Şimdi Ara

###ALTAY### (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
27.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALTAY-Boluspor 3-0 goller: Onur, Okan Koç, Cenk Ahmet bekle bizi süperlig
  • 3 - 0
  • güzeeeel :D
  • 2 - 2
  • Adanasporu tebrik ederim Altaya uzun bir aradan sonra ilk defa 2 gol atabilen takım
  • evet adanasporu tebrik etmek lazım iyi direnç gösterdi.

Altay çok gol kaçırdı farkı kaçırdık diyebilirim.

dspor özetini izledim maçın kaçırdıklarımızın yarısını atsaymışız en az 5 golümüz olurmuş :)

olsun 1 puan 1 puandır. yola devam.
  • Ziraat Türkiye Kupası

4 - 0

Gruplardayız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple H

Ziraat Türkiye Kupası

/>
    4 - 0
    />

Gruplardayız!

Hadi hayırlı olsun.

Şehrimin takımını yenmişsiniz.

• Samsunu eledik ama Samsunu tebrik etmek isterim. 4-0 yenilmelerine rağmen son dakikaya kadar centilmenliği elden bırakmadılar. Ve fark yemelerine rağmen son dakikaya kadar oyundan fazla kopmadılar.
  • Bugün - Haber Ekspres
    Golün yeni adı Burak

Fileleri ikişer ikişer sarsan Altaylı oyuncu, formunun zirvesine çıktı.

Ligin ilk haftasında Kartal maçındaki kötü oyunu nedeniyle Orduspor ve DÇ.Karabükspor randevularında tribüne çıkartılan Burak Çalık, son haftalardaki performansıyla adeta parmak ısırtıyor. İki maçlık tribün cezasının ardından siyah-beyazlı formayı giydiği ilk hafta İzmir derbisinde Karşıyaka filelerini iki kez sarsan genç golcü, Ziraat Türkiye Kupası'nda önce Konyaspor'a 1, ardından Samsunspor'a 2 gol attı.

Burak Çalık, ligdeki zorlu Adanaspor randevusunda da iki kez gol sevinci yaşayarak Altay'da iki sezondaki gol sayısını 16'ya çıkarmayı başardı. Samsunspor maçındaki performansıyla tüm Türkiye'nin gündemine oturan, stiliyle Fenerbahçeli eski futbolcu Tuncay Şanlı'ya benzetilen Burak Çalık, önünde daha uzun bir futbol yaşamı olduğunu söyleyerek, "Lige istediğimiz gibi başlayamasak da son haftalarda seri galibiyetlerle rayımıza oturduk. Ligdeki Kocaelispor, Hacettepe, Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Konyaspor ve Samsunspor galibiyetleri, puan cetvelindeki hızlı tırmanışımız bize büyük moral kazandırdı" dedi.

Haber hoşuma gitti koyayım dedim

• dünki akşam maçına gittim o soğuk neydi arkadaş yemin ediyom kıçım dondu hareket edemedim ama helal olsun kapalı doldu açığında yarısı doldu

bu soğukta pazartesi akşamı maçında bu kadar seyirci geliyosa demekki var bişeyler arkadaş.

kıçım dondu maçta gol olunca tepki veremedim
  • 1 - 0

Biraz geç oldu ama.
  • Bu hafta Giresun a bekleriz güzel dostça maç olur inşallah.
  • hahahaaaaaa

GİRESUN 3-4 ALTAY

• Gene tarih yazdık her hafta farklı tarih yazıyo bu galibiyet tarih kitaplarına girer artık
  • 3 - 4

3-1'den 3-4
  • usta ben 3-1 olduğu zaman biliyordum bizim takımdan hiç ümidi kesmedim.keza penaltı vermiş hakem 90 da diye ağlayanlar top boş kaleye giderken elle kesilmiş fazla ağlamasın kimse

öpsünler agalarının elini
  • Türkiye Kupası Kuraları Çekildi

A grubunda yer alıyoruz.

Rakiplerimiz:
    Tokatspor
    Antalyaspor
    Eskişehirspor
    Fenerbahçe

1.Hafta==>Fenerbahçe-ALTAY
    2.Hafta==>Bay
    3.Hafta==>ALTAY-Eskişehirspor
    4.Hafta==>Tokatspor-ALTAY
    5.Hafta==>ALTAY-Antalyaspor
  • fenere göndericez meşin yuvarlakları iyi oldu !

Büyük Altay

not: Bir İhanetin Anatomisi 2 : Altay - Fenerbahçe

yakında İzmir Atatürk Sinemalarında....

(bkz. Bir İhanetin Anatomisi : Altay - Galatasaray 8 Ocak 2009)
  • Fenev bekle baban geliyo
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.