Şimdi Ara

ALPSTE 80lvl full int 300ytl ye gidiyor arttıran yok mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • str çar da kastım canım hiç bi fark yok ikisinin de avantaj dezavantajı var str de yatmadığın için çabuk lvl atlıyorsun intte yatmaktan lvl atlayamıyosun at koşturmaktan farm yapamıyosun herkesin düşüncesi kendine tabi ben iki türlü çar kasan biri olarak böyle düşünüyorum
  • h
    quote:

Orjinalden alıntı: Outsider_

quote:

Orjinalden alıntı: TRytodiE

int char kasması en kolay charlardandır str charı kasmak daha zordur bu durumda str charların fiyatları bazı durumlarda biraz daha farklılık gösterebilir..işin gercegi budur..sword-shıeld mi kasması kolay blade-shield mi?arada cok fark var..

sadece level almak açısından düşünürsen haklısın ancak int charın sp ihtiyacı str charlara göre epey bir hayvanidir bu durumda ikisindede full farmlı bir char yapmak yaklaşık aynı zamanı alır

hoca farketmez arada sp farkı olsada str 1 mob keserken ınt 3 mob kesebılıyor nukeler acıldıgnda..int her zaman daha hizli bu konuda..

• ben illa hemen satılsın die uğraşmıyorum ama bu çar bu sp lerle elden kaçırılmaz bence o yüzden fiyatı çok düşük tutmadım alan olmazsa da üzülmücem seneye mezunum nişan öncesi bi full sunı çekerim JERRY e bu çar o sunları giymezse ayıp olur di mi ya ne çarlar sun giyiyo
  • hoca mantık kurarsan öyle tabı ama sahsen her türlü char kastım hybrd en iyisi:) yerini iyi ayarladıktan sonra yatmazsın kolay kolay int charla..biraz da oynamaya baglı..elinde shield de var e daha ne olsun..ya beyler şimdi demeyin str charla int char aynı hizda kasilir diye belirttiğiniz faktörler dogrudur ama kısmen etkilidir..int char her acıdan yatma ihtimali fala ,yuksek olsa da daha hizli kasilir..
  • çok güzel bi char hayırlı satışlar
  • Silinen mesajların sahibi arkadaşlarım.
    Eleştirmek farklı şeydir, ağzından salyalar saçarak saldırmak farklı.
    Eleştiride seviyeyi korumak, kanıt ve dayanaklar sunmak, karşı tarafı dinlemek, akılcı ve mantıklı olmak, empati yapmak vb birçok etken girer işin içine.
    Bunları yapamayanların hepsine ceza puanlarını kestim ve kesmeye devam edeceğim.
    BAzı takıntılı arkadaşları da her satış topiğinde görüyorum.
    Sadece çamur atıyorlar.
    Onlardan da sınırsız kurtulacağız yakında forumcak.

Bakınız bir eleştiri örneği.

"Char güzel, verilen emekler kendini belli ediyor ama fiyatı Türkiye deki SRO piyasasına göre çok yüksek. Muadili charlar bakınız ör. _awril_ (http://forum.donanimhaber.com/m_15609449/tm.htm ) 500m civarında fiyata aynı itemleri ve str bir charı veriyor. Benzeri birçok satış ilanı forumda mevcut. Tabi ki sonuçta fiyatı satıcı belirler. Ama bunu yaparken piyasa fiyatlarını baz almak genelde doğru olur. Hayırlı satışlar."

Bu da benim yorumum char hakkında.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hehe yaf uzatmayın bu skilleri yeni açıp 500ytl ye satan varsa yazık ediyor dicem de belki benim işim dolayısıyla bana çok ağır geliyor çar kasmak artık neyse yaf tamam satmam ben de...
    Elbiselerden 4 parça satılmış dün zati...
    Sun ya da alpste uygun fiyata oyun parasını reel paraya satacak arkadaşlar özellikle çarını benim gibi satmaya çalışıp istediğini bulamayan arkadaşlar itemlerinizi ve paranızı almayı teklif ediyom fazla zarar etmeyin bari.
  • siz bu charı bilmiyorsununz galiba yarkan çıkktımı yukarda jerry killed lord yarkan is taklamakan yazısı çıkyor bnede alpsdeyim

