Şimdi Ara

Alternatif arçelik çamaşır makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir hata yaparak almış olduğumuz arçelik 7103 çamaşır makinesini üst bir modelle değiştirme hakkı doğdu. Bu makinenin sıkıntısı sabit durmaması, sürekli yerinden oynaması ve aşırı gürültülü çalışması.

Bunun üstünü ödeyerek hangi modele geçilmesini tavsiye edersiniz. Bu cihaz 1500tl civarı, 2500' e kadar, yerinden oynamadan çalışabilecek :), ve makul seviyede gürültü yapan modeli var mıdır arçeliğin?

• İade etme şansınız varsa iade edin bence. Yerinden oynamayan model vardır tabi ama arçelik çamaşır makinesinde iyi bir marka değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hemfikirim

Arçelik çamaşır makinesi kategorisinde vasat bir marka.

• 7103'ün yıkama desibel değeri 63 çok fazla. Alırken dikkat etmediniz sanırım. Yine Arçelik mi alacaksınız ona göre yardımcı olalım Arçelik almayın demek yerine.

• arcelikler iyi durulamiyo camasiri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bugün bi iade şansı var mı diye zorlayacağız. Ama olmazsa mecbur arçelik alınacak.
  • Tekrar merhaba, maalesef iade almıyorlar.
    @glacier67, @candogan62,
    rica etsem, ne kadar iyi olmasa da, arçelikten çamaşır makinesi önerisi yapabilir misiniz? Problem çıkarmayacak, çok sesli çalışmayacak ve yerinden oynamayacak makineye ihtiyacımız var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz3659 -- 3 Mayıs 2019; 11:22:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguz3659 O kullanıcısına yanıt
    9147 YCM olmuyorsa 9123NG Yoksa paranızı almak için mahkemeye bile başvurabilirsiniz.
    Dediğim iki cihaz arçelikte en üst segment ve en alınabilir iki ürün. Diğerleri gerek kasa gerek fonanım olarak yetersiz haliyle fiyatı da gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizata06

9147 YCM olmuyorsa 9123NG Yoksa paranızı almak için mahkemeye bile başvurabilirsiniz.
    Dediğim iki cihaz arçelikte en üst segment ve en alınabilir iki ürün. Diğerleri gerek kasa gerek fonanım olarak yetersiz haliyle fiyatı da gereksiz.
    Teşekkür ederim cevabınız için. 9123 N ile N MG arasında renk dışında bir fark var mıdır? Beyaz olan daha ucuz gibi.
  • Son cikan 7103 ler inverter motorlu artik nisan 15 den sonra uretilenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 3 Mayıs 2019; 22:0:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz3659

Tekrar merhaba, maalesef iade almıyorlar.
    @glacier67, @candogan62,
    rica etsem, ne kadar iyi olmasa da, arçelikten çamaşır makinesi önerisi yapabilir misiniz? Problem çıkarmayacak, çok sesli çalışmayacak ve yerinden oynamayacak makineye ihtiyacımız var :)
    Sonundaki mg Manhattan Grey demek. Renk farkı hariç bir fark yok. Ses db değerleri 54 yıkama 72 sıkma. Arçelik'in piyano serisi ürünlerinden bence daha güzel ve hoş bir ürün olmuş 9123 in love serisi. Sonunda! Arçelik Nisan'da 9 kgluklar da inverter motorlu makinelerine 10 yıl motor garantisi getirdi. Önceki üründen çok daha fazla memnun kalacağınıza inanıyorum. Tabi fiyat farkı da var. Keşke Arçelik fiyatlarını da biraz aşağı çekse.

• glacier67 G kullanıcısına yanıt
    Manhattan Grey rengi de gerçekten göz alıcı. Bana göre tasarımı hoş bir makine ancak ekranı daha işlevsel olabilirdi diye düşünüyorum. Tamamen Bosch serie8 lere muadil olsun diye üretilmiş bir seri ancak görüntü bakımından daha üstün BSHden. Ama pratikte biri arçelik biri bosch tabi. Bu arada hala en üst donanım isteyenler için 9147 YCM en iyisi. Bu makineyle 9123 N arasındaki fark sanki way287x3tr ile waw2856xtr arasındaki fark gibi.

