Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şmdi mw 2 yi korsandan online oynuyamıyormuyuz
  • İyi olmuş
  • oynuyoruz ya korsan şekilde mw2 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

oynuyoruz ya korsan şekilde mw2 ?

evet biri cevaplarsa iyi olur mw 2 oynayabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

quote:

Buyur:http://resim.donanimhaber.com/m_61347341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62589947
  • quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

quote:

Buyur:http://resim.donanimhaber.com/m_61347341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62589947

teeskkur ederim bakacagım hemen

• alterIWnet geri döndü. Aynı ekip şimdilik sadece MW2 üzerinde çalışıyor. aIW3 proje adı altında ilgilendikleri bu çalışmayı takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

alterIWnet geri döndü. Aynı ekip şimdilik sadece MW2 üzerinde çalışıyor. aIW3 proje adı altında ilgilendikleri bu çalışmayı takip edebilirsiniz.

Fourdeltaone kapanmıştı. Senin dediğin çalışmayı nasıl takip edebiliriz

Şimdi buldum. Sıkıntı yok ama acaba orjinal oyun mu lazım. Fourdeltaone da başlangıçta orjinal oyunlar içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 1 Ocak 2014; 10:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın.
  • Beyler modern warfare 3 oynuyoruz arkadasımla teknogods uzerınden arkadas ekleme olayı felan varmı aynı servera nasıl gırıcez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarenc58

Beyler modern warfare 3 oynuyoruz arkadasımla teknogods uzerınden arkadas ekleme olayı felan varmı aynı servera nasıl gırıcez ?

En son 7-8 ay önce denemiştim. Ama aynı IP adresinden aynı servere baglanamazsınız

• Eski ve yeni ismiyle aratmama rağmen hiç bir uzantıyla bulamadım, şuanda oynayan var mı ?
    Varsa özel yada alıntı ile linki atabilir mi.
  • aynen beyler fourdeltaone'da kapanınca hiç araştırmamıştım bu saatten sonra kimse bakmaz diye ama eğer oynayan varsa bi şekilde anlatsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

quote:

Beyler modern warfare 3 oynuyoruz arkadasımla teknogods uzerınden arkadas ekleme olayı felan varmı aynı servera nasıl gırıcez ?

En son 7-8 ay önce denemiştim. Ama aynı IP adresinden aynı servere baglanamazsınız

aynı ıp uzerınden deıl farklı ıp ler uzerınden
  • quote:

quote:

quote:

aynı ıp uzerınden deıl farklı ıp ler uzerınden

arkadaşlık yok diye biliyorum. ayrıca denememiştim ama farklı IP adreslerinden aynı servere girmeniz lazım.

• bende yardım bekleyenlerdenim oynayan arkadaşlardan p.m atarsa sevinirim
  • ToknoGods var mw3 online ama o da bu aralar sıkıntılı gibi. Serverleri zar zor görüyor.

• Bilgisayardaki oyunum orjinal degildir. Bu sekillde
    AÌW3 oynadim(mw2) fourdeltaone nin aynisi.tek kotu yani daha beta asamasinda olmasi ve bundan dolayi hilecileri engeleyememeleri.
    Link isteyen arkadaslar tek yapmaniz gereken google "aiw3'' yazip arattirmaniz ve siteye uye olmaniz
    Ayrica fourdeltaonedaki dosyalarla oynanabiliyor, sadece updater ve client farkli. Onlarida siteden indirebilirsiniz
    bu arada level hack prestige 10 burada da varmis, 4d1 da yapmistim ancak burada da denedim ama yapamadim. Yapabilen varsa alintilasin ya da pm lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 6 Ocak 2014; 4:11:55 >
  • Bu arada siz teknogods in kacinci versiyonuyla oynuyorsunuz. Dlc ler var mi

• quote:

Bu arada siz teknogods in kacinci versiyonuyla oynuyorsunuz. Dlc ler var mi

gecenlerde en son surume yukselttım 2.7.1.2 olması lazım sanırım fakat toplasan 20 server bıle yoktu bende eskı surume gerı dondum 200 e yakın server var sımdı oda 2.7.0.9 olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.