Şimdi Ara

Altec Lansing MX6021 (200Watt) Ve Sony DAV-F300 Yardım ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi hocam seni bilmiyorum da bizim aynı t3 ten bahsettiğimiz kesin hani şu gigaworks olan.Bi tek seni gördüm t3 e vasat diyeni.
  • vasat belki biraz abartı oldu ama bu kadar övülecek bir cihaz değil

az önce mediamarkt da tekrar test ettim cihazıda yok yaw tırt gerçekten

bu arada kötü derken mx6021 ve kısmen T40 a göre kötü yoksa 3300sf miş,logitech z4 müş bunlarla kıyaslanmaz tabiki.. mediamarkta T3 ün diğer yanınada Logitech z623 ü koymuşlar..

ses 623 de daha tok ama onunda ses netliği konusunda bariz sorunları var..T3 z 626 ün yanında zayıf ama daha temiz ses veriyor.ama arkadaşlar gerçekten bu seti bu kadar övecek ne buluyorsunuz hala anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 26 Kasım 2011; 18:08:53 >
  • arkadaşlar bose kullanıcısı olarak yorum yapıyorum.bunun dışında kullandığım üst seviye çok multimedia cihaz oldu.forumda az çok hepsini tartıştık , bu konularda takılan arkadaşlar bilir.mağaza ortamlarında yaptığımız testler çok yanıltıcı olabilir

mx6021 i dinlememiş olsamda fx6021 i uzun süre dinlemiş biriyim.bir bütün olarak bu kadar iyi iş çıkartan çok az multimedia ses sistemi vardır(t3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 26 Kasım 2011; 22:19:57 >
  • mağaza ortamında T3 ü tek başına test etmedim ki?

Bir çok sistem test edip fikrimi sundum..

aynı mp3 player aynı şarkı ve aynı ortam

neyse vermek istediğim mesajı özetliyorum dediğim diğer herşeyi unutun..

SES SİSTEMİ VEYA HERNEYSE.BİR ÜRÜN ALMADAN ÖNCE FORUMDAN ÖNERİ ALDIĞINIZ CİHAZLARI MUTLAKA BİRDE KENDİNİZ DİNLEYİN ARKADAŞLAR.BEN BU KONUDA ÇOK MAĞDUR OLDUM SİZDE OLMAYIN.BU SADECE TAVSİYE
  • Hocam kusura bakma ama ben sadece yorumlara baktım T3 konusunda hiç de yanılmadım.T3 ün subwoofer ını masanın altına ortaya her tarafı açık olacak şekilde koy. Öle playerla değil de güzel bir ses kartı ile dene bakalım nasıl ses alıcaksın.Bir kere şunu sölim sana gerçekten bass ı hi fi derecesinde öle logitech gibi bass boğukmuş havasında vermiyo.Tertemiz olabildiğince kulağı okşar gibi.Zaten müzik dinlemek için gidip logitech alanların müzik kulağından şüphe ediyorum ben.Bu arada ben T3 övmüyorum altec e göre ama olaya bir bütün olarak bakarsak senin yorumlar biraz tuhaf kaçıyor hocam.Z623 dediğin sistemde yapmacık tizler var.Ayrıca koymuşlar öküz gibi woofer ı oraya.Sistem böyle yapılmaz.Ben t3 ü onun için seviyorum çok dengeli.Tabi bana göre.Sen t40 a t3 ten daha iyi diyosun orasını da anlamış değilim ama neyse..
  • z623 ün tizleri güzelmi dedim ben?sen daha benim ne dediğimi ne anlatmak istediğimi anlamadan yorum yapıyorsun..daha ne uzatayım ki ben daha..

her konuda biri çıkar zevk kişiden kişiye değişir diyip konuyu kapatır ya..bu sefer o kişi ben olayım
  • İlla ki senn demen gerekmiyor hocam ben beğenmediğimi söledim yapmacık geliyo dedim sadece heyecan yapmaya gerek yok ki...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.