görmek istemem o seriye yazık etmezler umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Üzüldüm Obsidian gibi Fallout,Neverwinter Nights 2 gibi oyunların yapımcılarından oluşan bir firma için alt bir oyun olmuş umarım bu oyunu aceleye getirmişlerdir Fallout:New Vegas'ta bu animasyon ve grafikleri görmek istemem o seriye yazık etmezler umarım..

egri oturup dogru konusmak gerek. O seriyi rezil eden Bethestadir.
  • Oyunu oynayamamıştım başka oyunlardan dolayı. Dün başlayayım dedim ve inanılmaz sardı oyun, bence mükemmel olmuş.

Aksiyon arayanlar bu oyuna bulaşmasın. Öncelikle oyun Action RPG ve yoğun aksiyon barındırıyor ama aksiyon bu oyunda ikinci planda. Oyunda derin bir RPG sistemi var. Bu takdir edilmesi gereken birşey çünkü genelde rpg oyunları fantezi evrenlerinde geçiyor, burada ise günümüzde geçen bir casus hikayesi var. RPG öğeleri gerçekten çok güzel. Özellikle level atladıkça silahı daha iyi kullanıyorsunuz, daha çok tutuyor atışlarınız ama en güzeli stealth'i artırmak. Siz sessizce düşmanları yere indirirken ruhları bile duymuyor. Evasion özelliği burada çok işe yarıyor, kimse farketmeden köşeden köşeye geçiyorsunuz.

Grafikler ve animasyonlar biraz zayıf. Ancak RPG ve casus oyunlarını seven herkesin denemesi gerekir. Ben çok zevk aldım, 2 gündür oyunun başından kalkamadım. Mümkün olduğunca stealth ağırlıklı oynuyorum.

Unutmadan oyunda kapı açma, hack yapma, kamera iptal etme gibi işler gerçekten zorlayıcı mini oyunlarla yapılıyor, bu da oyuna ayrı bir tat katıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.