Kampanya sorunsuz devam ediyor. |
Alternatif bank tan eczane harcamalarına %50 cashback (Max 200tl) (5. sayfa)
-
-
Aynen hocam sorunsuz devam ediyor 1 inde bende Starbucks cüzdana yükleme yapmıştım anında geliyor iadequote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKampanya sorunsuz devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
D&R veya İdefix deneyen varmı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuna gelinen çok güzel bir kampanya için alternatif banka teşekkürler. Ayrıca d @r geçerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuna mı geldik ? bitti mi kampanya?
-
Neyin sonuna gelindi? Neden yanlış bilgi paylaşıyorsunuz? Kampanya zaten süresiz ve aynen devam ediyor 👇quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45
Sonuna gelinen çok güzel bir kampanya için alternatif banka teşekkürler. Ayrıca d @r geçerli.www.alternatifbank.com.trVOV Kart Nakit İade | Alternatif Bankhttps://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/vov-kart-nakit-iade-kampanyasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yav belki kendi için yazmıştır,ne kızıyon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kızmak değil yanlış bilgi paylaşmış onu düzelttim 😀quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Yav belki kendi için yazmıştır,ne kızıyon
Buradan da hesap açtık bakalım, umarım hosgeldin 90'da ya da diğer kampanyalardan gol yemeyiz
Geçen sene ağustosta başlayan bu kampanya için buraları takip eden hemen herkes yolun sonuna gelmiş oluyor,sonradan dahil olanlarda vardır elbet, mesajımin hedef kitlesi kampanya başlar başlamaz katılan grup tabiki, mesaj eksik kalmış bu anlamda düzeltme için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj geldi bugun
Alternatif Bank VOV Kart ile nakit iade kazanabildiğiniz cashback kampanyamız 16 Temmuz'da güncellenecektir. Kampanya detaylarına linkten ulaşabilirsiniz. https://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/vov-kart-nakit-iade-kampanyasi SMS almamak için IPTAL yazıp 4055'e gönderebilirsiniz. Mersis: 0060003154500048 B001
-
Online eczane neresi var arkadaşlar neresi geçiyor
Kahve sektörü çıkarılmış demek ki güncelleme buymuş
İyi, oran falan devamsa benim için sorun yok daha çok eczanede kullanıyordum zaten
online eczane mi olur ?
-
Bazı sitelerin pos cihazları sağlık/eczane diye geçiyor.
mobilden başvuru alırken, telefonunda NFC özelliği olmayan milyonlarca insanı unutmuşlar...
-
Şu an beş altı bin liralık Android telefonlarda bile NFC var artık. Bu bankada olur da şifreyi bloke ederseniz tekrar NFC okutup görüntülü görüşmeye bağlanmanız gerekiyor. Başka bankada böylesi yok. 😁quote:
Orijinalden alıntı: dekarememobilden başvuru alırken, telefonunda NFC özelliği olmayan milyonlarca insanı unutmuşlar...
Onu geçtim telefon değişikliği yaptım tanımlı cihaz değişikliği olacak normalde ne olur? Şifreni girersin telefon numarana mesaj gelir diğer cihazdan tanımlama silinip yenisi tanımlanır ama bunda görüntülü görüşme istiyor ve en az 5 dakika sürüyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Şu an beş altı bin liralık Android telefonlarda bile NFC var artık. Bu bankada olur da şifreyi bloke ederseniz tekrar NFC okutup görüntülü görüşmeye bağlanmanız gerekiyor. Başka bankada böylesi yok. 😁
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu bankayla işim olmaz, kartını sadece eczane ödeme kampanyası için kullanacam...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X