Şimdi Ara

Alt Komşum Kenevir Mi Yetiştiriyor CİDDİ(SS Lİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
50.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

quote:

Vay be kenevir bu kadar kolay yetiştiriyordu da bizim mi haberimiz yoktu.Ona özel kutular var arkadaşlar balkonda kenevir mi yetiştirilir azcik mantıklı olun.Normal çiçektir hocam her gün esrar görüyor gibi konuşmuş arkadaşlar bir kere kenevirin türleri var sativa gibi ki bunlar da kendi içinde ayrılıyor tur olarak.Ki bunların tohumlarını türkiyede bulmanız biraz sıkar.Genelde Hollandadan t-shirt gibi şeylerin içinde geliyor tohumları.Ciddi ciddi satan siteler var.

üniversitede bi arkadaş penceresinin dışına saksıda koyup hasatı beklemişti

bi zaman sonra çok uzadı yaprakları falan büyüdü sürekli güneş alıyodu sonuçta :D

tırstılar saksıyı içeri aldılar

bi zaman sonra içtiler tabiki

Evet oluyormuş cidden ama ben yine de onun esrar olduğunu düşünmüyorum.

ne olduğunu düşünüyorsun peki esrarı ne olarak düşünüyosun acaba?

Bitki.Hem yetistiriyorsa da kimseyi ilgilendirmez.

Esrar olduğunu düşünüyorum demişsin ya o yüzden dedim. Esrar olur kendileri, yaprakları eşsiz güzellikte olan o bitki

Siz kullanıyor musunuz?Critical Jack turunu biliyorsunuzdur heralde.İsterseniz pmden devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soldaki kenevir ortadaki belli olmuyor sagdakide oyle daha once gordum ama bu kadar kucuk degildi

• quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

Hocam kenevir veya hint tohumu(esrarın) belli bir sıcaklık ve nemde yetiştiğini bilin bitki ısırgan otunada benziyor ve ısırgan otu bazı hastalıklara iyi geliyor ondan yetiştirmiş olabilir resimler net değil ama yinde içimde kalır derseniz ihbarı üstü kapalı yapın çünkü asılsız ihbarda suçtur dikkatli olun

Üstü kapalı ihbar nasıl oluyor ?
  • bunun kenevir olduğuna yüzde yüz eminim
    ben senin yerinde olsam gider adamdan satın adlırdım.

kenevir bonzai gibi adamı öldrüen bişey değil.öyle olsaydı hollanda uruguay abd(bağzı eyaletler) serbest olmazdı.
    kenevir abartlıyor
    sımok vid evidey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemmy Baba -- 7 Ağustos 2015; 23:36:58 >
  • ip yapmak için kullanılan kenevir devlet gözetiminde yetiştirilir
  • 5 yaprak sayarsan kenevirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Hocam kenevir veya hint tohumu(esrarın) belli bir sıcaklık ve nemde yetiştiğini bilin bitki ısırgan otunada benziyor ve ısırgan otu bazı hastalıklara iyi geliyor ondan yetiştirmiş olabilir resimler net değil ama yinde içimde kalır derseniz ihbarı üstü kapalı yapın çünkü asılsız ihbarda suçtur dikkatli olun

Hocam evine uzak bir sokaklardaki ankesörlü telefonlardan ihbar yap isim veya herhangi bilgi verme isim vs kişisel bilgiler çünkü bu adamların içeridede tanıdıkları olabiliyor musallat olurbilirler hani en kötü ihtimali göz önünde bulundurursak

• Lan alda bana gonder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt komşunun dh ye üye olma ihtimalini düşündün mü? saksıyla birlikte çıkmasın üst kata sonra.
  • Bi dal iste
  • Sen bunu adres vererek internette paylaş, çaresine bakarlar

• Hemen ara

Muhtemel şüpheli sen olursun tabi,sonrası meçhul.
  • Şikayet etme al bi dal

• Sizin ictiginiz ot degil kenevvir

• Kenevir olm birak icsin bonzai degil bi sey degil sigaradan daha zararsiz kenevir bildigin amator uyusturucusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yazdı mı bilmiyorum ama, biber fidanına benzettim ben
  • Araya başka bitki de koymuş çakmasınlar diye. Kendi içiyordur.

• Bunu yetiştirdikten sonra nasıl içiyorlar. Yaprakları kurutup, tütünle mi karıştırdıktan sonra mı içiliyor ?
  • Adam bildiğin Jamaica'nın bahçelerine çevirmiş balkonunu. Yeşil yeşil yapraklarla esrarını yetiştiriyor.Büyük ihtimalle kendisi içici. Elleme yazıktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Hocam evine uzak bir sokaklardaki ankesörlü telefonlardan ihbar yap isim veya herhangi bilgi verme isim vs kişisel bilgiler çünkü bu adamların içeridede tanıdıkları olabiliyor musallat olurbilirler hani en kötü ihtimali göz önünde bulundurursak

Ben hiç ihbarda bulunmadım polise.Herhangi bir ihbarda polis bizim isim ve adresimizi istiyor mu yoksa sadece ihbara mı bakıyor?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.