hooppalaaa süper olmuş buya buz hokeyi ha helal olsun walla :D
ALTAY'DA KALDI !
ŞEHMUS Özer, bir yıllık sözleşmeye imza attı.
SÜPER Lig ekipleriyle anlaşma sağlayamayan Şehmus Özer, tercihini Altay'dan yana kullandı. Kulüp başkanı Niyazi Konuşmaz, golcü futbolcuyla Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya geldiklerini, kısa süren toplantı sonucunda 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Konuşmaz, ''Şehmus Özer, geçen sezon takımımıza çok katkıda bulundu. Kendisi zaten Süper Lig'e transfer olamazsa Altay forması giyeceğini söylemişti. Sözünü de tuttu. Forvet sorununu Şehmus ile çözdüğümüz için mutluyuz' dedi. Altay forması ile geçen sezon toplam 37 maça çıkan Şehmus, 3'ü Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 13 gole imza atmıştı.
Forvet sorunumuzu da biraz da olsa çözdük.
Fikstür çekildi , ilk hafta maçımız yine Kartalspor'la içeride.
İzmir derbileri;
KSK - Altay 4. Hafta (Seyircisiz) Buca - KSK 12. Hafta Buca - Altay 13. Hafta
Ayrıca ligden önce;
Altay - KSK (TSYD Kupası)
Arkadaşlar bugün son hazırlık maçımızı Kartalspor'la oynuyoruz , saat 15.00 da. Önceki hazırlık maçlarımız:
Arkadaşlar 6 Ağustos Perşembe Store'umuz açılıyor sonunda.
Finaldeyiz
Altay 5 - 4 Bucaspor (Penaltılardan)
Altayımız TSYD kupası ilk maçında karşılaştığı Bucaspor'u geçip adını finale yazdırmaya başardı.
Maçın henüz başında 1-0 geriye düşen takımımız Şehmuz'un 45. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen 49. dakikada yeni transferimiz Musa Sinan'ın golüyle eşitliği sağladı.
Maçın normal süresi bu skorla tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Mehmet Batdal'ın son penaltısını kalecimiz Soner kurtarınca adımızı finale yazdırmış olduk.
Stada erken girdik biz. (Açık tribüne) Buca - Altay maçının son 30 dk sını filan izledik. Sizin maç bitince. Bizim maç başladı. 2 Tane stad varken. Böyle muhteşem bi organizasyon yapmışlar. Vallahi helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
Stada erken girdik biz. (Açık tribüne) Buca - Altay maçının son 30 dk sını filan izledik. Sizin maç bitince. Bizim maç başladı. 2 Tane stad varken. Böyle muhteşem bi organizasyon yapmışlar. Vallahi helal olsun.
bu akşam maçtayız ksk ya ilk şepe şelleyi vuralımda bi ligin başında kendilerine gelsinler :D
Haydi Bastır BÜYÜK ALTAY!
karşıyaka nooldi rengin soldi :D
Yine çirkeflikte üstlerine yok ha 90dk küfür etmedik ama ne ana bıraktı ne bacı bunlar böyle işte hazmetme duygusu diye bişey yok
olsun ya güzel oldu maçtan öncede stadda ezicez diyen komik insanlarıda görmek isteriz :D pistlerde görmek isteris sizin gibi gençleri :D
Taraftar sayılarında karşıyakalılar az biraz fazlaydı ona sözüm yok ama hani o sallama çaycılar varya aramızda sizin 2 katınız geliriz felan geçiceksin onu :D Tribünler nerdeyse eşitti.ama ksk lı taraftarlar yinede fazlaydı.
Buda ksk nın bir ilçe takımı olmasından kaynaklanan birşey.izmirin bir ilçesinin takımı ve orda oturan insanlar doğallığı ile destekleniyor.Altay ise daha çok izmirin her yerinden ufak ufak taraftar guruplarına sahip hepsi stadda birleşiyor olay bu.ona rağmen sayımız gayet iyiydi iyi bağırdık tezahurat ettik.
BİR KEZ DAHA İZMİR KUPASI BİZİM OLDU YİNE İZMİRİN AGASI KİMMİŞ DEĞİLMİŞ BELLİ OLDU
ÇİRKEFLİĞİ BIRAKIN ÖPÜN BABANIZIN ELİNİ :D
BÜYÜK ALTAY
bu resim tüm Karşıyakalılara gelsin. bu arada dünkü maça gelemedim. sadece gece yeniasır tvde ilk 10dkasına baktım. Bence bu yeni oyuncular eskilerine göre daha iyi olcaklar gibi(yasinden sonra ilaç gibi geldiler.) okan koçta baya bi ilerleme var. bence biraz daha çalışırsa eski okan koça dönebilecek. bu arada bu abdülkadirin oynayışını çok beğendim. Çok yetenekli bence. Biraz daha tecrübeyle çok iyi işler yapabilir.
keza dün yine bir çok sağlam topçumuz oynamadı :D
kafkafa bizim yedek altyapıdan yetişen çocuklar bile yetiyor demek
ADIN YETER BÜYÜK ALTAYIM
Hasan Uğuruda aldık. Artık bankasyaya hazırız. Pazar günü kapalıda yerimi alıyorum daha sorna verelini galibiyet. Bugün mağazamızada gittim. Küçük ama şimdilik idare eder. Ayrıca forma fiyatlarıda geçen yıla göre çok ucuzlamış. Arkadaşım geçn yıl arkasında tiago yazanformayı 75e almıştı ben 45e hem forma hemde kupa aldım.
Arkadaşlar benim sakatlarda oynayabilcek hale geldimi tahmini ilk 11'in bu(4-4-2): Kaleci: -Kılıçarslan Kopuz
Orta Saha(Sağdan Sola): -Okan Koç -Hasan Uğur -Tiago -Molina(Sol tarafa Molina'yı düşündüm ama Mehmet Sakta olabilir)
Forvet: -Şehmus Özer -Burak Çalık
bende orjinal ürün mağzamıza gittim 1-2 altay bardağı aldım altayımıza can feda!
ayrıca takım gayet iyi gibi teknik direktör sürekli karışık yedek oyuncuları oynattı hazırlık maçlarında tsyd felan sanırım ideal 11 ile önümüze geleni ezer geçeriz.
BÜYÜK ALTAY
Bay gol artık bizde
Zafer Biryol İle Anlaştık
Kulübümüz Yönetimi, Zafer Biryol ile her konuda anlaşma sağladı.... "Bay Gol" lakaplı golcü futbolcu Zafer Biryol ile dün akşam saatlerinde tesislerimizde bir araya gelen Kulübümüz Yönetimi, futbolcuyla her konuda anlaşmaya varmıştır. Zafer Biryol, bugün Saat 17:30'da Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesislerimizde düzenlenecek olan imza töreninde resmi mukaveleye imza atacaktır.
İnş artık kartalspor maçındaki gibi gol atma sorunumuz kalmaz. Bana göre yerinde bir transfer oldu. Şehmuz yerine Zafer Biryol oynarsa süper olur. Şehmuz genelde izlenimlerime göre ikinci yarı girdiğinde daha iyi iş yapıyor.
Orduspor - Altay maçı 16.30'da başlıyor arkadaşlar , taraftar sitemizden canlı anlatım var isteyen takip edebilir.