Şimdi Ara

Alternatif bank tan eczane harcamalarına %50 cashback (Max 200tl) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
31
Favori
11.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bankalarla işin varsa NFC olacak. Kaçış yok.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Aslınsa heç de düşündüğün gibi değil zira başka bir bankanın müşteri olurken nfc olmayan telefonlar için kamera tarama seçeneği vardı.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ön ödemeliler bile NFC'yi zorunlu tutuyor artık.

• cehili C kullanıcısına yanıt

Gelir

• vov kart elime ulaştı ama internet şubesinde beklemede olarak gözüküyor ve kartla işlem yapılamıyor. başına gelen oldu mu nasıl çözeceğiz bunu?

• teamwork kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini arayarak tabii ki, a şaşkın...

• dekareme kullanıcısına yanıt

onlar yarı cahil oluyor hocam burada daha bilgili arkadaşlar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teamwork

onlar yarı cahil oluyor hocam burada daha bilgili arkadaşlar oluyor.

Bilgili arkadaş geldi 😉 kartın elinde olması kartım aktif olduğu anlamına gelmez uygulamadan şifre alsan bile bu bankada sistem şöyle şimdi atm den (ben teb atm sinden yapmıştım) şifre belirleme ve şifreyi karta yükleme işlemi yapacaksın ondan sonra beklemede yazısı aktif olarak düzelecek ben atm den şifre belirleme işleminden sonra da kart ile şifreli olarak işlem yapmıştım küçük bir tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Eylül 2024; 0:35:52 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım kartım aktif oldu. internet şubesinden de kartı internet alışverişine açtım o da çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: teamwork

teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım kartım aktif oldu. internet şubesinden de kartı internet alışverişine açtım o da çalıştı.

Rica ederim bu bankada kart maalesef bu şekilde aktif oluyor illa ki şifreyi belirleyip karta tanımlama yapacaksın yoksa beklemede yazısı kalıyor kart teslim edilmiş olsa bile
    Her bankamatik oluyormu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaWs1903

Her bankamatik oluyormu peki
    Sadece TEB ATM de çıkmıştı diye hatırlıyorum onun dışında bir kaç bankanın ATM sini denemiştim ama yapamamıştım
  • Vov' un nakit iade kampanyası bu ay itibariyle sonlanıyor
    www.alternatifbank.com.tr
    VOV Kart Nakit İade | Alternatif Bank
    https://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/vov-kart-nakit-iade-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Kasım 2024; 14:25:18 >
  • sms geldi.

30 kaısm sonmuş.

200 lira hiç artmadı. Oradan belliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

sms geldi.

30 kaısm sonmuş.

200 lira hiç artmadı. Oradan belliydi.

Bana da sms geldi kahve sektörü çıktığında anlamıştım az çok biteceğini gerçi kahve sektörünü de neden çıkardıkları az çok belli kampanyası yok vov günlük faizi (devam) kötü burada kim neden birikim tutar ki?

Ne bileyim valla.

EFT ücreti de var.

Bu Katarlılar oldukça cimri sanırım. QNB'nin hiç kampanya yapmadığından belli oluyor mesela.

• Merhaba, Mobilden bugün müsteri oldum. Normalde diger bankalarda sanal banka kartı olusturup kampanyalar icin odeme yapabiliyorum. Eczane kampanyasi icin sanal kart goremedim. Vov karta basvurdum. Fiziksel olarak gelmesini beklemem sart mi? Kart basilip gelene kadar kampanya coktan biter. Öneriniz var mi?

• lacinalper L kullanıcısına yanıt
    Sadece Fiziki kartta varda 30 kasımda sonlanıyor diye mesaj geldi. Biraz boşuna almışsınız gibi olacak yeni bir kampanya gelmezse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.