• glacier67 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevap ve önerileriniz için. 9123 ile değişim yapmayı planlıyoruz şu anda. Sonucu da buraya yazarım.
  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa bir Arçelik makinesini bu kadar beğendim ben makinemi yenilediğim de daha piyasada bu yoktu ürün. Olsaydı bunu alırdım sanırım. Görünüşü güzel gerçekten özellikleri de güncel piyasaya ulaşmış bir nebze. Arçelik kömürlü motorlu ve hiç özelliği olmayan makinelerinı yıllardır fiyatının üstünde sattı.

Ben teşekkür ederim.

• @glacier67, son bi soru daha sorayım, modelleri incelediğimde 9143 ya da 9123 ycm modellerinin az biraz daha ucuz olmasına rağmen daha çok özelliği olduğunu gördüm.
    Sidete mi eksik yazıyor bilmiyorum ama 9123 te zaman ayarlı yıkama görünmezken bu ikisinde var. Bu iki modeli önermemenizin bir sebebi var mı acaba?
    9123 ycm 1200 devir 9143 ycm 1400 devir 9123 n 1200 devir.
    9123 n de kir seviyesi seçim gostergesi bulunmakta seçilen programda içine ne kadar yük atacağınızı gösteren.
    9123 nin diğer farkı yıllık tüketimde 441 litre daha az su harcıyor 9123 ycm ve 9143'e göre.
    9123 ycm ve 9143 ycm piyano serisinden 9143 n yeni çıkan in love serisinden(6 7 yıl önce de böyle bir seri vardı pembe, yeşil Arçelik çamaşır makinelerini hatırlarsanız). Yeni bir panel ve tasarım.
    9123 n de ekstra olarak stain pro yani çeşitli lekelere karşı özel programlar, iç tambur aydınlatma, Woolmark Apparel Care Sertifikalı (makinede yıkanabilen yünlü kıyafetlerinizin yıpranmaması için) gibi özellikleri var.
    Sizin ilk şikayetiniz olan ses konusunda, ilk makinenizden hepsi daha sessiz makineler. Özellik olarak aşağı da değil 9123 ycm 9143 ycm modellerinden.
    Her şeyin sonunda kararı teknik detaylar dışında görünüş ve tabiki  bütçe belirliyor. Bir de alırken baktığınızda içinize en çok sinen hangisi ise bence en iyi model odur. Ben her zaman bir şey alırken tüm özelliklerini öğrenirim tavsiyelere uyarım (forum içi forum dışı) ama en sonunda kararımı içime sinen (para tip beklenti) neyse ona veririm kararımı yani kafamda belirlediğim modeller arasından. Çünkü herhangi bir sorunda derimki bu kararı en azından ben verdim diye yani başkasının kararıyla sorun yaşamak beni daha çok üzer. Eğer alacağınız yer fiyat konusunda size güzellik yapacak ise sorduğunuz ycm modellerinde ya da bütçeyi aşma durumu olursa 9143n de, dediğiniz diğer iki modelde düşünebilir tabiki. Sitede eksik bilgiler var hatta kullanma klavuzunu falan da göremedim 9143 n modelinin siteye eklememişler daha. Aklıma gelenler, bunlar eksiğim, unuttuğum varsa forumdaki diğer arkadaşlarda hatırlatsın, düzeltsin ve öneride bulunsun lütfen.

• @glacier67 çok detaylı ve bilgilendirici bir cevap yazmışsınız. Çok teşekkürler tekrar. Satın alma ile ilgili genel önerilieriniz de bence herkesin dikkate alması gereken nitelikte 👍

Anneme alarak bizde bir hata yaptık daha yüksek modelini aldık sonuç aynı..

• Arçelik’in yeni in love serisini inceleme şansım oldu. Eski in love serisine göre malzemesi çok daha vasat geldi bana. Kapak, panel, körük, tambur vs ekstra inceltilmiş. Arçelik’in giriş serisi makinelerinden bir farkı yok. Çok şaşırdım, ben en azından eski in love serisine benzer bir makine bekliyordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.