arkadaşlar yüklediğim divxlere alt yazı bulmakta zorlanıyorum sub veya str gözüken dosyaları indirdikten sonra rar dosyası olarak gözüküyo bunun içinde film alt yazı seçeneklerinde bu rar dosyaları gözükmüyo acaba benmi hata yapıyorunm veya bunun yokmudur hal çaresi şimdiden teşekkür
kardes sorununu tam anlamadim ama sen indirdiin altyaziyi rar dan çikarttin mi? rarli halde eklersen tabii ki çalismaz..bunu anladim ben..biraz daha acik yazsaydin keske biraz karisik yazmissin..bu arada altyazi bulmak için üst konu war orda biçok altyazi sitesi werilmis aradigin biçok filmin altyazilarini bulabilirsin o sitelerden.. en son ihtimalwww.divxturk.com a gir divxturk programini indir o programla istedigib dilde altyaziyi indirebilirsin..divx listesi hazirlamana da yardimci olur v.s... umarim yardimci olabilmisimdir..
çok sağolasın ya belkide dediğin gibi olmuştur ben sıkıştırılmış klasörün içinden direk dışarı alıyordum belkide tam olarak çözülmemiştir bide winrar programı yükleyip deneyim iyi fikir sağol diğer dediğin programıda deniycem ilgin için teşekkürler bu siteyi seviyorum ya illaki bi yardım eden çıkıyo