Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

quote:

quote:

MW2 yeni alteir birşey yaptı. Artık server reflesh dediğinde atmıyor. Fakat bu seferde 1 lwl den başladık.

Aynı olayı bende yaşadım.Düzelteyim derken iyice karıştırıp alterrewin sitesinden oyunun multiplayerinin olduğunu torrenti indirmek zorunda kaldım.Sitede 70lvl olayıda var.Bozulmadan önce 50lvldim.bende 70lvl olayını kullandım.

70 lwl linkini yollayabilir misiniz? Bende sorunu düzeltmeye çalıştım fakat halledemedim fakat oyun hala sağlam.

http://alterrev.net/viewtopic.php?f=29&t=2107

En allta "alterRev new Client.rar" yer var ordan indirdiğin dosyanın içinde 70lvl diye bi rar dosyası var.Onu rardan çıkartıp "player" dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at.Yalnız tavsiyem değiştirmeden önce "player" dosyasının yedeğini alman.her ihtimale karşı.Bu arada daha önce class'ları kaydetmiştim fakat şimdi hepsi sıfırlandı ve değişmiyor.Çıkıp geri girdiğimde eski haline geliyor.Bende silip 1lvlden başladım.Kill başına 5000bin xp veren bi server va orda takılıcam bi süre.40 oldu bile

Hangi server o IP versene

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MW2 yeni alteir birşey yaptı. Artık server reflesh dediğinde atmıyor. Fakat bu seferde 1 lwl den başladık.

Aynı olayı bende yaşadım.Düzelteyim derken iyice karıştırıp alterrewin sitesinden oyunun multiplayerinin olduğunu torrenti indirmek zorunda kaldım.Sitede 70lvl olayıda var.Bozulmadan önce 50lvldim.bende 70lvl olayını kullandım.

70 lwl linkini yollayabilir misiniz? Bende sorunu düzeltmeye çalıştım fakat halledemedim fakat oyun hala sağlam.

http://alterrev.net/viewtopic.php?f=29&t=2107

En allta "alterRev new Client.rar" yer var ordan indirdiğin dosyanın içinde 70lvl diye bi rar dosyası var.Onu rardan çıkartıp "player" dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at.Yalnız tavsiyem değiştirmeden önce "player" dosyasının yedeğini alman.her ihtimale karşı.Bu arada daha önce class'ları kaydetmiştim fakat şimdi hepsi sıfırlandı ve değişmiyor.Çıkıp geri girdiğimde eski haline geliyor.Bende silip 1lvlden başladım.Kill başına 5000bin xp veren bi server va orda takılıcam bi süre.40 oldu bile

Hangi server o IP versene

Sanırsam 62.201.69.173:28961 buydu.Bu arada 70lvli son kez deniyim derken kastığım şeyde gitti 1den tekrar başladım

• Ne yaparsam yapayım şu classları hep sıfırlayıp durdu.Bende sinirlenip oyunu tamamen sildim.
  • quote:

Ne yaparsam yapayım şu classları hep sıfırlayıp durdu.Bende sinirlenip oyunu tamamen sildim.

normal şekilde 70 lwl olursakta 0 laniyor lar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ne yaparsam yapayım şu classları hep sıfırlayıp durdu.Bende sinirlenip oyunu tamamen sildim.

normal şekilde 70 lwl olursakta 0 laniyor lar mi ?

Normal şekilde girersem lvl atlayıp oyunu kapatıp açınca tekrar 1 lvl ouyor ve herşey sıfırlanıyor.70lvl olayını kullanıncada classlar sınfırlanıp duruyor.Deli olmamak elde değil.
  • Oyuna alıştım iyice.bayada iyi oynuyodum adam geldi wh diye 5000xp veren serverdan banladı Bu bandan kurtulmanın bi yolu yok mu ?
  • quote:

Oyuna alıştım iyice.bayada iyi oynuyodum adam geldi wh diye 5000xp veren serverdan banladı Bu bandan kurtulmanın bi yolu yok mu ?

yeni CD KEY bulacaksın. COD 4 aynı sistem.(ben öyle biliyorum)
  • Connect IWnet diyor yine dosya değişikliği vs. bir şey mi oldu?! Yoksa genel bir problem mi var?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

quote:

Oyuna alıştım iyice.bayada iyi oynuyodum adam geldi wh diye 5000xp veren serverdan banladı Bu bandan kurtulmanın bi yolu yok mu ?

