bunların ne mal olduğunu cümle alem biliyor zaten ankara halkını kazık hoşafına çeviren bi adam altayımıza laf etse nolur laf etmese nolur allahın toramanı ülkeye bir gıdım yararı olmaz ona buna çamur atarlar bunların alayı böyle.
beyler bizim bu taraftar sitelerinin rezilliği nedir böyle ya resmen rezalet domainler parkta yönlendirmeler yanlış forumlara ulaşabilmek için takla atıyoruz bunca yıldır taraftarlar bölünmesin diye webtasarımcı olduğum halde yeni altay sitesi açmadım ama artık işin cıvığı çıktı bu haftadan itibaren altayımıza yakışır güzel bir taraftar portalı açacağım.
kafkafa gundikledik 3-1 :D
zuhauauaa 44444444444444444
4-1
Sonunda tüm lig gördü BÜYÜK ALTAY'ın oynarsa ne yapabileceğini. 5. golü atamadık ya üzüldümneyse karşıyakaya ders olmuştur bu öyle taraftarlarımız sizinkinden çok yok tsydde penaltılarla zarzor yendiniz demekle olmaz bu işler futbol sahada oynanır
4 - 1
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
/>
4 - 1
/>
Ters olmuş lan Heyecandan elim ayağım birbirine girdi vallahi.
/>
1 - 4
/>
Buçuklara selam olsun...
Reha Kapsalın suratını görmeyi çok isterdim. Ah be d-spor bi maçı versen ölürmüydün
Altay'ı tebrik ederim.
HATIRALAR SARDI 4 - 1 YANIMI
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
HATIRALAR SARDI 4 - 1 YANIMI
Hemende çal :D
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Altay'ı tebrik ederim.
fırsat buldukça iç saha maçlarına gidiyorum ne de olsa güzel izmirimizin güzel takımı umarız geçen sana kaçan süper lig biletini bu sene alırız . alsancak tayfaya selamlar olsun