Şimdi Ara

Alphacool Termal Macun Sıvı Metal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sıvı metali biraz önce aldım da aklıma bişey takıldı arctic silverin 5 high densitye göre kac derece fark eder bi de bunu sürdükten sora biraz beklemem gerekir mi?

• ilk olarak bunu aluminyum yüzeylerde kullanamayacağını söylememe gerek yok sanırım.

arada kaç derece fark eder tahmin etmek zor, ama bence as5 kullansan daha iyi olurdu, bunun sürülmesi kullanımı zordur tahminimce. ayrıca iletkendir, sakın anakart üzerine dökme
  • e6850 ile 9700led arasına sürmeyi dusunuyordum sadece
  • peki arctic ten memnun kalmadın mı? bence birkaç derece fark için bu gibi ürünler kullanılmamalı..

eh, artık test edersin bakalım kaç derece fark edecek
  • eski sistemimde arctic kullanmıstım bu sefer bi deişiklik yapiyim dedim yoksa as5den gayet memnundum.
  • walla hocam sıvı metal çok tehlike bence. yeni maceralar aramaya gerek yok bence. neyse dikkatli kullan aman ha
  • Max 1-2 derece fark edicektir. Sonuçta bu bir macun ve öyle muhteşem sonuçlar beklemek oldukça yanlış. En kaliteli macun ile en kalitesiz macun arası fark max 5 derecedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Termal macun önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • as5 ile arasında 1 c bile farketmezse şaşırmayın ki 1c için onca zahmete katlanmaya gere yok sanırım forever AS5
  • mx2 en iyi termal macundur fakat sıvı metal hepsinden iyidir mx2 ile arasinda 2-3 derece fark edio bence 3 derece az bi fark deil 15 lira bisey sıvı metal ben kullaniordm memnunum suan stok fan war yeni fan alicam 1 haftaya gene onu sürcem sıvı metal4ever :)
  • Hocam ben uzun zaman önce kullandım o zamanlar amd x2 3800 kullanıyordum. İşlemciyi 2 ghzden 2.6 ya oc etmiştim. Soğutucu olarakta TT Big Typhoon kullanıyordum. Sıvı metali sürüp sistemi topladım. Mx1 den geçmiştim sıvı metale. Yanlış hatırlamıyorsam soğutma performansında fark olmamıştı. Ama bomba 1 yıl kadar sonra patladı Makinamı patronun kardeşine sattım ama soğutucumu vermedim. Söküp almaya çalıştığımda soğutucu bir türlü yerinden çıkmadı. Biraz zorladım ve soket klipsini açmadan daha doğrusu açamadan işlemci ile soğutucu anakarttan ayrıldı. Öyle bir kaynak olmuşki sökmek için yarım saat uğraştım. İşlemcinin bir kaç pinide büküldü birde onunla uğraştım. Allahtan işlemci ya da anakarta zarar gelmedi.
    İşlemci ve soğutucunun üstüne sanki lehimden kaplama yapılmış gibiydi. Alkolle falan çıkmadı haliyle, aldım elime zımparayı bir güzel zımparaladım. Kısaca ve özetle mx2, ocz freezer, tx2 gibi macunlar varken böyle bir maceraya girmek çok çok gereksiz. Ha illa kullanıcam dersen 3 ayda bir söküp bak bence, aynı şey seninde başına gelmesin.

• Bu arada konu fena hortlamış yeni farkettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

as5 ile arasında 1 c bile farketmezse şaşırmayın ki 1c için onca zahmete katlanmaya gere yok sanırım forever AS5

gecen sene hem iki islemcide hem ekran kartinda denedim 1 dereceden baya fazla farkediyor sasirdim.aaaa.gif

quote:

Alkolle falan çıkmadı haliyle,

metal parlaticisi ile cikar.isi bilmiyorsaniz yapmayacaksiniz tabi as5 dururken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Haziran 2009; 22:57:23 >

• 2 sene önce bu kadar deneyimli değildim. Olsun artık o kadar.
  • İşlemci kalıbı da nikel kaplamalı bakır. Birşey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.