full int sword kalkan heuksel:60 da can pasifi max fire:72 de fire nükelerinin hepsi max blade: skiller yeni uplanmaya başladı 45de lihgt:35 de cold :30 da biraz farm gerekli üzerinde sossun 68+5 armor legs var itemleri baya ii sword 72+4 %leri baya ii crit 10 yatır batırla 80 de str glavie yi çok rahat alıcak konumda isteyenler e duyrulur Gizli sorumun cvbına da biliyorum isteyenlere duyrulur alpsde namımız yaygındır isterseniz araştırın nick: dearty farm eksigi olmasına ragmen lvl inde ki blade leri alıyorum glaviler blade skilleri geride olduğu için alıyolar biraz farmdan sonra str ........ bi char olucak
ss koysaydın cok daha iyi olacaktı
ss koyuyam ama şu an bi problem var sanırım koyamadım ama bu gece koyucam zaten alpde olanlar charımın kalitesini biliyo
Dün Bizim kervanı yatirmaya ÇALİŞAN senmiydin yeni sahibimi..
quote:
Orjinalden alıntı: dearty
ss koyuyam ama şu an bi problem var sanırım koyamadım ama bu gece koyucam zaten alpde olanlar charımın kalitesini biliyo
pardon ama bu charın nesi kaliteli ?
farmı bile bitmemiş üstünde bi sosun var diye kalitemi oldu
koçum sattım bile ama satmasaydım o farmsız haliyle çıksaydın karşımada görseydin kaletesini ben snn kervanı yatırmak istesem yatırırım benim için sadece monster scrool açmam yeter thiefimin çıkmasını beklememe bile gerek yoq lvl imde istediğim adamı ezicek kapasitem vardı bunuda untma 70 full str glavie 6 k canımı 22 dan aşagıda düşüremiyodu kalıtesiz bi int mi bu lol başka bnişi diyemem
aga bi kere bu char zor satilir bnce cunku intayrica sos da yoq
ya yemin ederim sen MALSIN adam sosun +5 var üstümde diyo ee tabi -10 yaş adamlar post yarışına girmiş soruyu kounuyu okumadan direk ne gelirse onu yazıyolar
ulan ne diom 73 int im 5,5k canım var ben lagdayım gavur 70lvl pure str canımı 2k nın altına indiremiyo dandikmu sizce allah aşkına ya
dearty chrını biliyorum ama bazıları msj atmak için msj atıyo konuuyu okumamştır bile...
sağol kardeşiğm charı biraz çöce geri aldım vaz geçtim şimdi karşıma çıksınlar bakayım str charlar sakın blade ile gelmesinler ağlarlar bu kadar idda ediyorum
hayatında kaç kez 80 lvl str glavierle kapışdın be adam :).sana tek atar be :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme