2 ay üst üste olunca kapatıyorlar galiba.Benim de mediamarkt siparişim vardı.Yanlış ürün yollamışlar.İade ettim.O arada da puanlar yatmış.37 kuruş kadar harcama yapmışım yatan puanlardan.Puanları geri aldılar haliyle iade olunca.Bana da dikkatli olun yoksa kartı kapatacağız şeklinde mesaj geldi.Öncesinde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1031. sayfa)
-
-
Banada geldi aynı mesaj istiyorlarki bir gram bile altın akınmasın galiba saçmalığın daniskası sana ne ne istersem onu alırım paramın harcamasınında hesbını mı verecez artık iyice zıvanadan çıktılar -
Bu hangi banka ve hangi platformdan alışverişler yapmıştiniz -
fibabankadaki gram altını başka bankaya transfer edebiliyor muyuz? ücreti ne kadar oluyor bilen var mı -
Arkadaşlar, kuyumcudaki altın fiyatların bakabileceğimiz bir site var mı? Google aramasında baktığım siteler, sorduğum kuyumcu dükkanlarından düşük kalıyor.
-
Haremaltın
-
Kuyumcular haremde görünen gram altın fiyatının bir tık üzerinde satar genelde. 3150 ise 3220-3200 gibi -
Kuyumcu direk Haremaltından bakıpta ordaki fiyatı söylüyor kendisi söylüyor zaten
-
Valla hocam İstanbul'dayim harem altının kendisi bile kendi sitesinde yazan "gram altın" fiyatından vermiyor veremiyor.
Nedeni ise geçen yıl kesme altın satarken o fiyattan veriyordu, fakat en son 2 hafta önce kuyumcukent harem altina gittigimde çekme altın satmayı bıraktıklarını ve sertifikali gram altın sattıklarını ondan dolayi kendi sitesinde görünen gram altin fiyatının 30-50tl üstünde verdiklerini belirtti.
Genel olarakda cevremdeki tun kuyumcular harem altın "gram altın" kurunun en az 50 TL üstünden islem yapıyor, hatta az önce gecerken sordum 3190 dedi. An itibariyle haremde gram altın 3129 görünüyor. -
Burdaki kuyumcular harem altınla 5 lira 10 lira oynar en fazla İstanbul tuzla
Bugün gitsem 3130 yada 3135 den verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 2 Kasım 2024; 14:56:4 > -
Sizin bu mesajinizdan sonra üşenmedim tuzlada herhangi bir kuyumcuyu aradım söylediğinize yakın 3145 şeklinde fiyat verdiler(anlık harem gram 3132).
Bizim Avrupa yakasında herkes çakala bağlamış anlaşılan. Anlamadığım nokta haremin kendisinden aldım daha yeni...
Kendi satışında bile fark koydu hatta gittigime pişman oldum herhangi bir kuyumcudanda alabilirmişim diye -
Kuyumcular tutturabildiğine mantığıyla ordaki 😂 -
Pendik kuyumcularının fiyatlarının iyi olduğunu söyleyenleri duymuştum. Hatta düğün için alınacak altınlar için oraya gidene de denk gelmiştim.
Pendik tarafında olan varsa fiyat bilgisi alsa da sevaba girse :) -
Yıllardır başka şehirlerde yaşamama rağmen istanbul pendikteki aynı kuyumcudan her ay altınımı alırım.
Genelde fiyatları harem altın + 3-10 tl arasını geçmiyor. 24 ayar külçe şeklinde alırım. İbana doğru şekilde açıklamayı yazıyorum faturasını bile kesiyor. -
Birkaç gün önce kapalı çarşıda 16 gram altın bozdurdum. İlk defa altın bozduruyordum. Gram altın fiyatını 0.995 ile çarptı. Bu yapılan bir işlem mi? -
Hocam puan ile alma altunstoreda yalnızca hafta içi mi oluyor bilgi verebilir misiniz? -
Merhabalar. Altın küpe ve gram altın alacağım. Bu ikisini satın alabileceğim uygun fiyatlı ve güvenilir hangi siteler var? Asıl hedefim dolandırılmamak ve hediyemin sağ salim adrese gitmesi. Bir de dikkat etmem gereken neler var alırken. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden :) -
Tuğrul altından alışveriş yapmışlığım var. 3 taksitle bilezik almıştım. Dolandırıcılığın garantisi olmamakla birlikte güvenilir bir site -
aynı mesaj bana da geldi. Hepsiburada üzerinden altın her ay alırım fakat ekstrede kuyum olarak gözükmez.
Ben biriken puanlarımı altunstore üzerinden altına çevirip banka hesabıma gönderiyordum ve ay içerisinde en az 10 kere yapmışlığım vardır. sanırım altunstore kuyum sektörü göründüğünden buraya takıldı.
Sizde altungold üzerinden çok sayıda puan çevrimi yaptınız sanırım :)
Müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi isteyeceğim muhtemelen dediğim şekilde oldu.
Sizde bir bilgi var ise paylaşabilirseniz sevinirim.
-
Evet bende aynı işlemleri yaptım. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda şaşırdı :) ama sistemlerinde mesajla ilgili bir bilgi yokmuş. Şubeden veya garantinin internet aaygasında iletişim formundan yazın belki bir geri dönüş olur dediler. Böyle tuhaf işlerle uğraşıyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X