Şimdi Ara

Altay Tankı’nın yerli motoru için yeni hamle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katılıyorum...Aynı haberleri ısıtıp ısıtıp konu açıyor.

atv'nin dh versiyonu işte.
  • Bluflame B kullanıcısına yanıt
    TEI ile tank motorunun baglantisi yok ki ksrıştırıyorsunuz.

"Bunlardan bir cacık olmaz" niye bu kadar aşağılayıcı yorumlar yapıyorsunuz ben anlamıyorum. Sabırsız olursak her şeye bu kadar sert muhalefet yaparsak bu iş olur mu?

Evet bu işi bilmiyoruz elimize yüzümüze bulaştırdık ama deniyoruz çabalıyoruz bu bile ülkede algiyi değiştirdi.

Tülomsaş bile ben de bu işe girmek istiyorum diyebiliyor. Bmc nihai motor için 3 yıllık süre veriyor tümosan alt sistemlerinden motoruna ciddi bir yerlilesmeye sağlayabilir.

Bunlar hep yerli motor üretiminin dile getirilmesinden kaynaklı.

Lütfen daha sağduyulu davranalim. 'Bu nee yau' tarzı elestiriler bize fayda sağlamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMC tüm araçlarında cummins marka motor kullanıyor yahu amerika gibi Türkiye düşmanı bir ülkeden niye destek alıyorlar anlamış değilim tülomsaş motor üretti ondan destek alsanıza bu kadar mı zor motor üretmek onu geçtim sanayide ki ustaları toplayıp bir kurum oluştursalar motorun kralını yaparlar ödenek verdikten sonra.
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Anka kaç sene oldu? Bayraktar kaç senede üretti yaz bakalım rakamları. Tutturmuşsun bir işkembeden sallama sözü sürdürüyorsun dağda askerim şehit olurken Anka projesini yapanlar işi hızlandırmak yerine keyif sürüyorlar Bayraktar geldi pkk havada uçan sinek vızıltısından keşif var diye kaçacak yer arıyor.

Sizin gibi zihniyette insanlara ne demeli? Bir anca ön sahaya sürmek yerine oturan insanları savunmak nedir? Bu zamana kadar somut bir şey elde edememiş insanların yetişecek yalanlarına inanmamızı neden bekliyorsunuz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Anka kaç sene oldu? Bayraktar kaç senede üretti yaz bakalım rakamları. Tutturmuşsun bir işkembeden sallama sözü sürdürüyorsun dağda askerim şehit olurken Anka projesini yapanlar işi hızlandırmak yerine keyif sürüyorlar Bayraktar geldi pkk havada uçan sinek vızıltısından keşif var diye kaçacak yer arıyor.

Sizin gibi zihniyette insanlara ne demeli? Bir anca ön sahaya sürmek yerine oturan insanları savunmak nedir? Bu zamana kadar somut bir şey elde edememiş insanların yetişecek yalanlarına inanmamızı neden bekliyorsunuz ki?

İftiradan başka bir şey yapmıyorsun. Eğer ki sözlerinden bu kadar eminsen kanıt, kaynak göster.

Yine işkembeden sallıyorsun gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muroooo19

quote:

Orijinalden alıntı: MrSilence

quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna kadar akparti

Reyis ne dedi? Onlar konuşur ak parti yapar. Birdahakine yerli yolcu uçağı geliyor. Reyis sizin iyiliğinizi istiyor demiştik ama siz onu eleştiriyosunuz. Emin olun almanya şuan kuduruyor ve bu tank için sıraya giriyordur. Bence tankı adı '' Reyisin lütfu'' olmalıdır. O olmasa belki 20 yıl sonra anca yapardık. Ak Partili vatan evlatları yorumumu beyenin de ak partinin ve reyisin gücünü gösterelim
    Altay Tankı’nın yerli motoru için yeni hamle

Evet sonuna kadar peşinden gidin, vardığınız yerde Firavun (II.Ramses)'e selam söyleyin...

kabul et trollsün.

