Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Clarenc58

quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

Bu arada siz teknogods in kacinci versiyonuyla oynuyorsunuz. Dlc ler var mi

gecenlerde en son surume yukselttım 2.7.1.2 olması lazım sanırım fakat toplasan 20 server bıle yoktu bende eskı surume gerı dondum 200 e yakın server var sımdı oda 2.7.0.9 olması lazım

Bende galiba 2.7.1.3 versiyonunu yukledim. Server sikintisi cekmedim ama dlc ler acilrken sikinti yaratiyor. Ayrica iw5sp oynanmiyor. 2.7.0.9 versiyonunda da oyle mi merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuralları bilmiyorum ama varsa özelden link falan atında kurayım bende gerçekten can sıkıcı bir durum.
  • ıcımızden bırı server kursunda donanımhaber uyelerı olarak bır saat belırleyıp oynıyalım tabı yeterlı kısı sayısına ulasılırsa
  • abi kıyın paraya alın orjinalini allah aşkına kaç yıl oldu bunla mı uğraşıyorsunuz hala?
  • Orjinal mw2 almayin derim cunku adamlar bomba atar ile oynuyor ayrica 40 tl mp icin verilmez
    Alteriw3 ile tekrar oynayabilirsiniz

• Eskiden ne güzeldi aiwde birsürü takım vardı ve yaz geceleri hep takım savaşı yapar onun dışında cgotynin hardcore sd modunda takılırdık çok güzeldi.Mw2 şuanda orj olmasına rağmen yüzüne bile bakmıyorumhiç zevkli olmuyor çünkü.Özledim o günleri.
  • Arkadaşlar yeni 4d1 olarak Repziw4.net diye birşey buldum. Deneyip haber veririm. T5 ve iw4 için clienti varmiş

• aIW3 MW2 için ve TeknoMW3 v2.7.1.8 MW3 için desteğini sürdürüyor. Oyunun bütün DLC'lerini destekliyor fakat sadece multiplayer destekliyor. Coop oynamak için ise TeknoMW2 ve TeknoMW3 v2.92 sürümleri işe yarıyor. Araştırırsanız bulursunuz.
  • Hiç Türk serverı varmı?
  • SilenceRaziel kullanıcısına yanıt
    hiç zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

aIW3 MW2 için ve TeknoMW3 v2.7.1.8 MW3 için desteğini sürdürüyor. Oyunun bütün DLC'lerini destekliyor fakat sadece multiplayer destekliyor. Coop oynamak için ise TeknoMW2 ve TeknoMW3 v2.92 sürümleri işe yarıyor. Araştırırsanız bulursunuz.

http://alteriw.org/status/

Kapandı galiba? orjinal almaya kalksak pek oynayan yok diyorlar. cidden özledim o günleri..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.