Bildirim
ALPSTE 80lvl full int 300ytl ye gidiyor arttıran yok mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Charın daha onceki ilanını da gormustum cok guzeldi. Ama bu sefer resimler acılmıyor. -
150 ye yakın lord mu?
resimler görunmuyor...
1.5 milyar cok... -
resimler gözükmüyor ama 6 sunlu charı 1.6 ya sattılar ki sunlar +7 fln dı biraz fazla olabilir fiyat bence
ama anlattıklarına bakılırsa chada süpermiş -
quote:
Orjinalden alıntı: ALPS_JERRY
Yarkan Katili dememin nedeni 150ye yakın lord kestiği için serverda geçen olmadı daha!!!
Yarkan katilini yeni skilleri ile birlikte tekrar satışa sunuyorum bu çar parası olana olacak biraz ama sizce de değmez mi Çar itemleri ile birlikte + 500m oyun parası ve satılacak en az 800m lik eşyası +1milyon element ve 3çar dolusu elixir ile birlikte 1.5milyara satılıktır indirim yok elden teslimat olacak!!! Bir de lvl 5 guild de hediye – ayrıca kurt: 80lvl no name
800m tutmasını öngeördüğüm şeyler: 2 adet br18 shield full blue +5 ve +6 --- 4 adet full blue +5 silah 20şer adet str-int ve challenge stone ve diğerleri ------- 8 adet full blue item dört tanesi +5
Ucuz çar bakanlar için de yine ALPS'te 75lvl %80 full str glavie itemsiz çarım varım +100m koycam isteyen olursa fiyatı 300ytl!!!
MSN: darkwing.dark@hotmail.com (tekrar tekrar söylüyorum boşuna eklemeyin bu parayı veremicekseniz pazarlık yok vaktimi almayın boşuna)
çar değil char
-
150 biraz abartı değil mi -
su an full sun +5 itemli ayrıca +7 sun glave li char 1miyara alıcı bulamıyor...eskıde kaldı bıraz bu ısler..cunku artık hem 80 lvl cok hemde sunlı char sayısı.. -
Fiyat budur full skilli bir çar elbiseleri full ve yanında 1.5milyar para talep ettiğim ise 1.5milyar ucuz bile! üzerindekileri sattığımı düşünün 1milyar oyun parası demek!!! 2.5milyar oyun parası 100m 50ytl desek 1250ytl eder ful farmlı çara sadece 250ytl kalıyo!!!
Başka bi hasaba göre serverda bi arkadaş full sun setini 2milyar oyun parasına satıyor herşeyimi satıp onları alsam 500m para kalıyor kılıç kalkan için 10sun +500m bu hesap da istenen 1500ytl nin az olduğunu göstermiyo mu
Skiller hakkında konuşmaya bile gerek yok zaten -
Charın süPer inş. SatarSın. -
ben o paraya mobilyet alırım
char süper ii satışlar dicemde ne kadar iyi olur onu bilemem -
JERRY i alpste oynayan herkes bilir.
cok saglam bir nuker
strcilere kök söktürüyor -
alps te oynuyordum bir zamanlar bıraktım oyunu kurtuldum
Genelde yarkan kesildiğinde ekranda bu arkadasın adını görüyordum JERRY yabancı sanıyordum kendisini ama türk olduğunu öğrenince sevinmiştim
hayırlı satışlar char süper -
yaw o bu deilde char süpper tek kelimeyle -
quote:
Orjinalden alıntı: TRytodiE
su an full sun +5 itemli ayrıca +7 sun glave li char 1miyara alıcı bulamıyor...eskıde kaldı bıraz bu ısler..cunku artık hem 80 lvl cok hemde sunlı char sayısı..
Kimdir bu charin sahibi ? nerededir ? isim verin ki bilelim ...
full sun set sun glavie char 1 milyara satamayan kimmis bilelim ...
coluk cocuk olabilirsiniz yani sizin icin buyuk paralar olabilir konusulanlar ama biyerinizden sallamayin konusurken ... -
İnşallah satarsın ne diyeyim.Bu arada skill resimlerini alıyorum.Hangi skilin kaçta maxlandığına bakmak için. -
şunu söliim charın tek eksiği sun -
inş satrsında 1,5milyar yani!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
quote:
Orjinalden alıntı: TRytodiE
su an full sun +5 itemli ayrıca +7 sun glave li char 1miyara alıcı bulamıyor...eskıde kaldı bıraz bu ısler..cunku artık hem 80 lvl cok hemde sunlı char sayısı..
