Stat: Yeni Rize Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Özgür Fatih Kalaycı, Serkan Olguncan Çaykur Rizespor: Yavuz, Hasan, Ulaş, Evren, Murat Ocak, Diakhate, Engin, Mithat (Dk. 46 Kemal), Kenan (Dk 79 Umut), Riberio, Özgürcan (Dk. 86 Çağrı) Altay: Kılıçarslan, Onur, Yiğitcan, Şehmuz, Musa Sinan (Dk. 46 Burak), Diago (Dk. 84 Yüksel), Okan Koç (Dk. 70 Molina), Mesut, Musa Çağıran, Mehmet Budak, Hasan Uğur Gol: Dk. 15 Riberio (Çaykur Rizespor), Dk. 49 Tiago (Altay) Sarı Kartlar: Dk. 27 Murat Ocak (Çaykur Rizespor), Dk 90+5 Şehmuz (Altay)
çok gol kaçırmışız ya neyse yapacak bişey yok zor deplasmandı 1 puan 1 puandır ama 3 puanı elimizin tersiyle ittik.
KAPATIN GİTSİN LA FUTBOL ŞUBESİNİ.YİNE BERABERLİKLERE ABONE OLDUK.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
çok gol kaçırmışız ya neyse yapacak bişey yok zor deplasmandı 1 puan 1 puandır ama 3 puanı elimizin tersiyle ittik.
neresi zor hocam en kolay deplasman rize deplasmanı bizimkiler kendi evlerinde oynamayı pek sevmiyorlar,
amarövanş için şimdiden söyliyim 3 puan cebimizde
valla haklısın bu seneki aldığımız puanların hepsi dış saha :D
tüm maçlara gittim bu sene altay seyircisine daha galibiyet tattırmadı
izmirde bi karşıyakayı yendi oda seyircisiz maç :D
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
neresi zor hocam en kolay deplasman rize deplasmanı bizimkiler kendi evlerinde oynamayı pek sevmiyorlar,
amarövanş için şimdiden söyliyim 3 puan cebimizde
Valla hayır demeyeceğim
1 - 3333333
konyayı konyada çarptık bizim ne biçim takımımız var arkadaş en baba maçları deplasmanda alıyo kendi sahasında dandik takımlara yeniliyoz yok böyle bişey.
altay 1-0 kocaeli
taraftar sağlam geldi takım iyi değildi en azından ilk galibiyetimizi aldık kendi sahamızda :)
Rezil top oynadık , 9 kişiye anca 1 tane gol attık o da penaltıdan. Kocaelispor gençlerine de helal olsun tekrar , zaten tribüne çağırarak haklarını verdik.
Altaya 02ç açık çaktım.
Berabere kalında 3 oran kalsın
ömer zor biraz o usta ya 1-3
deplasmanda altaya güvenin döktürüyo resmen namussuzlar bizim önümüzde topa vurmaya korkuyolar nasıl iş anlamıyom.
şimdi 3. golü attık deplasmanda
Ziyanı yok 02 verdim ama yinede berabere kalsa daha iyi para alıcaktım
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Ziyanı yok 02 verdim ama yinede berabere kalsa daha iyi para alıcaktım