Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin
    Silecek miyim bide ? Bütün patchleri sırayla mı yapıcam ? Ne gerek var ? Son patch hepsini kaplar zaten. Patch 1.4.382 ile TeknoMW3 yüklesem yeniden olur dimi ?

Sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

yeter artık alıntı yapmayın, çöpe çevirdiniz ortalığı

Alıntı yapmak yasaksa niye alıntı var ? Şu adminler bişeyide yapamadılar. Bu alıntılar açık durmasın aynı spoiler gibi tıklayınca genişlesin. Böyle olunca bir sayfa boyunda oluyor görmek isteyen açar dediğim gibi olunca. Hem o özelliği koyuyorlar hemde sonra alıntı yapınca kızıyorlar. Nasıl sohbet edeceğiz alıntısız ?
  • quote:

Alıntı yapmak yasaksa niye alıntı var ? Şu adminler bişeyide yapamadılar. Bu alıntılar açık durmasın aynı spoiler gibi tıklayınca genişlesin. Böyle olunca bir sayfa boyunda oluyor görmek isteyen açar dediğim gibi olunca. Hem o özelliği koyuyorlar hemde sonra alıntı yapınca kızıyorlar. Nasıl sohbet edeceğiz alıntısız ?

Aynen öyle birşey olsaydı güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

quote:

Aynen öyle birşey olsaydı güzel olurdu.

Valla bende admin olacak kafa varda, işte

• quote:

quote:

Silecek miyim bide ? Bütün patchleri sırayla mı yapıcam ? Ne gerek var ? Son patch hepsini kaplar zaten. Patch 1.4.382 ile TeknoMW3 yüklesem yeniden olur dimi ?

Sanmıyorum.

Ben sanıyorum öyle yapacağım
  • quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum.

Ben sanıyorum öyle yapacağım

:D olabilirde dene sonucunu yaz

• quote:

quote:

hocam sonuçta ücretsiz bi hizmet veriyorlar sana, geliştirmek zorunda değiller ki. Düzgün kullanmak istiyorsanız da sayfalar boyunca alıntı yapmayacaksınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MW3 oyununu nereye kurduysan oraya atacaksın bende oynuyorum sorunsuz.Eğer oynayacaksan özel mesajla nickini söylersen birlikte oynayabilliriz.

Bu çıkıyor LAN/ONLINE' a tıklayınca

Direct connectten gireceksin

Yine aynısı çıkıyor yalnız bende 1.4.382 Patch yüklü değil ve bunun mp crack i o yüzden mi acaba ?

Bendede oyuna girip serverlara girememe hatası vardı.Oyunu baştan kurdum.Bütün patchleri yükledim sorunsuz oynuyorum.Senin sorunun ya önceden alter falan atıp karıştırmış olman yada patch yüklememen.Tavsiyem oyunun bütün dosyalarını silip baştan kur patchleri sırasıyla yap.Sorunsuz oynayacaksın.

Bu seferde bunu diyor

Patch i yaptım. Game is running diye ekran çıkıyor sonra bu

Yönetici olarak çalıştır.

Heh oldu. Girdi oyuna. Find Game dedim sonra Standart Playlist ten girdim ama kimse yok. Aranıyor ama bir türlü gelmiyor kimse. Lan/Online' dan girdim.

Direct connectten girip server liste gireceksin ordan istediğin oyuna gireceksin.LAN/Onlineden hiç denemedim ve nickin neydi?

Humiyettin nickim Girdim Direct Connect ten ana ekran çıkıyor Play>Fin Game> Standart Playlist diyorum sonra 7 kişi daha beklemeye başlıyorum ama 5 dk falan bekledim kimse gelmedi. Server list te çıkmadı nereden açılıyor o ?

Direct connectten girdiğinde server list diye bir seçenek olması lazım.Ve bu LAN/Onlineden girince ne oluyor?

Tamam buldum. Çok uzattık lafıda Beraber oynayabiliyor muyuz ? Senin nickin ne ?

wtfwtf2 :D arkadaşlık ekleme diye birşey varmı acaba alterde vardı böyle birşey ama :D

Server list e girdim birsürü server çıktı çoğu şifreli ama girilenlere de giremiyorum oyun ekranı simsiyah kalıyor. Menü içeriği bulunamadı diye hata veriyor

Benimde serverlara girememe sorunum vardı oyunu baştan sildim tek tek patchleri yapıp girmeyi denedim sorunsuz oynuyorum.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Şimdi nasıl oynayabiliriz ? Bilen varsa açıklayabilir mi ?

Bende bi soru soram :d
    Sadece multi için torrent varmı ?

Ben size soruyorum siz bana soruyorsunuz Ben bilmediğim için sordum zaten

Oyun elinizde bulunuyorsawww.alterrev.net sitesinden alterrev client'i indirip kurarak oynayabiliyorsunuz

Oyun elimde ama korsan. Bunu kurunca online oynayabilir miyim ?

evet, biz de korsancıyız kardeşim

Para yok ve çok pahalı. Babam zaten bin tl maaş alıyor. 180 TL sini oyuna veremem.

geçen haftalarda ttnet mi ne 10 TL ye sattı.

