ALTAY-Boluspor 3-0 goller: Onur, Okan Koç, Cenk Ahmet bekle bizi süperlig
3 - 0
güzeeeel :D
2 - 2
Adanasporu tebrik ederim Altaya uzun bir aradan sonra ilk defa 2 gol atabilen takım
evet adanasporu tebrik etmek lazım iyi direnç gösterdi.
Altay çok gol kaçırdı farkı kaçırdık diyebilirim.
dspor özetini izledim maçın kaçırdıklarımızın yarısını atsaymışız en az 5 golümüz olurmuş :)
olsun 1 puan 1 puandır. yola devam.
Ziraat Türkiye Kupası
4 - 0
Gruplardayız!
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
Ziraat Türkiye Kupası
/>
4 - 0
/>
Gruplardayız!
Hadi hayırlı olsun.
Şehrimin takımını yenmişsiniz.
Samsunu eledik ama Samsunu tebrik etmek isterim. 4-0 yenilmelerine rağmen son dakikaya kadar centilmenliği elden bırakmadılar. Ve fark yemelerine rağmen son dakikaya kadar oyundan fazla kopmadılar.
Bugün - Haber Ekspres Golün yeni adı Burak
Fileleri ikişer ikişer sarsan Altaylı oyuncu, formunun zirvesine çıktı.
Ligin ilk haftasında Kartal maçındaki kötü oyunu nedeniyle Orduspor ve DÇ.Karabükspor randevularında tribüne çıkartılan Burak Çalık, son haftalardaki performansıyla adeta parmak ısırtıyor. İki maçlık tribün cezasının ardından siyah-beyazlı formayı giydiği ilk hafta İzmir derbisinde Karşıyaka filelerini iki kez sarsan genç golcü, Ziraat Türkiye Kupası'nda önce Konyaspor'a 1, ardından Samsunspor'a 2 gol attı.
Burak Çalık, ligdeki zorlu Adanaspor randevusunda da iki kez gol sevinci yaşayarak Altay'da iki sezondaki gol sayısını 16'ya çıkarmayı başardı. Samsunspor maçındaki performansıyla tüm Türkiye'nin gündemine oturan, stiliyle Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı'ya benzetilen Burak Çalık, önünde daha uzun bir futbol yaşamı olduğunu söyleyerek, "Lige istediğimiz gibi başlayamasak da son haftalarda seri galibiyetlerle rayımıza oturduk. Ligdeki Kocaelispor, Hacettepe, Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Konyaspor ve Samsunspor galibiyetleri, puan cetvelindeki hızlı tırmanışımız bize büyük moral kazandırdı" dedi.
Haber hoşuma gitti koyayım dedim
dünki akşam maçına gittim o soğuk neydi arkadaş yemin ediyom kıçım dondu hareket edemedim ama helal olsun kapalı doldu açığında yarısı doldu
bu soğukta pazartesi akşamı maçında bu kadar seyirci geliyosa demekki var bişeyler arkadaş.
kıçım dondu maçta gol olunca tepki veremedim
1 - 0
Biraz geç oldu ama.
Bu hafta Giresun a bekleriz güzel dostça maç olur inşallah.
hahahaaaaaa
GİRESUN 3-4 ALTAY
Gene tarih yazdık her hafta farklı tarih yazıyo bu galibiyet tarih kitaplarına girer artık
3 - 4
3-1'den 3-4
usta ben 3-1 olduğu zaman biliyordum bizim takımdan hiç ümidi kesmedim.keza penaltı vermiş hakem 90 da diye ağlayanlar top boş kaleye giderken elle kesilmiş fazla ağlamasın kimse
öpsünler agalarının elini
Türkiye Kupası Kuraları Çekildi
A grubunda yer alıyoruz.
Rakiplerimiz: Tokatspor Antalyaspor Eskişehirspor Fenerbahçe