Peki cd key bulması kolay fakat o cd keyi nereye giricez ?
  • quote:

quote:

quote:

wictorycd key ile alakası yok.steam için desen doğru olabilirdi.
    bloodsbanlı serverlara girmenin yolu var.google'dan yazıp yabancı forumlarda araştırırsan bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

quote:

yeter artık alıntı yapmayın, çöpe çevirdiniz ortalığı

Alıntı yapmak yasaksa niye alıntı var ? Şu adminler bişeyide yapamadılar. Bu alıntılar açık durmasın aynı spoiler gibi tıklayınca genişlesin. Böyle olunca bir sayfa boyunda oluyor görmek isteyen açar dediğim gibi olunca. Hem o özelliği koyuyorlar hemde sonra alıntı yapınca kızıyorlar. Nasıl sohbet edeceğiz alıntısız ?

hocam sonuçta ücretsiz bi hizmet veriyorlar sana, geliştirmek zorunda değiller ki. Düzgün kullanmak istiyorsanız da sayfalar boyunca alıntı yapmayacaksınız

Ücretsiz veriyorlar ama bizim sağladığımız hit sayesinde reklamlardan parayı kırıyorlar. Benim üzerimden para kazanıyorlar. Biz bu siteye bu kadar sık uğramasak o kadar reklamı alabilir mi bu site ? Geliştirmek zorundalar.

Yahu senin yaşın kaç?Forum için fazla küçüksün sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

quote:

quote:

wictorycd key ile alakası yok.steam için desen doğru olabilirdi.
    bloodsbanlı serverlara girmenin yolu var.google'dan yazıp yabancı forumlarda araştırırsan bulabilirsin.

Biraz bakındım fakat pek bişey bulamadım yada buldum ben bişey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

quote:

quote:

quote:

yeter artık alıntı yapmayın, çöpe çevirdiniz ortalığı

Alıntı yapmak yasaksa niye alıntı var ? Şu adminler bişeyide yapamadılar. Bu alıntılar açık durmasın aynı spoiler gibi tıklayınca genişlesin. Böyle olunca bir sayfa boyunda oluyor görmek isteyen açar dediğim gibi olunca. Hem o özelliği koyuyorlar hemde sonra alıntı yapınca kızıyorlar. Nasıl sohbet edeceğiz alıntısız ?

hocam sonuçta ücretsiz bi hizmet veriyorlar sana, geliştirmek zorunda değiller ki. Düzgün kullanmak istiyorsanız da sayfalar boyunca alıntı yapmayacaksınız

Ücretsiz veriyorlar ama bizim sağladığımız hit sayesinde reklamlardan parayı kırıyorlar. Benim üzerimden para kazanıyorlar. Biz bu siteye bu kadar sık uğramasak o kadar reklamı alabilir mi bu site ? Geliştirmek zorundalar.

Yahu senin yaşın kaç?Forum için fazla küçüksün sanırım.

16 yaşındayım

• Sanırım alterrev sunucusu kapandı ve adamlar bağış topluyolarhttp://alterrev.net/#wrap

ve hiçte iyi gitmiyolarhttp://arev.chipin.com/alterrevolution-expenses-hosting-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 21 Mayıs 2012; 2:56:05 >
  • quote:

Sanırım alterrev sunucusu kapandı ve adamlar bağış topluyolarhttp://alterrev.net/#wrap

four delta one dan oynayın bende oradayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fourdelta one'da çok az kişi var.10 server varsa zaten bunun 3-4 en fazla 5'ini oynayabiliyoruz pinglerden dolayı.Hem fazla bilinmediğinden hemde biçok kişi sadece orjinal oyunla oynanabildiğini düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 21 Mayıs 2012; 23:31:03 >
  • quote:

Sanırım alterrev sunucusu kapandı ve adamlar bağış topluyolarhttp://alterrev.net/#wrap

Hala açık.
    4d1'ın server'larına saldırdıklarını ve daha iyi,güvenli,hızlı bir sunucuya geçmek için para toplamaları gerektiğini yazmışlar kısaca.Daha öncede bağış için bir konu açmışlardı ama pek umursayan olmamıştı.Sırf para toplamak için uydurulan birşey olabilir.

• Dün girilmiyordu "Connecting to iwnet" yazıp öylece kalıyordu.Fakat yinede baya para toplamışlar.Dün çok azdı bugün 155 dolara sıçramış.
  • Beyler teknogods'a gelin bence. 1 haftadır falan oynuyorum sorunsuz. Bir sürü türkiye lokasyonlu server var pingler düşük oluyor haliyle gayet keyifli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Beyler teknogods'a gelin bence. 1 haftadır falan oynuyorum sorunsuz. Bir sürü türkiye lokasyonlu server var pingler düşük oluyor haliyle gayet keyifli.

teknogods orjinal oyun ile oynanmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.