|
Alternatif bank tan eczane harcamalarına %50 cashback (Max 200tl)
-
-
24. Ön ödemeli kartımız hayırlı olsun -
Bu bir banka kartı.
Ön ödemeli kart değil.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Daha önce %10 şeklinde idi kampanya. Şartların müşteri lehine değişmesi güzel şey.
-
Güzel kampanya hocam hesap açtım hemen. Teşekkür ederim.
-
Nereler geçerli?
-
Bankanın başka avantajlı kampanyaları var mı ya da oluyor mu?
-
referans kampanyası var mı alayım bu kartı -
+takip
-
Eczane 400/200 çok iyi ve de yıllık. -
Seçili zincir kahve restoranları hangileri? bilgi göremedim.
-
Arkadaşlar sadece eczane için bir başlık açmak faydalı olur mu sizce? Bir kart bazen %50 verirken bazen 20 veriyor o açıdan faydalı olur diye düşünüyorum. Lüzumsuz mu olur yoksa mantıklı mı sadece eczane için başlık açmak? -
Tek dikkat çekici yön kampanya süresi yok. Bu ay herkes hesap açar, önümüzdeki ay kampanya bitti diyorlarmış 😁 -
Kampanya yılbaşından beri devam ediyor.
Önceki aylarda Alternatif Bank VOV Kart'ınızla yeme-içme, kitap&kırtasiye, veteriner ve eczane sektörlerinde yapacağınız harcamaların %10'u toplamda aylık 100TL nakit iade sizi bekliyor. şeklinde idi.
Bitecek olsa şartlar değişerek devam etmezdi sanırım.
-
Yeme içme, kitap kırtasiyede geçen yerler kısıtlı mı peki hocam? -
Eczane dışında denemişliğim yok.
Seçili zincir kahve restoranları diğer yeme içme yerlerinde olmaz gibime geliyor. Bu konuda net açıklama yapmamışlar. Merak edenler instagram ya da twitter'dan sormalı bence.
-
-
çok avel bir banka. yav çağrı merkezine bağlanırken tc + kart numarası + skt + cvv + kart şifresi sorar mı, bu ne rezilliktir ??
bir de üstüne 2 kere "bilgi alıp size döncez" dediler, dönen falan yok, kampanya yapmışlar ama hangi firmalar geçerli belli değil. -
Sormayın hocam ben de internet şube şifremi unutmuştum yeniden şifre oluşturayım dedim bank kart bilgileri, sms, nfc ile kimlik taratma neyse tam bitti derken görüntü görüşmeyle müşteri temsilcisine bağladılar. Altı üstü şifremi unutmuştum 🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 12 Ağustos 2023; 15:52:35 > -
Tek seferde 500 harcayınca eczaneden 200 gelir mi ? -
ayrıca 48 tane ön ödemeli var.
www.tcmb.gov.trTCMB - Elektronik Para Kuruluşlarıhttps://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Temel+Faaliyetler/Odeme+Hizmetleri/Elektronik+Para+Kuruluslari
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu bir banka kartı. Ön ödemeli kart değil. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Daha önce %10 şeklinde idi kampanya. Şartların müşteri lehine değişmesi güzel şey. |
24. Ön ödemeli kartımız hayırlı olsun
|
kitapyurdu geçerli arkadaşlar,hediye kartı da var.alacak birşey bulamazsanız hediye kartı alıp sonra da kullanabilirsiniz |
Benzer içerikler
- akbank artı para nedir
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- enpara youtube premium
- getir finans
- letgo komisyon alıyor mu
- cyber monday
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- hepsiburada hisse yorum
- apple müzik öğrenci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X