E'he öyle...

Ama Yezid ile anılacak isimlerin peşinden gitmiyorum ;)

Zekanızı gördüm susuyorum. Hayırlı işler size.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muroooo19

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna kadar akparti

Reyis ne dedi? Onlar konuşur ak parti yapar. Birdahakine yerli yolcu uçağı geliyor. Reyis sizin iyiliğinizi istiyor demiştik ama siz onu eleştiriyosunuz. Emin olun almanya şuan kuduruyor ve bu tank için sıraya giriyordur. Bence tankı adı '' Reyisin lütfu'' olmalıdır. O olmasa belki 20 yıl sonra anca yapardık. Ak Partili vatan evlatları yorumumu beyenin de ak partinin ve reyisin gücünü gösterelim
    Altay Tankı’nın yerli motoru için yeni hamle

Evet sonuna kadar peşinden gidin, vardığınız yerde Firavun (II.Ramses)'e selam söyleyin...

kabul et trollsün.

E'he öyle...

Ama Yezid ile anılacak isimlerin peşinden gitmiyorum ;)

öncelikle sana yorum yapöadım ilk yoruma tepkim. Ayrıca aleviyim ben.

• Yav he he

• Ment kullanıcısına yanıt
    Biliyordum hiç bir kaynağın olmadığını :)

Senin gibileri çok gördük

Salla gitsin tutarsa bildim dersin :)

Susman daha hayırlı bence

Çünkü susunca insanlara iftira atmamış oluyorsun.

Doğru karar
    Kaynak göstermen için zekanla otur Bayraktar ve Anka nın proje süreçlerine bak bunu kaynak göstermem gerekmiyor. Asıl sen kaynak göster Ankanın bi işe yaradığını.

• Akp nin internet haberlerini manipüle etmek için maaşlı 8600 aktrolü var.Haberlere de konu oldu..Burada sık sık denk geliyor...Askeri üçret! lerinin hakkını veriyorlar ?? .Dikkate almayın, mideniz bulansa da görmezden gelin??

• Bir aletin temel parçasının üretimi için yabancı firma ile çalışınca yerli mi oluyor? Anlaşılan biz yine kasayı falan üreteceğiz. Sonra adına yerli diyeceğiz. Yersen...

Zaten BMC dediğin İngiliz şirketi.

Şu son 15 yılda "yerli" kelimesinin anlamı epey değişmiş.
  • B

• Tank motoru gereğinden daha çok abartılıyor.

"Lütfen Takılmayın"

Özellikle ayrıca yazdım ki iyice anlaşılsın. ABD donanması geçen Yen'i bir karar aldı. Eğer yüzüyorsa savaşır ;

http://www.siyahgribeyaz.com/2017/02/ates-gucunun-dagtlmas-distributed.html?m=1

Elimizde 3000 kusur tank var. Doğru modernize ile 3 dünya savaşına bile dayanacağına size güvence verebilirim. Anavatan savunmasına fazlası ile yeterli.

Marjinal - Uç yapıtlara olan ilgiyi anlıyorum. Mamafih kazın ayağı öyle değil. 1. Körfez çıkartmasında bas sırada ki hedef yok edici olan silah sistemi M2 bradley. Bildiginiz zma (zırhlı muharebe aracı.

25 mm M242 bush 1 topu ile ulaştı bu basarıya.

MTU'nun bize teklif ettiği motor 1800 beygir gücünde tekne motorundan evirme bir sistem. İnan'ın bana kolay degil. Bana kalırsa daha önemsenecek baskı işlerimiz var.

Önemsemek, öncelik vermek demektir. Umursamamak'dan bahsetmiyorum.

Bu araç Altay kadar önemlidir;

http://www.tumosan.com.tr/tr/haberler/tumosandan-dunya-standartlarinda-4x4-taktik-tekerlekli-zirhli-arac

Tumosanin diğer hedefleri;

http://www.tumosan.com.tr/tr/haberler/tumosan-yeni-nesil-dizel-motor-ailesini-tanitti

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.