Şimdi Ara

Alternatifler - 75.bin Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selam. 75.000 tl bütçe ile önümüzdeki ay araç alacağım nasipse.

Kriterlerim net ve fazla olmadığı için seçimde sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

En düşük 2010 model,

En fazla 100.000 km'de,

D sedan, C sedan, C hb veya C suv,

Benzin veya benzin&lpg'li mümkünse otomatik,

Ağır kazası, hasarı olmayan; yalıtım ve konfor konusunda kısmen başarılı araç bakıyorum.

Göz ucuyla baktıklarım; birbiriyle hiç alakaları yok diye lütfen eleştirmeyin.

Opel İnsignia 1.6 turbo benzinli otomatik 2013 ve sonrası; bütçeme temiz bulabiliyorum,

Subaru Xv 1.6 benzinli otomatik 2014 ve sonrası; bütçeme belki bulunur ama çok az var bu araçtan,

Mazda 3 1.5 benzinli otomatik 2013 ve sonrası; donanım paketi düşük olanlar bulunuyor.

Herhangi bir öneriye açığım. Bekarım ve evlilik planım yok uzun süre şehir içi-dışı senelik 15.000 km yapıyorum yarı yarıya. Şehir dışı yolculuğum çok olduğu için b segmenti araç düşünmüyorum konfor nedeniyle.

• Önerisi olan mı yok ki, up up up
  • Arkadasim 2015 jetta 28bin kmde 1.2 tsi comfortline modelini aldi 2 hafta once 75 bin TLye.

O paralara alternatif cok. Yeter ki siz kriterlerinizi tam olarak belirleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 elantra öneririm 2015 2017 bulunur style otomTik

• Astra K 1.4 100 HP Enjoy paket. LPG uyumlu. Otomatiği yok.

Astra K 1.4T 150 HP Enjoy. LPG uyumlu değil. Otomatiği var.

308 1.2 Puretech 130 HP Allure. LPG uyumlu değil. Otomatik seçeneği var. O fiyat aralığında bulabileceğiniz en dolu arabadır kendileri.

• @tafo0911 geçen hafta bir arkadaşımdan denk geldi 65 bin tl'ye 2012 model olanını kullandım; araç çok hissiz geldi kullanırken ve o kadar para verip benzinli manuel de almak istemedim ayrıca.

@defiant82 yeni kasa olanları çok beğendim fakat eski kasasına binmişliğim var 100 km üzeri kabin içinde bir ses oluyor uğultu gibi; uzun yolda sıkıntı olabilir diye hiç düşünmedim bu aracı.

@farfaraway21 Astra K olmasa da J kasalara bakıyorum aslında; Sport donanım sunrooflu kazasız temiz neptün mavi veya mineral beyaz bir tane bulursam; fiyat uçuk olmazsa alacağım üstelik cebime para da kalıyor. K kasaları da bir değerlendireyim, teşekkürler.
  • Bende aynı kriterlerde D sınıfı olucaksa 2008-09 bile olabilir otomatik tüpe uyumlu en az C sınıfı araba bakıyoruz.

Aklımda corolla 1.6 otomatik

Avensis 1.8 otomatik

Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    20 bin tl bandinda öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme yapayım.

İnsignia 1.6 turbonun makyajlı, cosmo donanım ve sunrooflusunu bulamadım, yani bütçemi aşıyor.

Subaru Xv'de premium donanım bütçeme uygun yok.

Mazda 3 80.000 tl'ye zorlarsam bulabilecek gibiyim ama bu modelde sunroof olmadığı için vazgeçecek gibiyim.

Bütçem nedeniyle Opel Astra j 1.4 turbo, sport donanım otomatik bakmaya başladım. Yakın çevremde temiz bir araç bulursam sanırım istemeye istemeye Astra alacağım.
  • Subaru, mazda gıbı az tutulan markalarda sorunun olmadıgı ıcın alfa romeo guılıetta, ds4 krıterlerını karsılar

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Ds4'e de baktım dizel otomatik düşük km alabiliyorum fakat arka camların açılmaması ve sunroof seçeneğinin olmaması nedeniyle eledim.

Giulietta'ya da hiç bakmamıştım, bir inceleyeyim. Bilginiz varsa uzun yol konforu nasıldır bu aracın ?
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı yorumlarına gore sınıfının ıyılerınden, ben eskı kasası sayılabılecek 147 ye bınmıstım. Oldukca tatmınkardı. Avrupa c sınıfı araclarda konfor ve yalıtım genelde ıyı oluyor hocam zaten

• 2011 2012 b7 kasa passat 1.4tsi comfort donanım dsg sine baktırmak şartıyla alınabilir

• Egea kriterleri karşılarmı bilmem ama, sıfıra yakın bir Egea bulabilirsiniz bu paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Egea kriterleri karşılarmı bilmem ama, sıfıra yakın bir Egea bulabilirsiniz bu paraya.
    Aynen Egea alınır hatta dizel. Subaru XV, Mazda3, Astra falan geç 2. el piyasası ölü bunların.
  • Focus 3.5 dizel.

İlla lpg dersen o motor da var

• Astra cosmo var LPG’li 50 bin km’de kardeşimde ve satıyor..Bütçeniz el verirse kaçırmayın..Dopdolu tertemiz bir araç..2014 model -2015 Temmuz trafiğe çıkışlı..80 bin ₺ ye bırakacak,yanında ekstra vereceği lastik,multimedia vs gibi şeylerde var..

• Segment kriterleriniz baya geniş. Ama yılda 15k km ve şehir dışı yolculuğunuz da varsa C HB için otomatik Golf 7 bakabilirsiniz TSI motorlu. Yakıt olarak şehir içinde de dışında da üzmez. Tekrar ediyorum C sınıfı HB için tavsiyem bu olur.
  • @forumnik hocam piyasa aracı olacak diye bir şartım yok, maddi problemim söz konusu değil.

@Alisilin07 özellikle hb focus'lara bayılıyorum lakin yüksek donanımlılar bütçemi aşıyor.

@erdem09 ilanı varsa link veya numarasını bırakırsanız, değerlendireyim. En yakın olduğum araç şu an Astra.

@CnnRose Cam tavanlı otomatik Golf bulamıyorum, bulduğum da bütçemin üstünde.

Bu geçen sürede de Eskişehir'de bir Astra J'ye baktım, mekanik problem nedeniyle satın almaktan vazgeçtim. Arayışım sürüyor.
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    İlan süresi dolmuş ama yeniden yükleyecek kardeşim siteye, o zaman paylaşırım inşaallah..Aklınıza gelirde arayış devam ederse bana bir mesaj atar mısınız hatırlatmak için..(Birkaç gün yada 1-2 hafta içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 27 Temmuz 2018; 18:39:34 >
  • Güncelleme.

Mavi, gri veya beyaz renk makyajlı Astra J 1.4 turbo otomatik sport donanım sunrooflu bir araç alacağım kesinlikle.

Salı günü Bursa'da hatasız diye gittiğimiz araçta 3 parça lokal boya ve 2 düzeltme çıktı; almadan döndük. Daha önce de yaşadık araç alırken çok fazla geliyor böyle şeyler başımıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.