Şimdi Ara

Alt yapı YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler , Türk Telekomdan internet hizmeti alma talebinde bulunduğumda alt yapımız yok deniliyor . Ancak Super Onlinedan hizmet talep ettiğimde alt yapı var deniliyor . Bana biraz saçma geldi . Türkiyede alt yapının hepsi Türk Telekoma ait değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?Eğer Türk Telekoma aitse onlar alt yapı yok diyorken Super Online nasıl alt yapı var bağlarız diyebiliyor? Bu konuda fikrinizi alabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim .

• telekom ve süperonlinenin farklı alt yapıları mevcut siz süperonline alt yapısından hizmet alıyor olabilirsiniz..
  • Çoğunluğu Türk Telekom'a ait ama tamamı değil.
  • tamamı tabikide türk telekomun değil altyapının bazen ortak kullanırlar bazen kullanmazlar türkcell, vodafone,türknet,türksat gibi firmalarında kendi altyapıları mevcut ülkede
  • Teşekkür ederim cevaplar için .
  • Kurumların kendi altyapıları oluyor. Mesela benimki Türksat kablo nun altyapısı. Ben Denizli de kullanıyorum. Çok memnunum. Türksat ı öneririm. Şu kampanyaya göz atabilirsin, bana avantajlı ve güzel geldi.

Tabiki Kablonet.

Hayatı yakala kampanyası = 69,99 TL (Cihaz kira bedelleri 9 TL fiyata dahil. Modem ve SetTopBox dışardan bulabilirsen aylık fiyat 60,99 TL)

Kampanya kapsamında müşteriler;

+ Analog KabloTV
    + KabloTV Temel Paket
    + 24 Mbps’ye kadar 150 GB AKN’li Eko-Sınırsız Kablonet
    + Vizioon Sinema Paketi

tarifesine abone olacaklardır.

Alt yapı YOK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.