Arkadaşlar bu haftasonu bedava MW3 multiplayerı oynanabilecek. Steam' den oyunu Pre-Load yapmak gerekiyor, ben indirdim. Hafta sonunu bekliyorum o zaman açılacak galiba
Dostum sağol haber verdiğim için.Yükledim oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı
Ne bekliyordunuz.Çok çok geç kalındı hatta.
Bişey fark etmedi.Hala oynuyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: destroyer333
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Arkadaşlar bu haftasonu bedava MW3 multiplayerı oynanabilecek. Steam' den oyunu Pre-Load yapmak gerekiyor, ben indirdim. Hafta sonunu bekliyorum o zaman açılacak galiba
Nasıl açtın ben açamadım ?
quote:
quote:
quote:
Nasıl açtın ben açamadım ?
Pre-load'dan oyunu yüklediysen.steam aç,library'ye gel,direk mw3 çıkıcaktır karşına muhtemelen.Önceden pre-load yazan yerde play yazıyor.Ona bastığında açılıcaktır.
Bundan önce haftasonu bedava olduğunda oynamıştım fakat yüklemesi falan bayaa sürmüştü.Alterrev var mw2 yeter bana.
quote:
quote:
e iyi ne yapabilirim devam et o zaman
quote:
quote:
quote:
e iyi ne yapabilirim devam et o zaman
Bişey yap diye söylediğimi nerden çıkardın zaten.Sanki bundan sonra oynayamicaz diye bir sevinç yaşamışın.bende hala oynanabildiğini söyledim.
@destroyer333 Seninle burada uzun uzun tartışmayı çok isterdim ama bir daha ki sefere artık.Kolay gelsin ne diyeyim.
2 günlük bedava haftasonundan girdim oyuna oynuyorum
quote:
@destroyer333 Seninle burada uzun uzun tartışmayı çok isterdim ama bir daha ki sefere artık.Kolay gelsin ne diyeyim.
Böyle bişeyden tartışma çıkarabilseydin kutlardım seni zaten. Sanada kolay gelsin.
Oyuna girebilen varmı ? Sanırım alterrew de gitti.
oynuyorum sorun yok ama oyuna girene kadar biraz zorluyor
alterrev aracılığıyla oyunu oynayanlar oyundan çıkınca windows görev yöneticisi ni açıp bakabilirler mi?
dllhost.exe diye bir şey çalışıyor mu?
beyler bu arada FourDeltaOne'da oyun orijinal olmasa bile bir patcher yardımı ile oyunu oynamanın bir yolu varmış :) Hadi gözünüz aydın. Ancak FourDeltaOne yeterince oyuncu olmaması yüzünden şu an oynanabilir durumda değil gibi görünüyor. Ne zaman baksam 30-40 kişi görüyorum. Serverların bir çoğu boş. Şimdilik AlterRev'e devam...
ya arkadaşlar alterrev de herkes trojan var diyor bir tek ben mi korkup oynayamıyorum ya bi baksanız sizde :((
yahu bir sürü crackli oyun oynuyorsunuz. Virüs programlarının bir çoğu bir çok dosyaya sahte alarm verip duruyor. Ben Kaspersky ve Avira ile tarattım bir şey bulamadı. Tercih sizin. :)
Şimdi nasıl oynayabiliriz ? Bilen varsa açıklayabilir mi ?
quote:
Bende bi soru soram :d Sadece multi için torrent varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
quote:
Bende bi soru soram :d Sadece multi için torrent varmı ?
Ben size soruyorum siz bana soruyorsunuz Ben bilmediğim için sordum zaten