Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik memnunum alterrev'den.Arada can sıkıyor ama farketmez ayarlamak için epey uğraşmıştım.Belki ilerde geçerim diğerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Şimdilik memnunum alterrev'den.Arada can sıkıyor ama farketmez ayarlamak için epey uğraşmıştım.Belki ilerde geçerim diğerine.

Four Delta One kurunca ikisini de oynayabiliyorsunuz.(ben öyle biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

quote:

Şimdilik memnunum alterrev'den.Arada can sıkıyor ama farketmez ayarlamak için epey uğraşmıştım.Belki ilerde geçerim diğerine.

Bunu deneyip emin olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Bunu deneyip emin olan var mı ?

NTAuthority'nin forumunda bir yorumunu okumuştum. Serverlist'te tüm serverlar görünüyormuş. FDO'dan AlterREV'e giriliyormuş ama Alterrevden FDO'ya girilmiyormuş gibi birşey...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Fourdeltaone.net den devam edin legallik olayı kalktı herkes oynayabiliyor Onu Ntauthorithy yaptıgı icin daha guvenli yeni mapler modlar var

Hem size, hem de forumda ki arkadaşlara şunu sormak istiyorum.

Eskiden AlteriwNet' ten oynuyordum, daha sonra kapandı. Bende cod için key aldım, şu anda steamden oynuyorum. Ama steamde farklı oyun modları ve server list yok. Orjinal oyun la serverlara baglanma sansimiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İug -- 18 Haziran 2012; 5:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İug

quote:

Fourdeltaone.net den devam edin legallik olayı kalktı herkes oynayabiliyor Onu Ntauthorithy yaptıgı icin daha guvenli yeni mapler modlar var

Eskiden AlteriwNet' ten oynuyordum, daha sonra kapandı. Bende cod için key aldım, şu anda steamden oynuyorum. Ama steamde farklı oyun modları ve server list yok. Orjinal oyun la serverlara baglanma sansimiz var mi?

ben var diye biliyorum. Denemekten bi zarar çıkmaz

• Black ops MW3 veya MW2 korsan mp oynayabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İug

quote:

ben var diye biliyorum. Denemekten bi zarar çıkmaz

Var hocam özellikle sitesine bakmıştım ben sorun olmuyor steamden de banlanmıyorsun bunlar oyun dosyası paylaşmıyor.Oyunun üstüne bir çeşit server eklentisi gibi.Four delta one tavsiyemdir harbiden alterrevden çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Black ops MW3 veya MW2 korsan mp oynayabiliyor muyuz?

MW2 FourDeltaOne ile MP oynanabiliyor
  • Bugün fourdeltaone yükledim.O kadar boşuna uğraşmışım alterrevle falan.Hala geçmeyen varsa bence biran önce geçsin ne sorunu var ne bişeyi rahat rahat oynuyorum
  • quote:

Bugün fourdeltaone yükledim.O kadar boşuna uğraşmışım alterrevle falan.Hala geçmeyen varsa bence biran önce geçsin ne sorunu var ne bişeyi rahat rahat oynuyorum

Biz boşuna mı konuşuyoruz hocam. Adamlar işi biliyor
  • Beyler ben daha 2 gün önce MW3 aldım , şöyle kalabalık olan server yok mu 8-12 kişi yerine 18-20 kişi destekleyen serverler yok mu ?
  • quote:

quote:

Bugün fourdeltaone yükledim.O kadar boşuna uğraşmışım alterrevle falan.Hala geçmeyen varsa bence biran önce geçsin ne sorunu var ne bişeyi rahat rahat oynuyorum

Herşey çok iyi fakat silah desenlerini seçtiğimde değişmiyor.Hep standart halde , bi dosyamı eskik bilmiyorum anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ben daha 2 gün önce MW3 aldım , şöyle kalabalık olan server yok mu 8-12 kişi yerine 18-20 kişi destekleyen serverler yok mu ?

MW3'te yok diye biliyorum. MW2'de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wictoRy -- 22 Haziran 2012; 11:50:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Herşey çok iyi fakat silah desenlerini seçtiğimde değişmiyor.Hep standart halde , bi dosyamı eskik bilmiyorum anlamadım

Bende öyle bi problem yok. Foruma yazın isterseniz mutlaka yardımcı olurlar

• Var Kardeş daha dün baktım TR OSMANLI dieye türk serveri var orası dolu oluyor öğle saatlerinde ço kişilerin takıldığıo server var ben oynayaacktım ama Ekran kartı driverim gidiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ben daha 2 gün önce MW3 aldım , şöyle kalabalık olan server yok mu 8-12 kişi yerine 18-20 kişi destekleyen serverler yok mu ?

MW3'te yok diye biliyorum. MW2'de var

Anladım , 8 kişi free-for-all oynuyoruz çok değil 10 kişi olsa daha zevkli olacak veya 6'ya 6 team deathmatch yerine 8'e 8 olsa...Cod4'de alıştım 20-30 kişilik maçlara mw3 az geliyor..

• aRev ile 4D1 aynı cliente sahip tüm serverler görünür durumda, dedicated server dosyaları da aynı. Hangisini tercih ederseniz edin fark etmez. 4D1 sisteminin kullanım kolaylığı var güncellemeleri otomatik alıyor, eğer güncelleme varsa diğerini elle güncellemeniz gerekiyor. fourdeltaone iyidir öbürü kötüdür diye bir durum yok aRev'de daha fazla içerik var mesela Private Match ve server emulatörün gibi yani eski Client olan M1'e de destek veriliyor, 4D1'de sadece M2 client var. Tercih sizin...
  • fourdeltaone var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chin Chan Chon

fourdeltaone var

yazmadan önce son sayfaları biraz okusaydın keşke
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.