Şimdi Ara

Altec Lansing MX6021 (200Watt) Ve Sony DAV-F300 Yardım ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum hala paylaşmadın düşüncelerini gelmiş olması lazım sony sistemin
  • geldi geldi sistem fırsat bulamadım kurban bayramı telaşesi işte ama aklımda bu inceleme olacak
  • Halaa bekliyoruz.Şimdiden ramazan bayramı endişesine girme artık..Merak ediyorum hocam
  • Sistem bu şekilde geldi 0.5 m3(metreküp)'lük bir kolide bayağada ağır 23 KG Subwoofer 16Kg , DVD 4 Kg , uydular 1 Kg

Altec Lansing MX6021 (200Watt) Ve Sony DAV-F300 Yardım !

Sağ uydu

Sol uydu ve Subwoofer (Sub büyük boy pc kasası kadar var)

Alttan gütünüş

Komple Sistem

Bu Ses sistemini genel kullanım için aldım oyunlarda (BF3 & NFSRUN) ve DTS ile donatılmış her türlü filmde gerçekten iyi ama müzik performansı (flac ve hdmp3 hariç) çok başarılı değil.Piyasa değeri 600 tl olan sistemi ben 300 tl ye aldım vede 6 taksit çok memnunum.

• Resimlerle ayrıntılı olarak paylaşaman çok güzel olmuş kardeşim.O subwoofer neymiş öyle yaaa cidden bilgisayar kasası gibi.Bose nin acoustismass 10 un kasası gibi.Değişik bi hava döngüsü kullanılmıştır tahminimce subwoofer ında.Ve baya da ağırmış.Bu arada sistemine özellikle de klavyene hasta oldumSatsana onu bana.Hayırlı olsun kardeşim Sisteminle mutlu olman dileğiyle
  • Kardeşim başka bi başlıkta sordum ama olsun bi de senin fikrini alıyım bu sistem bağlama yöntemi nasıl (en sağlıklısı) ?

Bu arada temennilerin için çok saol sende T3'nle mutlusundur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BumCello -- 25 Kasım 2011; 11:10:54 >
  • pm attım kardeşim
  • bahsettiğin sistemler arasında en güzeli olan mx6021 i diğerlerinin yanında ezmişsiniz ama heleki vasat T3 ile hiç bir şekilde kıyaslanamıyacak kalitede bir sistemdir.

mediamarkt balçovada T3 ile T40 yanyana duruyor gidip test edebilirsiniz..kendi mp3 player ınızı götürüp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

bahsettiğin sistemler arasında en güzeli olan mx6021 i diğerlerinin yanında ezmişsiniz ama heleki vasat T3 ile hiç bir şekilde kıyaslanamıyacak kalitede bir sistemdir.

mediamarkt balçovada T3 ile T40 yanyana duruyor gidip test edebilirsiniz..kendi mp3 player ınızı götürüp deneyin

Herkes kendi sistemini över ama ben böyle bişey yapmıcam.Şunu sölim t3 ü neyle ve nasıl dinlediniz de vasat diyorsunuz çok merak ettim doğrusu.Senin mx6021 ddediğin sistemin fiyatı 150 usd t3 de 250 usd.Ürünler arasında farklılıklar var bişey demiyorum ama t3 ü de yerden yere vurmaya gerek yok herhalde..Bi de T3 ve T40 yanyana duruyo demişsin ne alaka biri 2.0 diğeri 2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinityman -- 26 Kasım 2011; 8:33:28 >

• dostum 2.0 ile 2.1 yanyana duramaz mı?

adamlar mağazada bu iki modeli yanyana koymuş ben ne yapayım

T3 ü kendi cowon s9 umada bağladım,oradaki mevcut sistemdede dinledim.İkisindede mx6021 in çok gerisinde..