fotoğraf eklicem bnede ama jerry ile çekindiğim fotoları unuttum nerde olucağını
  • Cok Pahali 1.5 Milyar Ben Olsam Biraz İndiririm. Gecen Forumda Bir Arkadas War Full Sosun 900YTL Mi Neydi? Hayırlı Satışlar.
  • o arkadaşlarınızı bi ben göremedim zaten sosun setli adamı 900ytl ye satmış falan yaf ben bi sosun silahı 400ytl ye alamıyom alpste siz ne diyosunuz. satan varsa alpste sosun benimle bağlantı kursun alpste diyorum daha ne diim kimse zarar etmeden itemlerini alam diyom hiç kimse yok ama çarı satışa koyunca o kadar çok full sosun setli adam 900ytl den çar satmış ki benim yazılarımı görmeden satıyolar şaşılacak iş walla
  • Sun Yokmuydu Bunun Elinde
  • hocam bende charı satmadan önce senin pazarda kurduğun tezgaha bakmıştım , char satılık diye yazmışsın itemleri koymuşsun , 20 br kalkana hayran kalmıştım , ciddi söylüyorum onca sosunlu char var ama senin char ayrı bi güzeldi , yarkanlarıda bi vakit sonra saymadım yahya cavusun unıonundaydı benım guıldımde , sızde 5 kısı felan vardı ozamanlar yanılmıyorsa valla sonradan bende sattım charı kurtuldum guzel gunlerdı bızım muhabbet saglamdı ortam dagılınca lag + bot ta cogalınca mecburen sattım , JERRY parasını sonuna kadar hakediyor , 3 5 aylık bot ile kasılmış charda değil , o yüzden alıcak arkadaş çok şanslı kıymetini bilmesi lazım ona göre kullanmalı charı , hayırlı satışlar

• EVET jerrry kardeşimizz ile aynı serverda oynamaktan onur duyuyorum hakikaten çok özene bezene yaptı charını zaten lord bi ara otomatiğe bağlamıştı jerry i görünce otomatil ölüyodu :P neyse hayırlı satışlar :)
  • sağolun arkadaşlar sizlerle olmak ta güzeldi ama artık işlerim yoğun o yüzden muhabbete vakit ayıramadığımdan kendi guildimi kurup giriş çıkışı kapattım 5 tane arkadaş gidiyoruz şimdi biri kayın birader zaten
    Bu arada çarın satış şeklini değiştirdim 2.5milyar oyun parası+çar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPS_JERRY

sağolun arkadaşlar sizlerle olmak ta güzeldi ama artık işlerim yoğun o yüzden muhabbete vakit ayıramadığımdan kendi guildimi kurup giriş çıkışı kapattım 5 tane arkadaş gidiyoruz şimdi biri kayın birader zaten
    Bu arada çarın satış şeklini değiştirdim 2.5milyar oyun parası+çar

ÇARı parça parça sat parasını itemlerini sonra cıbıldak adamını 2 kata kadar daha çok para eder etmese bile satmış olursun 8deg suna tüm serverlar nerdeyse hasret 600+ mil vermeye hazırlar
  • son resim çok manyak çıkmış adamın açtığı herşey lvl line kadar max helal o çara 1.5 milyar helal olsun
  • süper
  • Çar şu an elimde duruyo ne yapacağıma karar vermedim varını yoğunu satıyorum ya sun set yapıp biraz daha devam etcem ya da dediğim gibi 2.5 milyar oyun parasıyla birlikte satcam tabi haftada bi bi alıcıya vakit ayırabiliyorum o da hırsızlık için ufak beynini kullanmaya çalışan bi çocuk oluyor.
    Çar o kadar eder ya da etmez fikrini güzelce söyleyene lafımız yok
    atıp tutana yalanlarla çarı kötüleyene ise öfkemiz çok oluyor...

Bişeyi daha vurgulamakta fayda var oyun parası hiç almadım ama eğer oyunu mahveden o chat ler doğru ise 100m=35$
    Bendeki para da 875$ civarı oluyor bu hesaba göre +çarı da düşündümde istediğim fiyat bana göre normal ama şu konuda haklı olabilirsiniz bunların hepsini birden alacak kişiye indirim yapılmalı o zaman son olarak fiyatı şöyle yapalım
    JERRY+2.5milyar oyun parası= 1000$(peşin) umarım isteğiniz olmuştur. Daha da inmem almaya istekli varsa elini çabuk tutsun yoksa sun seti dizmeye başladım mı satmak zor gelir

Not: yeni mesaj yazmak zor geldi başka siteden bi arkadaşa cevap yazmıştım oradan kopyala-yapıştır yaptım bunu.

• JERRY yaptı en sonu sanırım bi baba yiğit çıakrsa alır :) şahssen olsa alırdım ama n 73 aldım :D
  • manyak bi char keşke bicheonu 80 level yapmasaydında coldu arttrıp psy defansı açsaydan %55 olan ama olsun mükemmel bi char kardeşim süper yani eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.