Şimdi Ara

Alt yapının maksimum desteklediği hız limiti 'bilmecesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimin sahip olduğu alt yapının ne kadar internet hızını desteklediğini bazı sitelerdeki gerekli bilgileri girerek 35 ile 80 arası değişen bir sonuç ile karşılaştım.

Ama Millenicom ve Türknetin sitesine aynı testi yaptım.

millenicom = 80 Mpbs
    Türk net = 35 Mbps diye bir sonuç verdi.

İçim rahat etmedi tabi. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Oda bana 81 mbps ye kadar alt yapınız destekliyor. Hipermiş benim alt yapı.

Fiyatlar böyle olursa " son günlerde açıklanan aknsiz" büyük bir ihtimal iss değiştirmede hem fikiriz ailecek.

Açıkcası Türknete geçmeyi düşünüyordum ama türknet bana 35 mbps sunarken millenicom 80 e kadar sunuyor.

Şuan 70 lira ödüyorum 16 mbps ye ve hiç memnun değilim. Bıktım hatta,3 ay sonra bitiyor anlaşmam.

Sizce nasıl bir yol izlemem daha mantıklı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pytonafısıldayanadam -- 13 Aralık 2018; 16:42:6 >

• Merhaba bende bugün Türknet'e başvuru yaptım
    Şuanda evde kullandığım Superonline 50mb mevcut.
    Netspeed bana normalde 75mb veriyordu ama maksat bi Turknet'i denemek amaçlı başvuru yapmış oldum.

Ayrıca aldığım bilgiye göre Türknet'de 1 tane paket mevcut 35mb olan abonelik aldıktan sonra 100mb olarak paket/hız değişikliği yapabiliyor muşuz.

Ayrıca arkadaşımda 35mb paketi yaptı şuan 50mb pakete geçiş yapabilir alt yapı da destekliyor.
  • Seninki yine iyiymiş hocam ben Türk Telekom alt yapı sorgulamasinde 8mb çıkıyor millenicom ise 78 çıkıyor bende çaresiz millenicom dedim çok şükür memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni bağlantı yaptırdım netgalaksiden 35mbit downlaod 3 mbit upload aldım hat değerlerim şuanda iyi dene bi kontrol ettir adresten ne verebilirler bakAlt yapının maksimum desteklediği hız limiti "bilmecesi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütyen_Teli

Merhaba bende bugün Türknet'e başvuru yaptım
    Şuanda evde kullandığım Superonline 50mb mevcut.
    Netspeed bana normalde 75mb veriyordu ama maksat bi Turknet'i denemek amaçlı başvuru yapmış oldum.

Ayrıca aldığım bilgiye göre Türknet'de 1 tane paket mevcut 35mb olan abonelik aldıktan sonra 100mb olarak paket/hız değişikliği yapabiliyor muşuz.

Ayrıca arkadaşımda 35mb paketi yaptı şuan 50mb pakete geçiş yapabilir alt yapı da destekliyor.
    Hocam dün Türknete baktığımda ise bana 1 aylık bedava diye bir reklam tarzı bir şey sundular sizde mi ilk ay bedava diye denemek istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

Seninki yine iyiymiş hocam ben Türk Telekom alt yapı sorgulamasinde 8mb çıkıyor millenicom ise 78 çıkıyor bende çaresiz millenicom dedim çok şükür memnunum
    Kaç aydır millenicom kullanıyorsunuz hocam ?

Bu arada büyük şehirde mi oturuyorsunuz ? Ben Alanya'da ikamet etmekteyim. Acaba küçük ilçelerde deneyim farklı olur mu diye düşünmedim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxPUSULA

Bende yeni bağlantı yaptırdım netgalaksiden 35mbit downlaod 3 mbit upload aldım hat değerlerim şuanda iyi dene bi kontrol ettir adresten ne verebilirler bak
    İlk defa duydum valla bu iss'yi.

Ama son derece güzel görünmekte
  • 1 ay bedava durumu şöyle oluyormuş
    Ben dün site üzerinden başvuru yapacaktım kredi kartı bilgilerimi girmemi istedi bende müşteri hizmetlerini aradım neden gireyim daha firmayı kullanmaya başlamadım açıkcası böyle şeyleri de sevmem. Bana verilen bilgi de kredi kartını istemesnin sebebi denemesi bedava kampanyasıymış.

Ayrıca birde arkadaşın getir referans koduyla da 1 ay her iki kişide ücretsiz kullanıyormuş ama tam bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pytonafısıldayanadam

Kaç aydır millenicom kullanıyorsunuz hocam ?

Bu arada büyük şehirde mi oturuyorsunuz ? Ben Alanya'da ikamet etmekteyim. Acaba küçük ilçelerde deneyim farklı olur mu diye düşünmedim değil.

Alıntıları Göster
    Geç cevap verdiğin için üzgünüm hocam yeni gördüm yaklaşık 3aydir kullanıyorum Gaziantepteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam,
    Teşekkür ederim
  • CİMER'e güzelce yazın yardımcı olacaklardır.
  • 2 Yıllık taahütün varsa istediğin zaman iptal edebilirsin senden cayma bedeli isteyemezler

16mbite 70lirada cok fazlaymıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.