bence mx6021 i dinleme fırsatı bulun bi türlü

T40 a gelince ses o kadar tok geliyor ki..ne tiz ağırlıklı nede bass ağırlıklı çok hoşuma gitti.T3 yanında resmen söndü..
  • Hocam senin t 40 dediğin t3 den daha iyi he?Walla biraz garip ama saygı duyarım tabi.Ben T3 ü sony x1050 nin lineoutu ile bi de s:flo2 nin lineoutu ile dinliyorum ses gerçekten çok temiz hele midler çok etkili.Ayrıca da crative x fi ses kartı ile bambaşka oluyo ses.T40 dinlemedim ama tahminimce iyi bir ses kartı ile ya da dap ile ikisini de denemek lazım.Altec e gelince de dinlemedim ama çok da büyütülecek bi tarafı olduğunu düşünmüyorum.Ona bakarsan FX6021 modelinde ASIO sürücüler var vokal sürücüler mid sürücüler ayrı.Uydu konusunda da o daha iyidir diye düşünüyorum ama dinlemedim tabi sadece düşünüyorum.
  • Bi de gerçekten kullandığın player da çok önemli.Atıyorum pc deki winampı es geçiyorum zaten foobar2000 olsun media monkey olsun diğer playerlar olsun hiçbiri adam gibi ses vermiyo ve t3 için dedim ki bumuymuş sistem tuhaf basslar veriyodu.Sonra asla değişmeyeceğim ve değişmediğim player J.river media center ile ayarlarımı yaptım eq ile de oynadım.Ses olabildiğince temiz ve pürüzsüz.Bunlar küçük ayrıntılar ama bu şeye benziyor sennh hd 800 alıp philips mp4 ile kullanmaya benziyor.Bişeyin iyiyse diğerlerinin de iyi olması şart bence
  • t3 e fazla bile gelir cowon s9..yani bişeyin iyise diğerlerininde iyi olması şart demişsin ya

birde dinlemediğiniz ürünler hakkında çok kararlı konuşmayın ben öyle yapıyorum..hakkında yorum yaptığım tüm ürünleri mutlaka denemişimdir..

Forumdaki ikinci el alım satım geçmişimi inceleyin göreceksiniz

T40 a da abartılı konuşmuyayım hani bazıları bişeyi çok abartırlar ya..hepsiburada.com da bi kulaklık yorumuna adamın biri 'gözlerimi kapattığımda kendimi disco da hissediyorum'' falan demiş. philips in şu klasik kulaklıklarından biri için.halbuki tüm internet cafelerin yüzde 50 sinde bu kulaklık mevcut.gözlerini kapatım o derece tatmin olmuş biri hiç görmedim.kendimde kullandım.hakkında söylenebilecek tek şey fiyatına göre iyi bir kulaklık..T40 tatmin edici kalitede ama çokta fazla bişey beklememek gerekir..Bir yede 130 Tl civarı bulursam kaçırmam ama 200 tl üstü fiyatda vermem açıkçası.

fx6021 e gelince yaklaşık 5 aydır alınık fx6021 başlıklı ilan açtım.Bir kişi ile sanırım anlaşmak üzereyim.anlaşırsak inşallah onuda kullanıcam.o zaman mx6021 den kurtulma çabası gösteririm.Yakında Görücez

• Anlaşıldı sen de o zaman mx6021 var.sahibinden de biri satıyor 300 tl ye.Aldığında yorumlarını da bekleriz tabi ama hocam bak bu adamlar t3 e boşu boşuna bu fiyatı vermemişler.Herkesin kulak zevki farklıdır tabi ama ben t3 e bayıldım açıkçası.Bi de cowon s9 u kötülemek istemem ama ben flo2 nin lineoutundan bahsettim.Bilmiyorum dinledin mi ama çok iddalı bir sese sahip. Hifiman hm601 le aynı hatta kimine göre daha iyi..Neyse iyi forumlar size
  • t3 e laf yok.böylesi bir güzellik olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

t3 e laf yok.böylesi bir güzellik olamaz

Beğenmiyolar hocam yadeli olacam
  • t3 ün subwoofer ı çok başarılıdır.ürünün ses kalitesini bir kenara bırakırsak malzeme kalitesi bakımında rakibi olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 26 Kasım 2011; 17:01:42 >
  • Bose companion 3 ten daha iyi bence bazıları aynı diyo ama açık geniş bir alanda t3 ün sub ı daha güçlü ve iyi. gerçekten çok doğal gerçekçi bir bass a sahip.Hava çıkışı olmayan 3 tarafı sürücülerle kaplı olan çevresel bass a sahip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinityman

Bose companion 3 ten daha iyi bence bazıları aynı diyo ama açık geniş bir alanda t3 ün sub ı daha güçlü ve iyi. gerçekten çok doğal gerçekçi bir bass a sahip.Hava çıkışı olmayan 3 tarafı sürücülerle kaplı olan çevresel bass a sahip..

kesinlikle katılıyorum
  • Allah allah ya aynı T3 denmi bahsediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.