Bildirim
Altın Alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben de merak ediyorum -
up -
-
aynen merak edıyorum yoksa borsa da parayı batırıcam -
Bu ara tam zamanı 91tl civarında geziyor yükselmeden alın. Ben geçen sene 74 ten aldım 15gr 255 karım var şuan.
Edit yanlış hesap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcat -- 22 Temmuz 2012; 17:24:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aldım gram altın 440 gr ..yarını bekliyorum ..Muhtemelen bu hafta yükselicek bekliyorum .. geçen hafta al-sat yapmıştım 430 tl kar ettim .. ayrıca yardımcı olması açırından burdanhttp://altin.doviz.com/gram-altin piyasa ve yorumları takip edebilirsiniz .. sakın yorumlara olumlu olumsuz inanmayın ..Kendi hissinizle hareket edin .. -
Altin 91 tl altinda alinir 90 tl altinda hücum edilir. Dolar 1,79 alinir 1,75 civari hücum edilir.
Bu aralar bu değerlerde alim 1-2 aya zarar ettirmez. Euroya bulaşma sakın. Avrupanin durumu malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 22 Temmuz 2012; 18:01:00 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
aynen merak edıyorum yoksa borsa da parayı batırıcam
1200 tl maaşla borsamı oynuyorsun sen?
quote:
Orijinalden alıntı: hakanknt
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
aynen merak edıyorum yoksa borsa da parayı batırıcam
1200 tl maaşla borsamı oynuyorsun sen?
aynen 500 tl ye gs hissesi aldım :D
feneri yenerse katlar -
tşk. ederim arkadaşlar. Altını takip etmeye başladım. Altın alacağım..
Şuan yükselmiş durumda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X