Kimdir bu charin sahibi ? nerededir ? isim verin ki bilelim ...
full sun set sun glavie char 1 milyara satamayan kimmis bilelim ...
coluk cocuk olabilirsiniz yani sizin icin buyuk paralar olabilir konusulanlar ama biyerinizden sallamayin konusurken ...
katılıyorum sana..
bu arada JERRY i alpste oynayan çoğu kişi gibi ben de tanıyorum...başarılarının devamını dilerim..umaırm en kısa zamanda alıcı bulursun..Bence fiyatı ucuz bile
-
neyse arkadaşlar sonuçta dostumuz kadar olmasa da düşmanlarımız da var elbet. kimilerini az buz hatırlıyorum eski guildden olsun şurdan olsun burdan olsun!
Madem sun istiyosunuz satışı şimdilik durdurdum ve itemlerimi satmaya başladım bakalım dediğimi yapınca full sete kaç para veren olacak ama zannetmiyorum satacağımı o zamanda nese ben ilgilenen olursa die JERRY alpsin ünlü çarlarından birini satışa sundum. Ucuz çar almak isteyen olursa da 75lvl full str yi önerdim JERRY yi yapmak inanın kolay olmadı o yüzden fiyat farkı o kadar fazla:)
Napalım ilgilenen olmazsa şimdilik 90da tekrar satışa sunarız çok laf ettiniz biraz sun alam bari
Şimdiye kadar elbiselerim lord için yeterli olduğu için sun a bulaşmadım pvp için pek vaktim olmadı zaten ama bi alalım bakalım da düşmanlar çatlasın
Alpste reel paraya sun satan varsa msn imi eklesin konuşalım
-
quote:
Orjinalden alıntı: ALPS_JERRY
neyse arkadaşlar sonuçta dostumuz kadar olmasa da düşmanlarımız da var elbet. kimilerini az buz hatırlıyorum eski guildden olsun şurdan olsun burdan olsun!
Madem sun istiyosunuz satışı şimdilik durdurdum ve itemlerimi satmaya başladım bakalım dediğimi yapınca full sete kaç para veren olacak ama zannetmiyorum satacağımı o zamanda nese ben ilgilenen olursa die JERRY alpsin ünlü çarlarından birini satışa sundum. Ucuz çar almak isteyen olursa da 75lvl full str yi önerdim JERRY yi yapmak inanın kolay olmadı o yüzden fiyat farkı o kadar fazla:)
Napalım ilgilenen olmazsa şimdilik 90da tekrar satışa sunarız çok laf ettiniz biraz sun alam bari
Şimdiye kadar elbiselerim lord için yeterli olduğu için sun a bulaşmadım pvp için pek vaktim olmadı zaten ama bi alalım bakalım da düşmanlar çatlasın
Alpste reel paraya sun satan varsa msn imi eklesin konuşalım
hoca yanlıs anlama benim sana bır sözum yok charin güzel char gayet de emek verilmiş ugrasılmıs orası ayrı..gercekten cok da emek vermişssindir ticket olsun uykusuz geceler olsun bundan eminim..benim sözüm dıger arkadasa garıp bır sekılde charı baltaladıgımı savundu bende ona cevap verdim seninle bir sorunum sana bir lafım yok ..
charı güzel yıne söyluyorum ama bak rome serverınde windiliy var..adam full+5 sun set elınde +7 sun glave var 1500$ dan basladı reklama 1200$ indi en son 1000$ dı..su an hala global atıyor serverde..yani tamam belkı degerı o kadar eder ama kımse vermez veremez..baska bır arkadasa daha demıstım boyle satacagına ıtemlerı sat elınde kı gold u da gold alan sıtelere sat dıye..daha karlı oluyordu ..80 lvl char da yanına kar kalır demıstım..aynı olay..türkiye de bır chara 1.5 milyar verecek sanirim birkac kısı vardır..biri de bu forumda::) arkadasın da dedıgı gıbı ebay falan dene bence de bu sekılde bıraz zor ...kolay gelsın
Benzer içerikler
- kurt isimleri
- tiktok pk nedir
- silkroad mbot
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X