Bankalarla işin varsa NFC olacak. Kaçış yok. |
Alternatif bank tan eczane harcamalarına %50 cashback (Max 200tl) (6. sayfa)
-
-
Aslınsa heç de düşündüğün gibi değil zira başka bir bankanın müşteri olurken nfc olmayan telefonlar için kamera tarama seçeneği vardı.
-
Ön ödemeliler bile NFC'yi zorunlu tutuyor artık.
-
Gelir
-
vov kart elime ulaştı ama internet şubesinde beklemede olarak gözüküyor ve kartla işlem yapılamıyor. başına gelen oldu mu nasıl çözeceğiz bunu?
-
müşteri hizmetlerini arayarak tabii ki, a şaşkın...
-
onlar yarı cahil oluyor hocam burada daha bilgili arkadaşlar oluyor.
-
Bilgili arkadaş geldi 😉 kartın elinde olması kartım aktif olduğu anlamına gelmez uygulamadan şifre alsan bile bu bankada sistem şöyle şimdi atm den (ben teb atm sinden yapmıştım) şifre belirleme ve şifreyi karta yükleme işlemi yapacaksın ondan sonra beklemede yazısı aktif olarak düzelecek ben atm den şifre belirleme işleminden sonra da kart ile şifreli olarak işlem yapmıştım küçük bir tutarquote:
Orijinalden alıntı: teamworkonlar yarı cahil oluyor hocam burada daha bilgili arkadaşlar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Eylül 2024; 0:35:52 > -
teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım kartım aktif oldu. internet şubesinden de kartı internet alışverişine açtım o da çalıştı.
-
Rica ederim bu bankada kart maalesef bu şekilde aktif oluyor illa ki şifreyi belirleyip karta tanımlama yapacaksın yoksa beklemede yazısı kalıyor kart teslim edilmiş olsa bilequote:
Orijinalden alıntı: teamworkteşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım kartım aktif oldu. internet şubesinden de kartı internet alışverişine açtım o da çalıştı.
-
Her bankamatik oluyormu peki -
Sadece TEB ATM de çıkmıştı diye hatırlıyorum onun dışında bir kaç bankanın ATM sini denemiştim ama yapamamıştımquote:
Orijinalden alıntı: JaWs1903
Her bankamatik oluyormu peki -
Vov' un nakit iade kampanyası bu ay itibariyle sonlanıyor www.alternatifbank.com.trVOV Kart Nakit İade | Alternatif Bankhttps://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/vov-kart-nakit-iade-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Kasım 2024; 14:25:18 > -
sms geldi.
30 kaısm sonmuş.
200 lira hiç artmadı. Oradan belliydi.
-
Bana da sms geldi kahve sektörü çıktığında anlamıştım az çok biteceğini gerçi kahve sektörünü de neden çıkardıkları az çok belli kampanyası yok vov günlük faizi (devam) kötü burada kim neden birikim tutar ki?quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugsms geldi.
30 kaısm sonmuş.
200 lira hiç artmadı. Oradan belliydi.
-
Ne bileyim valla.
EFT ücreti de var.
Bu Katarlılar oldukça cimri sanırım. QNB'nin hiç kampanya yapmadığından belli oluyor mesela.
-
Merhaba, Mobilden bugün müsteri oldum. Normalde diger bankalarda sanal banka kartı olusturup kampanyalar icin odeme yapabiliyorum. Eczane kampanyasi icin sanal kart goremedim. Vov karta basvurdum. Fiziksel olarak gelmesini beklemem sart mi? Kart basilip gelene kadar kampanya coktan biter. Öneriniz var mi?
-
Sadece Fiziki kartta varda 30 kasımda sonlanıyor diye mesaj geldi. Biraz boşuna almışsınız gibi olacak yeni bir kampanya gelmezse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X