Şimdi Ara

Alpine UTE-72bt Görüşme Yaparken Ses Gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu teyibi hepsiburada.comdan aldım 2 günde getirdiler 20 TL'ye taktırdım herşeyi güzel ama telefonu bluetoothla bağlıyorum müzik açıyorum çalıyo sorun yok ama telefonla görüşme yaparken karşı tarafın sesi geliyo benim sesim gitmiyo yardım edebilicek biri varmı ?

İçinden 3 metre kablolu bi yaka mikrofonu çıktı ama pcde kullandım zar zor temassızlık olur ya hani bazı kulaklıklar tam oturunca çalışmaz aynen öyle jack girişini tam oturtmamak mı gerekiyo çalıştırmak için acaba mikrofonu teypte çalışmıyo ondanmı olmuyo yani mecburmuki harici bi mikrofon ?

Yardım ederseniz sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/liste/alpine-ute-72bt-bluetoothusbaux-/productDetails.aspx?productId=otalpute-72bt&categoryId=26080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutdmr28 -- 17 Temmuz 2014; 1:31:38 >

• Teypteki girişle pc deki girişin uzunluğu farklı olabilir, hem arabada hem pc demi çalışmıyor mikrofon? Ayarlarda aktif etmek gerekiyor mu mikrofonu bi kullanım klavuzuna bakın.

Eğer mikrofon bozuksa uygun fiyata pioneer double daki mikrofonları satanlar vardı onlardan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 17 Temmuz 2014; 9:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.