Arkadaslar nasıl ve kim tarafından yapılmıs bilmiyorum ama cok güzel olmus... Bu arada Altair için bu atmosfer daha mı uygun olmus ne
quote: Arkadaslar nasıl ve kim tarafından yapılmıs bilmiyorum ama cok güzel olmus... Bu arada Altair için bu atmosfer daha mı uygun olmus ne Videoyu hazırlayan kesinlike Hideo Kojima ve ekibi. Zaten videonun sonunda da çıkıp "BEĞENDİNİZ Mİ ?" demiyor mu bir de. İnanılmaz bir adam ya ...
mgs4 bomba gibi geliyor ya 1 nisanda olsa videoda tek gerçek var o da mgs4 :D PS3 resmen kükrüyor artık
ubi burayada attı elini mgs yede kuleler alta koyarlar tüm bossları 5 kez öldürürüz jadenin kafa o kadar çalışıyor paylaşım için teşekkür
sigra yakışmamış bence... serseriler gibi sokakta sigara içiyor adam baksana. şanlı assasins uniformasına saygısızlık.
Süper hiper Miper bişey bu ya Ben bi ara anlamadım filme mi monte etmişler diye. MGS böyle olacaksa var ya tadından yenmez yani. Oyy oyyy oyy
quote:Orjinalden alıntı: serhanuygur sigra yakışmamış bence... serseriler gibi sokakta sigara içiyor adam baksana. şanlı assasins uniformasına saygısızlık. o formadan sendede var gibi serhan