Şimdi Ara

AltayGL BF4 Oyun Kanalı - SHANGHAI KULESİ NASIL YIKILIR? (YENİ VİDEO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar. İsmim Altay.

BF4 ağırlıklı video kanalım mevcut. Burada da paylaşmak istedim. Desteğinizi bekliyorum, beğenirseniz abone olursanız sevinirim. Sadece gameplay dışında, kritik-eğlenceli anları yüklemeye çalışıyorum.

Videolar aşağıdadır, yüklendikçe bu konudan güncelleyeceğim. Fikirleriniz olumlu olumsuz çok önemlidir. İyi seyirler.

• hocam videoların kötü değil ama şu açıdan kötü kalitesi çok kötü sanırım küçültüyosunuz boyutunu ama bence iyi bir izleyici kitlesi veya güzel bir kanalım olsun istersen sana tavsiyem videolarının kalitesini artırarak başla işe neden dersen youtube da bir çok kanal var ve video kalitesi düşük olupta izleyicisi fazla olan görmedim daha ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 24 Eylül 2014; 3:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

hocam videoların kötü değil ama şu açıdan kötü kalitesi çok kötü sanırım küçültüyosunuz boyutunu ama bence iyi bir izleyici kitlesi veya güzel bir kanalım olsun istersen sana tavsiyem videolarının kalitesini artırarak başla işe neden dersen youtube da bir çok kanal var ve video kalitesi düşük olupta izleyicisi fazla olan görmedim daha ben

Hocam doğrudur. Şu an monitör problemi yaşıyorum, o da buraya yansıyor. Programda widescreen'e çevriliyor dolayısıyla kalite düşüyor.

Monitör problemi giderildiğinde bu sorun çözülür sanırım. İlgine teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kulenin yıkılışını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

kulenin yıkılışını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

YA ARKADAŞ yapmayın şöyle videolar, sonra kuleyi yıkmayı öğrenen herkes oyun oynamayı bırakıp kuleye saldırıyor, trollüyor, zaten mapta kule yıkılınca heryer toz toprak oyunun akıcılığı bozuluyor oynanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.