Şimdi Ara

Alt Katımdaki Ateşli Çift ve Ses Yalıtım Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, bu bölüme konu açmayalı epey olmuştu. Hikaye şu şekilde;

Geçen sene satın aldığımız eve 3 ay önce taşındım. Binadan ve konumundan memnunum fakat alt kattaki komşulardan epey rahatsızım. 30 küsür yaşlarındalar ama ne iş yaptıkları hakkında tek bir fikrim yok, ama çalışmıyorlar sanırım. Çünkü haftanın 5-6 günü akşam 20:00 - 00:00 saatleri arasında şarkı türkü söylüyorlar ve içiyorlar. Nerden biliyorsun içtiklerini diyecekseniz; hiç kimse saatlerce düet yapmaz ayık kafa ile. Türk Sanat Müziği'nden modern popa kadar uzanan bir repertuarları var.

Gürültünün ikinci aşaması da 00:00 - 02:00 saatleri arasında çılgın bir sevişme sesi... Yok kardeşim yok böyle bir ses ! İnleme, mırıldanma ve homurdanmaları anlarım. Ama kadın avazı çıktığı kadar bağırıyor yahu, sesi kısılıyor ve inceliyor sevişmenin sonlarına doğru. Yok böyle bir bağırma. Bir çok ev değiştirdim, bir çok kez de o evlerde sevişmişimdir ama her zaman biraz sessiz olmayı bildik. Karşı taraftan da bunu talep ederek tabi. Hadi taş çatlasa 5-10 kere fazladan ses çıkarılan zaman olmuştur da haftanın 5-6 gecesi bayıyor artık. Başta çok rahatsız etmiyordu ama rutine bağladılar resmen. Hiç de sıkılmıyorlar gariptir ki...

Eve bir misafirim gelse ve bu sesi duysa gecenin 1'inde alt katta birinin öldürüldüğünü ve aynı zamanda tadilat yapıldığını zanneder. Bu ikisinin karışımı bir ses çıkıyor. Cidden sıkıldım artık, bir yerlere yazıp yorum alasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 25 Aralık 2015; 0:40:29 >

• Oha dhta sevisen adam varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalktıcılar gelmeden seri artılayalım ++++

• Kapıyı tıklatıp 3. lazım mı diye sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Kapıyı tıklatıp 3. lazım mı diye sor
    Biraz daha sessiz olmaları konusunda not yazıp kapıya bırak
  • Bugün de işimizi gördük

• quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Ses %99.99 ihtimalle sadece bana geliyor. Not bırakma işi yalan o yüzden, direk ifşa olurum. Birinin kapısına gidip " çivi gibi çakıyorsun hacı, biraz sakin. Harcore değil, hardcare lütfen " de denmez ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst kat ve yerden ısıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Son cümleyi elma yerken okudum ölüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Bugün de işimizi gördük
    Gece gece

Bence ses keslinekadar not yazıp kapıya sıkıştırın 1 haftada ses kesilmezse polisi arayın.Bire bir muattap olmayınki sizden şüphelenmesinler.
    Benim fikrim bu

• Sabah kapılarına"Sesiniz az geliyor,biraz daha volume lütfen" diye not bırak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Gece gece

Bence ses keslinekadar not yazıp kapıya sıkıştırın 1 haftada ses kesilmezse polisi arayın.Bire bir muattap olmayınki sizden şüphelenmesinler.
    Benim fikrim bu

Polise ne diycek "bunlar yüksek sesle sevişiyor" mu desin
    Veya polis bunlara "yüksek sesle s2şmeyin mi desin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Ses %99.99 ihtimalle sadece bana geliyor. Not bırakma işi yalan o yüzden, direk ifşa olurum. Birinin kapısına gidip " çivi gibi çakıyorsun hacı, biraz sakin. Harcore değil, hardcare lütfen " de denmez ki.

Çivi gibi

• Csb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Çivi gibi

Alıntıları Göster
    Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

Kanka yazmasam içimde kalırdı yanlış anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Gece gece

Benim fikrim bu

Polise ne diycek "bunlar yüksek sesle sevişiyor" mu desin
    Veya polis bunlara "yüksek sesle s2şmeyin mi desin

Ben olsam derim.Hatta evin adresini daire numarasını versin ben şikayet ederim.
    Ararım derimki;bizim forumda bir üye var adamın canına tak emiş belliki gece gece foruma konu açtı Komşusu duvara çivi çakar gibi çakıyormuş Daha fazla bu sese katlanamıyor bir yardımcı olun derim

• Sende onlara elinle eşlik et yada threesome teklif et karı güzel mi bari?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

Kanka yazmasam içimde kalırdı yanlış anlama

Bir şey söyleyebilsem bunu söylemezdim emin ol. TV falan açıkken, müzik dinlerken insan duymuyor da. İnsanın kafasının ses kaldırmadığı zaman oluyor. İşten yorgun geldiğim zaman oluyor, hasta olduğum zaman oluyor. Bu hafta hastaydım ve hep yattım. Resmen naklen yayın dinledim alt kattan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Sabah kapılarına"Sesiniz az geliyor,biraz daha volume lütfen" diye not bırak
    Sen gene iyisin. Bizim alt katta ki dede mahşerin dört atlısından hastalık olan gibi. Sürekli hapşırıp, öksürüyor, balgam çıkarıyor. Üstüne apartmanda olan neredeyse her türlü gürültü için alttan bastonla bize falan vurmaya çalışıyor. Kapıda gördüğüm zaman sesi soluğu çıkmıyor hatta kapıyı falan tutuyor bana. Yaşlı olmasa garanti kavga çıkardı şimdiye kadar. Üst katta ise çocuklu bir çift yaşıyor. Çocukları tam bir canavar. Akşam saat 12 ye kadar her türlü sesi çıkarabilme potansiyeli var çocukta. Mahalledeki arkadaşlarını toplayıp evin içinde saklambaç falan oynuyorlar. Birde bu çocuğun bir annesi var ki sorma gitsin. Yemin ederim Pazar sabahı 8 de elektrikli süpürge çalıştıran gece 3 de dolap çeken ve evde sürekli tadilat, temizlik yapan bir psikopat. Bir evde matkapla o kadar ne yapılabilir bilmiyorum. Alttakine yaşlı olduğu için üsttekine aile ilişkilerimiz olduğu için katlanıyoruz yapacak bir şey yok.

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Hocam üst kattakilerin bir kaç tane çocuğu olmasına rağmen, hem de yaşları ufak. Sesleri solukları çıkmıyor. Hem de düşünün üst katımdalar ve onları duymuyorum. Bunlar nasıl bağırıyor, nasıl inletiyor ortalığı ses üst kata geliyor. Tam bir saçmalık. Ben 2. kattayım, bunlar 1. katta hali ile. Üst kata ses gitmediğini düşünüyorlar muhakkak ve dağ evindeymiş gibi bağırıyor kadın. Böyle bir rahatlık olamaz. İstediğini yap et de bir insan sesi çıkabildiği kadar, avazı çıkabildiği kadar gecenin 2'sinde nasıl bağırır anlamak güç. Ama her gece kafaları güzel. Eyvallah iyi eğleniyorlar, helal olsun mutlu bir çift ama bu mutluluk bana zarar. Bazen cidden insanın kafası ses kaldırmıyor.
  • Sesi kaydedip atsana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.