Şimdi Ara

ALPSTE 80lvl full int 300ytl ye gidiyor arttıran yok mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay bubanın kemüğüne

kardeş ne kadar sürede yaptın bu çarı bi sölermisin biz intçilerede burdan bi bilgi olsun çok sağlam çar lord sana kaç vuruo crit 1 falan vurabiliomu?

• İyi itemler ama sword bi harika
  • merhaba jerry valla senin char çok hoşuma gitti ama ben bir glavie manyağı olmasam hemen alırdım. int charları sevmiyorum bide bizim oxolo nun charla takılınca iice nefret ettim

şahsen int takılacak birisi olsam 1000 dolara hemen alırdım.
  • bu char 1.5 mılyar etmez sen cok ugrastıgın sana öyle gelıyo olabilr.chrmy full sun set ve sun silahını charla bırlıkte 1.5mılyara satıyodu.
  • Resimleri koymaya çalıştım olmadı

Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkLee -- 5 Ekim 2007; 16:25:53 >
  • Bütün SS lerine İmrenerek Baktım

Ama bencede 1.5m Milyar Türkiyeye piyasasına göre biraz fazla...
  • yaf arkadaşlar konuşun şu sun satan arkadaşlarınızla beni bulsunlar ben alcam sunları onlardan sun setini ve silahına 1milyar veriyorum gerçi silahı çalıntı onun ama olsun versin setini alsın parayı
    Bu arada kalkanın ss ini yeniledim +7 oldu gencosmann abim sağolsun^^
  • yaf işler çabuk değişti +7yi sattım shieldim sun şu an br19 ama yakında 20 yaparım:)
  • br 20 oldu +9 u da sattım sun sword aldım +7 yakında fotolarını koyarım nöbete gidiyorum şimdi
  • char super inş. satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: noclips

bu char 1.5 mılyar etmez sen cok ugrastıgın sana öyle gelıyo olabilr.chrmy full sun set ve sun silahını charla bırlıkte 1.5mılyara satıyodu.

millete yanlis bilgiler verme
    birincisi charmy full set degildi. 2-4 arasi sun parcasi vardi.(silah haric)
    ikincisi charmy full str deildi biraz inte vermisti
    ucuncusu full str olmayan str bi glavier bi halta yaramaz o sun weapon sayesinde isi goturuyordu.
    ama chari da gusel yapmislardi
  • bosuna pahalı demeyin charın asıl fiyatı budur anca türkiye şartlarında alan olurmu bilmem güsel char insalalh satarsın ii satıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

bu char 1.5 mılyar etmez sen cok ugrastıgın sana öyle gelıyo olabilr.chrmy full sun set ve sun silahını charla bırlıkte 1.5mılyara satıyodu.

ucuncusu full str olmayan str bi glavier bi halta yaramaz o sun weapon sayesinde isi goturuyordu.

charmy hybırdmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

charmy hybırdmı?

ayrica charmy uzerindeki itemleri ve sun glaviesini kendi arkadasindan caldi itemleri satti ucbes daha koyup bikac parca sun yapti hybird deil ama full str de deil int e verilmis o charda statlarini incele gorursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamander19 -- 7 Ekim 2007; 13:42:53 >

• charın iyi güzel ama şuan ki sro piyasasında bu fiyata charı satmak imkansız gibi birşey.eğer yeterli ingilizcen varsa ebay gibi sitelerde satmayı dene.

veya elinde bulunan itemleri,golda çevirip 1 m 1 ytl fiyattan satış yapabilirsin.
  • yaf knuşmak güsel elbet herkesin hakkı da bazıları oyundan bihaber 75lvl full str glavie var elimde 200ytl diyorum al sana full farmlı dediğin her skili açık glavie çar. 300ytl ye yapacağın int bi çara çayda çıra oynatırlar. Jerry yi bi ayda yapacakmışın yaf seninki gibi hiç mi akıllı yok şu oyunda da bi ayda karşıma bi jerry daha çıkartamadılar boş konuşmayın bu çar bi ayda olacak çar değil.
    Bi ayda olacak çarın skilleri bellidir.
    Neyse arkadaşlar yeni silahımı şekle sokayım şimdi de bi fotosunu gösterem düşmanlar çatlasın
    Dostlar her zaman sağolsun

• gordum seni oyunda bugun mu aldın bu arada hayrlı olsn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.