10 TL mi ? O fiyata asla olmaz.

Evet ben de aldım hatta 10 tlye.

Arkadaşlar server bomboş topu topu 5 oda var.Nasıl oynuycaz?

• quote:

quote:

quote:

hocam sonuçta ücretsiz bi hizmet veriyorlar sana, geliştirmek zorunda değiller ki. Düzgün kullanmak istiyorsanız da sayfalar boyunca alıntı yapmayacaksınız

Ücretsiz veriyorlar ama bizim sağladığımız hit sayesinde reklamlardan parayı kırıyorlar. Benim üzerimden para kazanıyorlar. Biz bu siteye bu kadar sık uğramasak o kadar reklamı alabilir mi bu site ? Geliştirmek zorundalar.

• senin üzerinden para kazanıyorlar, senden değil. Sana bi zararı dokunmuyor. Cebinden para çıkmadan yüzlerce bilgi elde ediyorsun. Geliştirseler iyi olur ama asla geliştirmek zorunda değiller. Sonuçta ilk başladıklarında para kazanmıyor ve reklamları olmuyordu.Ama onlar yine de bu hizmeti vermeye devam ederek o parayı kazandılar. Geçen senelerde benim de forum tecrübem olmuştu ancak daha ismi duyulmadan kapatmak zorunda kaldık.(Özel nedenler)
    Yani gerçekten zor bir iş ve kazandıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar
  • Fourdeltaonedan devam edin arkadaslar ntauthority projeyi legallestirdi orjinal oyunu olanlar sadece oynayabiliyor
  • Dünden beridir uğraşıyodum.Eksik dediği dosyaları tek tek indirdim fakat şimdide "couldn`t load image 'preview_mp_compact" bi hata veriyor.
  • Arkadaşlar benim oyunda serverstan giriyorum bir odaya sonra tam ekran gelecek başlamak için siyah olarak kalıyor masaüstüne gelince de 'Menü içeriği bulunamıyor'' diye hata veriyor. Yani benim indirdiğim 1.4.382 patch i normalde 21 mb mış ama benimki 20 küsürlerdeydi dosyanın biri eksik galiba.
  • bu konu epey karışmış. Bu gidişle konuyu kilitleyecek forum yöneticileri :(
  • Şimdi size ilginç soru:

Steam'da MW3 bir haftasonu ücretsiz olmuştu hatırlarsanız. Ben Steam ile oyunu indirdim, 10 dakika kadar oynadım ve işim olduğu için evden çıktım gittim. Döndüğümde f2p bitmişti tabi.

Yani diskimde Steam ile inmiş bir MW3 var. Oynanması (Steam ile) mümkün değil, play yazan yerde Purchase diyor şu an 70$'lik fiyatı ile.

Oyunu XFire de görüyor ama Steam'ı açtığı için oynatma gibi bir durum yok.

Burada tartışılan yollarla bu oyunu çalışır hale getirmek mümkün mü?
  • MW2 yeni alteir birşey yaptı. Artık server reflesh dediğinde atmıyor. Fakat bu seferde 1 lwl den başladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

MW2 yeni alteir birşey yaptı. Artık server reflesh dediğinde atmıyor. Fakat bu seferde 1 lwl den başladık.

Aynı olayı bende yaşadım.Düzelteyim derken iyice karıştırıp alterrewin sitesinden oyunun multiplayerinin olduğunu torrenti indirmek zorunda kaldım.Sitede 70lvl olayıda var.Bozulmadan önce 50lvldim.bende 70lvl olayını kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

MW2 yeni alteir birşey yaptı. Artık server reflesh dediğinde atmıyor. Fakat bu seferde 1 lwl den başladık.

Aynı olayı bende yaşadım.Düzelteyim derken iyice karıştırıp alterrewin sitesinden oyunun multiplayerinin olduğunu torrenti indirmek zorunda kaldım.Sitede 70lvl olayıda var.Bozulmadan önce 50lvldim.bende 70lvl olayını kullandım.

70 lwl linkini yollayabilir misiniz? Bende sorunu düzeltmeye çalıştım fakat halledemedim fakat oyun hala sağlam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

70 lwl linkini yollayabilir misiniz? Bende sorunu düzeltmeye çalıştım fakat halledemedim fakat oyun hala sağlam.

http://alterrev.net/viewtopic.php?f=29&t=2107

En allta "alterRev new Client.rar" yer var ordan indirdiğin dosyanın içinde 70lvl diye bi rar dosyası var.Onu rardan çıkartıp "player" dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at.Yalnız tavsiyem değiştirmeden önce "player" dosyasının yedeğini alman.her ihtimale karşı.Bu arada daha önce class'ları kaydetmiştim fakat şimdi hepsi sıfırlandı ve değişmiyor.Çıkıp geri girdiğimde eski haline geliyor.Bende silip 1lvlden başladım.Kill başına 5000bin xp veren bi server va orda takılıcam bi süre.40 oldu bile

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.